WE DON’T DESIGN BATHROOMS WE DESIGN DREAMS

We don't design bathrooms, we design dreams

Uitgangspunt van ons bedrijf is altijd geweest dat we badkamers ontwerpen en maken die mensen een thuisgevoel geven. Onze inspiratie krijgen we van een gezellige woonkamer of een knusse keuken of een leuke landelijke schuur. Onze badkamers zijn als uw lifestyle.

In onze badkamers verwerken uitsluitend natuurlijke materialen. Daarom werken we altijd met echt hout, of met verschillende soorten natuursteen. Daardoor wordt de badkamer authentiek en juist daarom zijn onze badkamers niet te vergelijken met die van anderen.

THE FACTORY

Het succes van onze collectie wordt gemaakt in ons atelier. Wij hebben een aantal meubelmakers die niets anders doen dan producten bedenken, ontwikkelen en fabriceren. Uiteraard hebben onze ontwerpers een tekening gemaakt en is er vooraf gekeken of het product “marktconform” is. Echter pas op het moment dat de meubelmaker begint met het selecteren van het juiste hout, het kleuren van het meubel, pas dan begint een nieuw product tot leven te komen.

We nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen bij ons! Op weekdagen is ons atelier, magazijn, kantoren en showroom in Borne geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

landelijk eiken badkamermeubel met dubbele waskom

OUR HISTORY

Toen wij (Bart en Philip) het bedrijf in 1995 overnamen zijn we begonnen met de import van Engelse badkamers. Zeker in die tijd was dat de trend. We struinden heel Engeland af, op zoek naar die leuke wastafel, dat mooie bad op pootjes of dat antieke kastje. Inmiddels zijn de tijden verandert. Het typische Engelse maakt nog maar een klein deel van de markt uit, echter het is precies als met de Landrover Defender, een unieke stijl die volledig tijdloos is.

Van Heck borduurt op deze cultuur voort. Hoewel de producten iets strakker qua vormgeving zijn geworden en functionaliteit belangrijker werd, zijn onze producten nog steeds tijdloos.

 

OUR COUNTRY

We komen van “oale groond”. Uit Twente, dus van oude grond. Dit prachtige gebied in het oosten van ons land inspireert ons de hele dag voor het maken van de mooiste badkamers. Kom eens bij ons kijken, in de plaatsen Delden, Ootmarsum of Lonneker. Ga op de fiets en geniet van ons unieke coulissen landschap met haar oude boerderijen. De prachtige kastelen en unieke landgoederen. Ga op in de natuur en snap waarom een Twents bedrijf als het onze de producten maakt die ze maakt.

 
badkamer met een eiken badmeubel, zwarte kraan en een zwarte spiegel

NEW COLLECTION

Gelukkig komen we op veel plekken. Zo reizen we de hele wereld af op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie voor de mooiste badkamerprodukten. In Frankrijk verzonnen we Sanitaire de Paris, Op Long Island de Long Island badmeubels en in Oostenrijk bedachten we onze Country serie. We bedenken voortdurend nieuwe dingen om jullie te tonen!

Op het Amerikaanse platteland ontdekten we oude schuren, welke werden opgeknapt. Het oude, meestal eikenhout werd gerecycled en gekleurd, waarmee de prachtigste meubels ontstonden. Inmiddels hebben we dit hout hier naartoe gebracht en wordt het momenteel geselecteerd op bruikbaarheid en kleur. 

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Badmeubel in donker eiken met een betonnen blad en twee betonnen kommen. Boven het meubel hangen twee gouden spiegels
Badmeubel in donker eiken met een betonnen blad en twee betonnen kommen. Boven het meubel hangen twee gouden spiegels