Waskommen

Wij hebben een groot assortiment aan waskommen in alle soorten en maten! Van Heck hanteert scherpe prijzen met een hoge kwaliteit.

Neem een kijkje in onze collectie en vind de waskom die bij jou past!

Materiaal

Kleur

Serie

Type kraan

Breedte

Diepte

Aantal lades

Aantal wastafels

Materiaal blad

Filter op prijs

Hoe kies je een waskom

Uiteindelijk gaat het bij het bepalen van de juiste wastafelkom vooral om uw persoonlijke smaak. Wat vind u mooi? De tweede vraag is welke materiaalkeuze u wenst. Over het algemeen wordt vooral gekozen voor keramische wastafelkommen, maar wij hebben ook granieten, aluminium, of beton waskommen. Ze worden allemaal op een blad geplaatst en aan de onderzijde voorzien van een sifon. Kies vervolgens of een u hoge staande wastafelkraan wenst of een wastafelkraan uit de muur.

De waskom op het badmeubel bepaalt de uitstraling van jouw badkamer. Wij hebben de waskommen ingedeeld in verschillende types. Hieronder vertellen we je alles over de verschillende mogelijkheden en de voordelen van de verschillende opties.

granieten waskom op een badkamermeubel met een zwarte kraan
Keramische waskom met wastafelkraan op een eiken badmeubel

De waskom in keramiek

Deze waskommen worden natuurlijk het vaakst toegepast. Keramiek is praktisch in het gebruik en het makkelijkst te reinigen. De keramische waskommen blijven tijdloos en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Natuurlijk kan je kiezen voor een simpele vorm, maar kijk ook eens naar de bijzondere varianten. Door iets af te wijken van standaard wordt jouw badkamer net iets bijzonderder.

De gedecoreerde waskommen

Met dit type waskom personaliseer je jouw badkamer. Het wordt nu een badmeubel dat helemaal op jouw persoonlijke wens en smaak wordt gemaakt. De waskommen worden met de hand beschilderd, waarna de decoratie onder een glazuurlaag wordt meegebakken in de oven. Je kunt er dus zeker van zijn dat de decoratie altijd blijft zitten en niet zal vervagen. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende varianten, zeker weten dat deze unieke waskommen de badkamer heel speciaal maken.

Geschilderde waskom met inbouw wastafelkraan
industriële waskom

Een waskom in natuursteen

Door het gebruik van natuursteen krijgt jouw badkamer een luxe uitstraling. Bovendien zijn natuurstenen waskommen tijdloos en blijven ze ook na jarenlang gebruik mooi. We hebben verschillende varianten in beige of in zwart. De natuurstenen waskom wordt voor gebruik geïmpregneerd, waardoor de steen is beschermd tegen vuil en vlekken. Zeker bij toepassing met echt eiken komt dit type waskommen helemaal tot zijn recht.

De betonnen waskom

Ga je juist voor de robuuste of industriële look dan moet je kiezen voor onze betonnen waskommen. Sober, doelmatig en strak zijn de woorden die bij deze look passen. De betonnen waskommen zijn leverbaar in verschillende vormen en zijn uiteraard helemaal geschikt gemaakt voor gebruik in de badkamer.

Schermafbeelding 2021-02-11 om 17.44.15

De mineraalstenen waskom

Dit type waskom heeft een mat witte afwerking. Heel vaak zie je dat deze juist in de modernere badkamer worden gebruikt, maar we hebben voor de liefhebber ook een aantal klassiekere vormen.

De mineraalstenen waskom is praktisch in het gebruik en is eenvoudig schoon te maken. Browse door onze collectie en laat je verassen door dit veelzijdige product.

Onze collectie wastafel kommen is uniek en onovertroffen. De kommen worden gemaakt van keramiek of natuursteen. Of wat denk je van beton waskommen?
Ook hebben we klassieke waskommen, moderne waskommen, en beschilderde waskommen. De waskom maakt uw badkamer uniek en bijzonder. Het is het middelpunt van uw badkamer en daarom zet Van Heck de wastafel centraal!