Wit Marmer in de badkamer

Marmer is terug!

Marmer is weer helemaal terug van weggeweest. Dit prachtige natuursteen heeft een luxe en moderne en tegelijk vintage uitstraling die je interieur meteen naar een hoger niveau tilt. Door dat het gaat om een natuursteen is elke steen uniek, de lijnen en kleuren kunnen dus verschillen van elkaar. Het materiaal kan de eyecatcher zijn van jou badkamer. Marmer laat zich toepassen in verschillende interieurstijlen, van stoer industrieel tot klassiek en zelfs modern en landelijk zijn mogelijk. 

hangend badmeubel met natuurstenen wastafelblad en keramische waskom
landelijke fonteinkast in groen met een bijpassende spiegel en klassiek toilet in de toiletruimte

Lichte marmeren look

Bij van Heck Badkamers maken we voornamelijk gebruik van helderwit marmer. De kleur hiervan kan iets variëren net zo als de ader, deze kan meer of minder prominent aanwezig zijn. Dat komt door de kleurschakeringen die in de natuursteen zitten. Dit verschil in patronen zorgt ervoor dat je een unieke steen in huis hebt.  

Marmer in de badkamer

Ben je fan van marmer dan kun je gaan voor grote onderdelen van je badkamer te vervangen door marmer. Denk bijvoorbeeld aan de tegels op de vloer of het wastafelblad van je badkamermeubel. Dit geeft een warme sfeer aan de badkamer. De warme marmerkleuren geven de badkamer een rustgevende en luxe uitstraling. Het is er mooi om het marmerenwastafelblad te combineren met gouden kranen om de luxe en romantische uitstraling op die manier te versterken. Wil je toch een stoerdere, moderne of industriële uitstraling? Combineer dan juist met donkere elementen zoals bijvoorbeeld een zwarte kraan, zwarte grepen en een stoere spiegel! 

Klassiek badmeubel met wit marmeren blad en onderbouwwastafels
wit marmeren fonteintje met fonteinkraan op massief houten toiletmeubel

Accessoires van marmer

Als een volledige marmer look iets te heftig voor je is kun je ook kiezen voor kleinere marmeren details in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een fontein op je fonteinmeubel of bijvoorbeeld aan de knoppen van je douche of van je kraan vervangen door marmeren bediening van de kraan. Je kan ook denken aan bijvoorbeeld zeeppompjes of een leuke vaas voor je badkamerplantjes. Deze subtiele touch zorgt meteen voor sfeer in je badkamer. 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure