Blogs

Laat je inspireren door onze unieke badkamerstijlen. Bekijk hier de nieuwste trends en tips voor in jouw badkamer!

Zwarte badkamer

Ben je een grote liefhebber van zwart en zie je deze kleur het liefst terug in je hele huis. Kortom je wil ook graag een zwarte badkamer, dan is dit de plek waar je inspiratie kunt op doen voor jou nieuwe badkamer. Lang niet iedereen durft voor zwart te gaan omdat het de ruimte kleiner laat lijken , maar vaak wordt hierbij wel onderschat hoe zwart de ruimte ook juist erg sfeervol en warm kan maken.

Ontdek van Heck

Marktleider

Van Heck is marktleider op het gebied van massief houten badkamer meubilair en als producent van landelijke badkamers. Wij leveren in Nederland en Duitsland aan alle groot winkelbedrijven, maar ook is het merk verkrijgbaar bij de betere speciaalzaak of online retailer. In 2018 verkochten wij meer dan 500.000 badkamerproducten in heel Europa.

Klantenservice

Voor al uw vragen omtrent uw bestelling, onze badkamerprodukten of algemene informatie kunt u terecht op: sales@vanheckbadkamers.

Uiteraard kunt u ons ook bellen tijdens kantooruren op: 0031 (0) 742662035

De klant

Onze producten worden geleverd via ons uitgebreid dealernetwerk. Als particulier kunt u daarnaast terecht in ons Experience Center in Soest of in ons Outlet Center te Borne.