Badkamermeubel op maat/ 100+ badkamermeubels op maat mogelijk

Elk badkamermeubel is op maat mogelijk!

Jouw eigen badkamermeubel op maat

Als je op zoek bent naar een badkamermeubel op maat ben je bij ons aan het goede adres. Hoewel we enorm veel standaard maatvoeringen hebben, is er in sommige gevallen toch behoefte aan maatwerk. Zeker in het geval waar je een nis in de badkamer hebt, waarbinnen je het badmeubel wilt plaatsen is het natuurlijk prachtig als deze helemaal aansluit. 

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Hoe gaat het bij een badkamermeubel op maat in zijn werk

In bijna alle series uit onze collectie is het mogelijk om het badkamermeubel op maat voor jouw te produceren. We vragen je daarom een serie te kiezen welke het dichtst bij jouw wensen komt. 

Vervolgens zullen we de gewenste breedtemaat met je bespreken. Dit kan vaak tot op de centimeter nauwkeurig. Graag ontvangen we een complete tekening van jouw badkamer met de maatvoering erbij, waarna we een ontwerp zullen maken.

Omdat het wastafelblad op jouw badkamermeubel op maat verkrijgbaar is in vele soorten en je bovendien ook nog kan kiezen uit vele randafwerkingen zal de levertijd wat langer zijn. Gemiddeld moet bij maatwerk rekening worden gehouden met een levertijd van ca. 10 weken.

Bij het badkamermeubel op maat geven wij je diverse mogelijkheden om het wastafelmeubel naar jouw gewenste maat te maken. Dat geldt dus voor elk badkamermeubel in hout, of het nou een badkamermeubel met waskom is, het badkamermeubel staand wordt geplaatst of juist voor het badmeubel met 2 waskommen. Als jet badkamermeubel staand wilt plaatsen kan je overigens ook kiezen voor een plint element, in plaats van op pootjes. Hiermee krijgt jouw badkamer net iets meer een klassieke tint, terwijl de pootjes het wat eigentijdser maken.

staand badkamermeubel van massief eiken met een landelijke kraan, een witte waskom en een houten spiegel

Ontwerpen van het badkamermeubel op maat

Bij een badkamermeubel op maat zullen we bespreken waar je de wastafels of kommen wenst en hoeveel lade elementen er moeten worden toegepast. De kleur moet worden bepaald en de bladafwerking. Graag sturen wij je alvast vooraf kleurstalen van het hout toe, zodat je gemakkelijk het badkamermeubel kunt combineren met de gekozen tegels. Onze designers maken vervolgens een ontwerp van jouw badkamermeubel in de juiste maatvoering.

Uiteraard wordt hierbij aangegeven op welke positie je de water-en afvoerleidingen moet leggen.

 

Waar zijn onze badkamermeubels op maat te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar je de volledige collectie kan zien. In Nederland onder andere in Soest, of op het hoofdkantoor in Borne, in Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

Hier vind je echt alles op het gebied van badkamers en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kan natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

houten badkamermeubel met een granieten waskom en een zwarte spiegel en kraan
Eiken badkamermeubel op maat met een eiken spiegelkast en hoge kolomkast

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit

Onze badkamermeubels op maat zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer en warmte. Onze badkamers worden geleverd aan het grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor je zeker bent van jouw aankoop omdat daar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Hierdoor wordt een korte levertijd gegarandeerd. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot uw badkamermeubel wit op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

De installatie van jouw badkamermeubel op maat

Na de levering van het badkamermeubel op maat moet deze worden geinstalleerd. Wij als meubelmakers geven er de voorkeur aan om het badmeubel te laten plaatsen door een timmerman en niet door de installateur. Een timmerman is gewend te werken met echt hout en heeft meer geduld en ervaring om met houtproducten om te gaan. Uiteraard mag de loodgieter na plaatsing de waterleiding en afvoeren aansluiten.

een klassiek badkamermeubel met twee ingebouwde waskommen en gouden kranen.
een houten badmeubel met een wandtoilet en een zwarte kraan.

Badkamermeubel op maat in de maak!

Elk jaar maken we voor vele klanten het badkamermeubel op maat. Deze worden aan 36.000 klanten in binnen-en buitenland verkocht. We bedienen onze zakelijke klanten met een eigen distributienetwerk en de particuliere klanten met 3 eigen showrooms.

Onze klanten zoeken geen standaard badkamer, ze onderscheiden zich van de typische witte badkamer kast en kiezen voor een wastafelmeubel dat past bij hun inrichting en lifestyle. Onze badkamerkasten bieden een wooncomfort gelijk als de keuken of woonkamer. Je wilt immers vanuit jouw industrieel ingerichte woonkamer niet opeens naar een betegelde douchecel. 

Onze stijlen badkamermeubels op maat

Hoewel het badkamermeubel op maat altijd de van Heck signatuur met zich meedraagt, geldt ook bij ons, zoveel mensen zoveel smaken. Vandaar dat we onze badkamerkasten hebben ingericht in diverse stijlgroepen. De badmeubels zijn onderverdeeld in de volgende stijlen:

landelijk, industrieel, natuurlijk, strak, romantisch, engels en klassiek. 

Zoals je ziet vind je bij ons dus geen traditionele badkamermeubelen met glanzend witte folie of in een houtlook. Wij werken uitsluitend met natuurlijke materialen, waardoor elk  wastafelmeubel of badkamerkast haar eigen identiteit heeft.

een blauw gespoten badkamermeubel met een keramische waskom, een spiegel en een zwarte kraan
eiken badkamermeubel met een betonnen wastafelblad op maat in de badkamer

Massief hout en eiken in het badkamermeubel op maat

Het badkamermeubel op maat wordt door ons gemaakt van massief hout. Dit kan zowel grenen als eiken zijn. Andere houtsoorten zijn vaak  ongeschikt om in de vochtige ruimte toe te passen. Het wastafelmeubel en de overige badkamerkasten krijgen door de toepassing van het massieve hout een levenslange levensduur. Ze zijn onverwoestbaar, volledig vochtbestendig en eenvoudig te onderhouden. 

Het maatwerk geldt niet alleen voor alle geschilderde badkamermeubels, maar ook voor het eiken badkamermeubel. De waskom blijft overigens ook bij het maatwerk dezelfde maatvoering houden. Ook de kolomkasten zijn eventueel op maat verkrijgbaar.

Bijpassende spiegels en spiegelkasten

Uiteraard kan je bij het  badkamermeubel op maat tevens de bijpassende spiegels en spiegelkasten laten maken. We hebben ze bij elk badkamermeubel verkrijgbaar in elke maat. Een spiegelkast is handig in gebruik, speciaal voor de kleine badkamerspullen zoals make-up. Door verwerking van een stopcontact, kan je daar je föhn of elektrische tandeborstel in kwijt. Onze spiegelkasten zijn altijd voorzien van zowel spiegels aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. Daardoor is het gemakkelijk om je ook van de zijkanten te bekijken.  

 

badkamermeubel op maat in de badkamer met bijpassende spiegel en zwarte kranen
houten badkamermeubel met een landelijke kraan en een natuurstenen wastafelblad

Hoe kies je, je bijpassende kraan?

Nadat je de keuze hebt gemaakt van jouw badkamermeubel op maat, zul je ook nog op zoek moeten naar een geschikte badkamerkraan. Bij ons heeft bij elke stijl badkamerkast ook een bijpassende kraan. Deze is daardoor mooi afgestemd op de badkamermeubelen en dat maakt jouw badmeubel helemaal af. 

Zoals je mag verwachten hebben we ons kranen assortiment geselecteerd op uiterlijk en kwaltiteit. Alle kranen uit ons assortiment hebben een garantie van 12 jaar. Immers er is niets vervelender dan lekkage of ander gedoe. Je kunt gerust zijn: Ook onze kranen zijn van supermakelij!

Mocht je kiezen voor het badkamermeubel op maat dan willen we je adviseren om ook eens goed onze accessoires en de handdoek radiatoren te bekijken. Hiermee ben je verzekert van een goede kwaliteit.

Online service & verkoop

Tot voor kort was het ondenkbaar dat je een badkamermeubel op maat online zou kopen. Echter door Corona is er erg veel verandert. Wij zijn elke dag van 8.30 uur tot 22.00 uur ‘s avonds bereikbaar via de chat en via de app. Heel graag staan onze designers jou te woord met alle vragen die je hebt. Via email kunnen we onze ontwerpen met je delen en vervolgens kunnen we met video, chat of app veel aan je verduidelijken. Zelfs bij maatwerk dus!

We hebben de ervaring dat dit heel goed werkt. Online kunnen we jou heel goed de kwalitet van onze badkamerkasten laten zien. Met filmpjes, duidelijke omschrijvingen en telefonische ondersteuning is een fysiek bezoek aan onze badkamer showrooms eigenlijk niet meer nodig. Uiteraard bent je nog steeds van harte welkom voor een bezoek aan onze winkels!

badkamermeubel op maat

Levering aan hotels en horeca van het badkamermeubel op maat

Indien je een hotel bezit of B&B kunnen we uiteraard het badkamermeubel op maat voor je maken.  Graag komen we met je in contact om in overleg met jou de juiste badkamerinrichting te maken. Onze meubelmakerij is flexibel en goed in staat mee te denken over de behoeftes van jouw gasten. 

Contacteer dan onze salesafdeling op: +31 (0) 742662035. Onze salesmensen maken graag een afspraak met je.

Voorbeelden van onze badkamermeubels op maat

De voordelen van een Van Heck badkamermeubel op maat

Voordelen

Vind ik het badkamermeubel op maat dat ik wil?