Badmeubel met 2 waskommen collectie

Een drukke ochtend, iedereen maakt zich klaar voor de dag en er is geen wachttijd voor de wastafel. Dit is wat een badmeubel met 2 waskommen mogelijk maakt. Naast het praktische gemak, zorgt zo’n meubel ook voor een luxe en ruimtelijke uitstraling in de badkamer. Van Heck combineert functionaliteit met design. Dus als je zoekt naar een combinatie van comfort en stijl in je badkamer, dan is het badmeubel met 2 waskommen van Van Heck een uitstekende keuze.

Elk badmeubel vanaf 120cm is verkrijgbaar met 2 waskommen naar keuze. Elke Van Heck waskom past op de badmeubels en je kan daarnaast ook zelf de kraangaten bepalen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer >

Badmeubel met 2 waskommen

Ook in de kleinere badkamer is het mogelijk om een badmeubel met 2 waskommen te maken. Je hebt daarvoor een minimale breedte nodig van 1,20 meter. Als je nog iets meer ruimte hebt, dan wordt de keuze zelfs nog groter, omdat we een heel groot assortiment hebben met badkamermeubels vanaf 1,30 meter.

We begrijpen goed hoe druk het soms kan zijn in de badkamer. Je moet allebei gelijktijdig beginnen op je werk en dus wil je gelijktijdig gebruik maken van jouw badkamermeubel. Dan is een dubbel badmeubel natuurlijk onmisbaar en het is dan erg fijn om tegelijk voor de spiegel te staan.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Inspiratie voor het badmeubel met 2 waskommen

Bij ons wordt het badmeubel met 2 waskommen altijd gemaakt van massief hout. Als je gaat voor een echte houtkleur, gebruiken wij uitsluitend frans eiken. Wil je het meubel in een gespoten dekkende kleur dan gebruiken we grenenhout, omdat dit zich makkelijker laat lakken.

De badmeubels met 2 waskommen van massief hout zijn natuurlijk veel duurzamer dan die van MDF. Bovendien hebben ze een veel authentiekere uitstraling. Wij geven op alle badmeubels een garantie van 12 jaren, maar eigenlijk durven we wel te stellen dat onze badmeubels een leven lang mee zullen gaan. Een massief houten badkamermeubel kan natuurlijk heel goed tegen vocht, je mag het wat dat betreft vergelijken met een robuuste eiken tafel. Ook die zijn onverwoestbaar.

een landelijk badmeubel met 2 waskommenmet twee grote waskommen en rvs kranen

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

Het verschil tussen een MDF-en een massief houten badmeubel

Het houten badmeubel met 2 waskommen maken we al meer dan 25 jaar. We hebben wat dat betreft bijna elke situatie al gezien en zullen we je daarom behoeden voor elke fout. Immers in een kleine ruimte komen veel disciplines samen. Het ontwerp, de tegelzetter, de installateur, stucadoor, schilder en electriecien, allemaal moeten ze samenwerken om de badkamer mooi te maken

Alle badmeubels met 2 waskommen die Van Heck produceert worden gemaakt van massief Frans eiken. Een eikenboom wordt omgezaagd, vervolgens worden de planken aan elkaar gelijmd, waarna deze op maat worden gemaakt.

Dit proces wordt allemaal gedaan door meubelmaker. Natuurlijk heeft deze machines, maar het meeste gebeurt met de hand. Zijkanten krijgen een profiel en het hout wordt nog extra behandelt door het te borstelen. Gewoon ouderwets timmermansgereedschap om het eiken badkamermeubel volledig in elkaar te zetten.

Bij MDF badmeubels gaat de productie volledig anders. Daar koopt de fabrikant een dure machine en vervolgens worden daar spaanplaten ingeschoven. Nadat de machine 20 minuten heeft gedraaid komt het badkamermeubel er weer uit. Op de kopse kanten van de spanenplaat mag absoluut geen vocht komen, want dan zwelt het badmeubel namelijk direct op. Daar wordt door een andere machine een kantenband tegen geplakt en klaar is het badmeubel.

Kortom, men moet bij een MDF-badkamermeubel allerlei kunstgrepen toepassen om het badkamermeubel te beschermen tegen water, terwijl  een massief eiken badkamermeubel van nature al beschermd is. We hopen dat het verschil duidelijk is gemaakt en dat jij je volledig zeker voelt bij de aankoop van jouw eiken badkamermeubel.

Waar zijn onze badmeubels met 2 waskommen te koop?

De keuze voor jouw houten badmeubel met 2 waskommen is bij Van Heck enorm. De collectie badmeubels is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores, waar je de volledige collectie kunt zien. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne.

Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

badmeubel met 2 keramische waskommen

Voorbeelden van onze badmeubels met 2 waskommen

De voordelen van een Van Heck badmeubel met 2 waskommen

Voordelen

Vind ik bij Van Heck het badmeubel met 2 waskommen die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer