Klassiek Sanitair

Van Heck is al lang de leverancier voor klassiek sanitair. Of het nu gaat om klassieke baden, klassieke wastafels of een klassiek toilet, we hebben het allemaal in huis.

Ook onze klassieke kranen zijn fantastisch en het aanbod is overweldigend. Bedenk dat we op alle klassieke kranen een unieke 12 jaars kwaliteitsgarantie afgeven. Bovendien worden alle Van Heck kranen in Europa gefabriceerd, zijn de maatvoeringen europees en is alles eenvoudig aan te sluiten.

Op zoek naar klassiek sanitair?

bad op pootjes 2

Klassiek sanitair; onze sterke punten

Het assortiment klassiek sanitair dat wij verkopen voldoet aan de volgende eigenschappen:

  1. Gemaakt volgens de laatste techniek. Dat betekent met Nederlandse aansluitmaten, geen Engelse inches!
  2. Alle onderdelen van kranen uit voorraad leverbaar
  3.  Alle keramische producten zijn gemaakt van het beste porcelein, hierop geven wij een levenslange garantie.
  4.  Wij leveren alle keramische producten uit voorraad.
  5.  Value for money! Vaak is het klassieke sanitair onbetaalbaar, Van Heck levert betaalbare kwaliteit.

Waar kan ik het klassieke sanitair kopen?

Het klassieke sanitair van Van Heck is verkrijgbaar via een van onze geselecteerde verkooppunten. Ook kunt u eens kijken bij onze geselecteerde webwinkels. In de meeste gevallen is het vandaag besteld en morgen in huis.

23_640px
collage 4

Waarom klassiek sanitair, of klassieke kranen?

Waarschijnlijk omdat u houdt van een klassiek interieur of woninginrichting. Het is met klassiek sanitair als met de Landrover Defender. Het blijft tijdloos en de liefhebber wil ook niets anders. Wij hebben al jaren vaste fans die al hun klassieke sanitair steeds weer bij ons kopen. Het is en blijft erg tijdloos en over het algemeen past het, het best bij hun huis.

Klassieke badkamers zijn als klassieke muziek

Mozart, Beethoven, Bach en Vivaldi. Muziek die door sommigen als oubollig wordt ervaren, anderen beginnen hun dag ermee. We beseffen ons best dat het typische Engelse klassieke sanitair, het klassieke bad op pootjes en de klassieke kraan slechts voor de happy few is. Maar gelukkig voor hen hebben we een collectie samengesteld die perfect bij jullie wensen aansluit.

wastafel+kraan (zwarte grepen) collage