30% korting tijdens onze Lentedeals

Lentedeals in de Van Heck winkels

In alle Van Heck winkels is er Lente sale! Profiteer van 40% korting op de gehele winkelcollectie. Naast de Lente Sale is er in Wommelgem nog de leegverkoop met kortingen tot 80%.

Online kunnen we maar een deel van onze uitgebreide collectie tonen. In onze winkels is het assortiment groter en zijn combinaties oneindig. Kom daarom langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze badkamer specialisten.

In Wommelgem zijn we alleen op zaterdag geopend, elke zaterdag. De winkel in Soest is elke dag geopend en in Borne zijn we van maandag-vrijdag geopend. Kom langs bij jouw dichtstbijzijnde winkel.

Maak kennis met Van Heck

Van Heck Badkamers is al meer dan 50 jaar actief in sanitair. We doen als familiebedrijf elke dag weer ons best om nog mooiere, betere en meer bijzondere badkamers te maken. Inmiddels is Van Heck badkamers uitgegroeid tot een internationaal Lifestyle merk in sanitair.

In onze winkels hebben we zo goed mogelijk de visie van Van Heck weergegeven. Hier tonen wij onze producten als eerst, nog voordat ze online staan. Bovendien profiteer je hier ook van hogere kortingen.  

Van Heck Stores

Omdat onze dealers niet de volledige Van Heck collectie kunnen tonen hebben we 3 winkels waar je alles kunt zien. Bovendien kan je rekenen op het allerbeste advies over jouw gewenste Van Heck product. Onze adviseurs zijn zelfs op afspraak buiten de winkeltijden graag bereid om je te begeleiden bij de aankoop. Kom langs in onze Van Heck Stores als je alles van ons merk wilt weten. Bij elk filiaal kan je hieronder lezen wat de specialiteit van de specifieke winkel is.

Vind jouw dealer

Van Heck heeft naast 3 eigen Brandstores een groot dealernetwerk door heel Europa. Kijk op de kaart hiernaast voor de dealer bij jouw in de buurt.

Onze Dealers tonen verschillende Van Heck producten in de showroom, maar tonen niet de gehele collectie. Wel kun je bij onze dealers alle Van Heck producten bestellen.

Wil je de complete collectie zien, bezoek dan een Van Heck Brandstore.    

 

Vind locatie bij jou in de buurt:

Online Van Heck Dealers

Hieronder vind je een overzicht van de webshops waar de Van Heck producten ook te vinden zijn.