Op tweede pinksterdag is de showroom in Soest geopend van 10:00-16:00!

Badkamer inspiratie

Bekijk hier de nieuwste trends en tips voor in jouw badkamer!

Eiken badmeubel met wit marmeren blad en onderbouwwastafels

Echt hout in de badkamer

Ben je op zoek naar een duurzaam badmeubel en wil je alles weten over het geschikte badkamermeubel hout, dan ben je op het goede adres! Bij ons vind je de grootse collectie houten badkamermeubels van Europa en leggen we je graag uit bij welk type badmeubel, we het meest geschikte badkamermeubel hout gebruiken.
Eiken wastafelblad afgewerkt met keramische plaat met daarop een wastafelkom

Kleine badkamer

De badkamer is een ruimte in je huis waar je meerdere keren per dag komt en gebruik van maakt. Daarom is het erg belangrijk om deze ruimte in te richten naar jouw wensen.

Kies voor een complete badkamer

Weet je niet of je voor een volledige badkamer of slechts een badkamermeubel moet kiezen? Bekijk hier meer voor hulp bij jouw keuze!
Geschilderde waskom met inbouw wastafelkraan

Verschillende waskommen in de badkamer

Wil je een waskom, maar heb je geen idee welke soort waskom bij je past? Lees hier alles over de verschillende waskommen!
Twee Houten wastafelbladen uit Frans eiken met daarop een dubbele keramische waskom en een spiegel

Eiken wastafelbladen in alle soorten en maten

Een blog vol inspiratie voor als u overweegt om een eiken wastafelblad te nemen.
badkamer met een eiken badmeubel, zwarte kraan en een zwarte spiegel

Inspiratie voor jouw badkamer!

Tips voor jouw perfecte badkamer! Wat moet ik kiezen? Wij hebben 10 praktische tips bedacht om de perfecte badkamer te maken die bij jou past!
Dorset badkamer van natuurlijke materialen met frans eiken blad en keramische waskom

10 slimme tips om jouw badkamer nog mooier te maken

Tips voor jouw perfecte badkamer! De badkamer is de plek in het huis waar je even lekker kunt ontspannen en tot jezelf kan komen.

Ontdek van Heck

Marktleider

Van Heck is marktleider op het gebied van massief houten badkamer meubilair en als producent van landelijke badkamers. Wij leveren in Nederland en Duitsland aan alle groot winkelbedrijven, maar ook is het merk verkrijgbaar bij de betere speciaalzaak of online retailer. In 2018 verkochten wij meer dan 500.000 badkamerproducten in heel Europa.

Klantenservice

Voor al uw vragen omtrent uw bestelling, onze badkamerprodukten of algemene informatie kunt u terecht op: sales@vanheckbadkamers.

Uiteraard kunt u ons ook bellen tijdens kantooruren op: 0031 (0) 742662035

De klant

Onze produkten worden geleverd via ons uitgebreid dealernetwerk. Als particulier kunt u daarnaast terecht in ons Experience Center in Wommelgem (Belgie) of in ons Outlet Center te Borne.