Badkamermeubel natuursteen collectie

Ben je op zoek naar natuursteen in de badkamer? Dat staat garant voor een sterke en stijlvolle uitstraling. Wij bieden badkamermeubels aan van topkwaliteit natuursteen. Deze meubels zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam en praktisch in gebruik. Dus als je op zoek bent naar een badkamermeubel natuursteen dat zowel functioneel is als een echte blikvanger, dan zijn de natuursteen meubels van Van Heck een uitstekende keuze. Ze geven je badkamer een moderne en tegelijkertijd tijdloze look. Maak van je badkamer een plek waar je graag tijd doorbrengt met de natuurstenen meubels van Van Heck.

Elk badkamermeubel met een wastafelblad is verkijgbaar met een natuurstenen wastafelblad. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer >

Jouw mooiste badkamermeubel met natuursteen vind je bij ons

Natuursteen gecombineerd met een badkamermeubel geeft zoveel extra’s aan jouw badkamer. Het geeft een bepaalde klasse aan de badkamerinrichting. Daarmee onderscheidt jouw sanitair zich direct van de standaard badkamer.

Het badkamermeubel natuursteen is er in vele maten en soorten. De meest gebruikte en vast in onze collectie zijn zwart graniet en witte marmer. Maar daarnaast komen we binnenkort ook met Colour Stone. Hierbij wordt natuursteen gekleurd en kan je fantastische combinaties maken met elk willekeurig badkamermeubel.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Hoe moet jouw badmeubel met natuursteen eruit zien?

Alle badkamermeubels in onze collectie zijn te combineren met natuursteen. Het badkamermeubel natuursteen kan op twee manieren worden toegepast.

Een natuursteen blad op een badmeubel met een onderbouwwastafel

Hier wordt het badkamermeubel met natuursteen blad voorzien van een keramische onderbouwwastafel. Deze bevindt zich onder het blad. Je hebt dan aan de bovenzijde van het blad heerlijke aflegruimte. Het water dat op het natuurstenen blad valt, veeg je eenvoudig terug in de wastafel. Praktisch gezien is het ideaal.  De natuursteen bladen die op het badkamermeubel liggen zijn bovendien te kiezen met verschillende randafwerkingen. Van een klassieke papegaaiebek, tot een strak gezaagde rand. 

Een natuursteen blad op een badkamermeubel met daarop een waskom

Jouw badkamermeubel met natuursteen blad kan ook worden voorzien van een waskom. Elke type blad kan bij ons worden gekozen. Deze komt op het badmeubel te liggen, waarna de kom op het natuursteen wordt geplaatst. Je kunt kiezen uit talloze waskommen voor op je badkamermeubel natuursteen, zoals zwarte waskommen, maar ook natuurstenen waskommen. Uiteraard wordt alles door ons voorzien van de juiste uitsparingen voor jouw afvoer en kraangat. Het badkamermeubel natuursteen waaruit je kan kiezen is van de hoogste kwaliteit en wordt door ons in allerlei groeves over de gehele wereld geselecteerd. 

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

een houtn badkamermeubel met een landelijke kraan en een natuurstenen blad

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit

Onze natuurstenen badkamermeubels  zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer, warmte en romantiek.  Onze badkamers worden geleverd aan een grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor je zeker bent van jouw aankoop en waar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Dit garandeert een levertijd die wordt nagekomen en houdt de lijnen kort tussen ons en onze leveranciers. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot badkamermeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

Waar zijn onze natuurstenen badkamermeubels te koop?

Kom naar onze showroom voor jouw badkamermeubel natuursteen. Onze collectie badkamermeubels is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar je de volledige collectie natuurstenen badkamermeubels kan zien. In Nederland onder andere in Soest, of op het hoofdkantoor in Borne. 

Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kan natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

een granieten waskom met een mat zwarte kraan
een eiken badmeubel met dubbele waskommen, kranen en een natuurstenen wastafelblad

Een badkamermeubel gemaakt van hout met daarop een natuursteen blad

Het natuurstenen badkamermeubel laat zich natuurlijk uitstekend combineren met een echt hout badkamermeubel. Hierdoor wordt jouw badkamermeubel helemaal gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen, waardoor de duurzaamheid uiteraard het grootst is.

De wastafelbladen welke wij gebruiken bij elk badmeubel met 2 waskommen zijn verkrijgbaar in eiken, graniet, beton of wit mamer. Dat geldt ook voor het badkamermeubel op pootjes. Daarmee ben je in staan om elk wastafelmeubel helemaal aan te passen aan je eigen smaak. Uiteraard leveren we daarbij de bijpassende badkamer kranen en kolomkasten.

De badkamermeubels met natuursteen worden door ons met de hand geschilderd.   De verfstreken zijn zichtbaar op het hout. De natuurlijke uitstraling van het natuursteen in combinatie met het houten badkamermeubel zorgt ervoor dat je een uniek object hebt in jouw badkamer. Niet alleen geeft de combinatie van het badkamermeubel uit hout met natuursteen een bepaalde luxe, bovenal verteld het alles over de manier waarop jij in het leven staat. Klasse en duurzaamheid zijn hierbij toonaangevend. Jij houdt van puur en echtheid en dat zien we terug in jouw interieurstijl.

Het eiken badkamermeubel met natuursteen

Uiteraard is de combinatie van een eiken badmeubel met natuursteen helemaal het einde. Bij eiken zie je de structuren van het hout waardoor jouw badkamermeubel nog natuurlijker en authentieker oogt. Eiken is heel mooi te combineren met zwart graniet. Juist als je houdt van de typische Flamant look, of Belgische bouwstijl zul je hiervoor kiezen. Zeer toepasselijk in jouw landelijke badkamer. 

Ga je juist voor wat meer Engelse invloeden in jouw badkamer dan is een eiken badmeubel met een witte natuursteen (Bianco Carrara Marmer) weer heel mooi. Hierdoor wordt jouw  natuurstenen badkamermeubel juist weer heel klassiek en stijlvol. 

natuursteen wastafelblad op een eiken badmeubel
Soho badkamermeubel van eiken met marmeren blad en granieten waskom

Jouw ideale badkamermeubel met natuursteen vind je bij ons

Wij hebben het grootste assortiment als je de combinatie zoekt van natuursteen en een badkamermeubel. Je kan bij ons kiezen uit hangende of staande badkamermeubels. Alle badkamermeubels op onze site zijn standaard leverbaar in de maatvoeringen: 65-80-100-130-160-200cm. Daarnaast kan je elk badmeubel kiezen met een natuursteen blad voor onderbouw wastafel of voor een natuursteen blad met waskom. 

Tenslotte bepaalt de keuze van jouw ladefront of je gaat voor een landelijke-klassieke uitstraling van jouw badkamermeubel of juist de wat stoerdere en modernere look. Uiteindelijk kan je jouw natuurstenen badkamermeubel dus helemaal zelf samenstellen.

Voorbeelden van onze natuurstenen badkamermeubels

De voordelen van een Van Heck natuurstenen badkamermeubel

Voordelen

Vind ik de natuurstenen badkamermeubel die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer