Badkamer kranen

Wij hebben een groot assortiment aan kranen. Van landelijk tot modern. Op al onze kranen geldt een kwaliteitsgarantie van 12 jaar! Van Heck hanteert scherpe prijzen met een hoge kwaliteit. Neem een kijkje in onze collectie en vind de kraan die bij jou past!

Onze series

Bij Van Heck draait alles om harmonie in design. Wanneer je door onze kranenseries bladert, ontdek je al snel dat elke kraan zijn eigen unieke verhaal en karakter heeft. Of je nu valt voor een retro touch of een strakke moderne look, er is altijd een kraan die jouw badkamermeubel complementeert. Duik in de wereld van kranen!

Materiaal

Kleur

Serie

Type kraan

Breedte

Diepte

Aantal lades

Aantal wastafels

Materiaal blad

Filter op prijs

Hoe kies je een badkamer kraan

De keuze van uw badkamer kranen is erg belangrijk. Niets is ergerlijker dan kranen die lekken, thermostaten die het niet doen of ga zo maar door. Bedenk dat de kraan en zeker uw douchekraan meerdere keren per dag wordt gebruikt. Alle kranen uit ons assortiment worden in Europa gemaakt en op elke kraan geven we een garantie van 12 jaren. Daarnaast zijn alle kraanonderdelen bij ons op voorraad. U koopt dus bij ons uitsluitend kwaliteitsproducten met een Van Heck uitstraling.

Dan is natuurlijk de vraag wat voor kraan u wilt. Is uw kraan toe aan vervanging en zoekt een een wastafelkraan. Dan heeft u weer verschillende keuzes in de soorten wastafelkranen. Gaat u voor de verhoogde wastafelkraan, de driegats wastafelkraan of toch de inbouw wastafelkraan.

Wilt u de gehele badkamer verbouwen, dan heeft u natuurlijk meer dan een wastafelkraan nodig. Een nieuwe douchekraan, of wellicht een complete doucheset. Of vindt u een bad op pootjes of vrijstaand bad veel mooier, daar hoort natuurlijk een mooie badkraan bij.

Tenslotte het toilet. Daar hoort een mooi fonteinmeubel bij met een bijpassende fonteinkraan.

Twijfelt u over de keuze, chat of bel met ons. Onze badkamer specialisten staan voor u klaar.

verhoogde wastafelkraan in landelijke sfeer
zwarte kraan bij een wit badkamermeubel

Zwarte kranen

Zwarte kranen zien we steeds vaker terug in de industriële ruimtes. De industriële ruimte heeft een stoere en robuuste uitstraling en zwarte producten passen daar perfect bij. Kies voor een zwarte kraan met matte afwerking voor een industriële uitstraling. Ook in de moderne ruimtes zijn de zwarte producten erg populair. Een wastafelkraan zwart met glanzende afwerking staat vaak erg kitsch. Vandaar dat je bij Van Heck alleen maar de keuze hebt uit mat zwarte badkamerkranen. Deze sluiten gewoon veel beter aan bij de robuustheid van onze badkamermeubels.

Gouden kranen

De trend van een gouden kraan in de badkamer is al een tijdje erg populair. Hierbij is het donkere kleurgebruik onmisbaar. De goudkleurige badkamerkranen komen daarbij helemaal tot hun recht.Niet alleen het sanitair kan daarbij in zwart, maar ook het gebruik van zwarte tegels, zwarte kozijnen en zwarte waskommen is daarbij heel mooi.

De gouden badkamerkranen zijn gemaakt volgens een techniek die PVD kleurcoating heet. Dit ingenieuze proces brengt middels verdamping een dunne, sterke toplaag aan op een product.Een PVD-laag is ijzersterk, ook al is hij slechts flinterdun. Van Heck geeft 12 jaar fabrieksgarantie op alle kranen.

Mooiste gouden kraan in de badkamer. Inbouw kraan goud
rvs kraan

RVS kranen

Ten slotte hebben we nog de RVS kranen. RVS-kleurige kranen zien we steeds vaker terug in de moderne badkamers. De moderne ruimte heeft een lichte tijdloze uitstraling en gouden producten passen daar perfect bij. Kies voor een  kraan met matte afwerking voor een strakke uitstraling. Ook in de klassieke inrichting zijn de goudkleurige producten erg geliefd. Een  kraan met glanzende afwerking staat vaak erg kitsch. Vandaar dat je bij Van Heck alleen maar de keuze hebt uit mat gouden badkamerkranen. Deze sluiten gewoon veel beter aan bij de tijdloosheid van onze badmeubels.

Inspiratie voor jouw badkamer kraan

mooie klassieke wastafelkraan voor in de badkamer

De klassieke kraan

Bij een klassieke wastafel of badkamermeubel horen uiteraard klassieke kranen. Qua uitstraling hebben we een assortiment badkamerkranen samengesteld dat helemaal aansluit bij de hedendaagse wensen.

Lees hier meer over de klassieke kranen

landelijke wastafelkraan

De landelijke kraan

Als je een Van Heck badkamerkraan koopt ben je verzekert van een topproduct van hoge kwaliteit. Al onze landelijke kranen hebben een garantie van 12 jaar. De landelijke kraan past bovendien bij bijna alle badkamermeubels.

Bekijk hier alle landelijke kranen

 

Onze badkamer kranen zijn onderverdeeld in diverse series. Hiermee kunt u binnen een serie uw douchekraan, wastafelkraan en badkraan perfect op elkaar afstemmen.
De serie Country kranen is leverbaar in 4 finishes. Kies voor zwarte kranen, nikkel kranen of juist voor gouden kranen.
Op alle badkamer kranen van Van Heck geldt een kwaliteitsgarantie van 12 jaren!

Badkamerkranen geven de gewenste uitstraling aan uw badkamer. Van Heck heeft ze van heel klassiek tot heel modern. Daarbij komt dat een kraan onmisbaar is in uw badkamer of toilet.
Onze stijlen
We hebben niet alleen maar de landelijke kraan. We hebben allerlei soorten badkamer kranen. Wil je een nostalgische wastafelkraan, een klassieke douchekraan of klassieke wastafelkraan, dan ben je aan het juiste adres. Een heel geliefd artikel is de nostalgische douchekraan, je weet wel die met die grote douchekop. Ons assortiment biedt niet alleen veel verschillende varianten, maar daarnaast hebben we al deze badkamer kranen ook nog eens voorzien van de modernste kwaliteit. Met moderne antikalk nozzels in de douchekoppen, keramische binnenwerken en europese aansluitmaten.

Wist je bijvoorbeeld dat alle Engelse Douchekranen een compleet andere aansluitmaat hebben dan wij in Nederland gebruiken. Je kunt je voorstellen dat dit nogal wat problemen kan opleveren bij de renovatie van jouw badkamer. Heb je de koud-en warmwater niet op de juiste hartafstand, dan betekent dat nogal veel extra uren in de installatie.

Bij de klassieke kraan moet je dus iets verder kijken dan alleen naar de prijs. Zeker hier geldt goedkoop is veelal duurkoop.

Stuur ons een bericht of mail ons voor alle mogelijkheden voor de badkamer kranen