Kies je een spiegel of een spiegelkast?

Badkamermeubel met spiegelkast

Wij hebben een ruim assortiment in badkamermeubels met bijpassende spiegelkast. Wanneer je de behoefte hebt aan extra opbergruimte in de badkamer kunt je ervoor kiezen om een badkamermeubel te kiezen met bijpassende spiegelkast. Het is niet alleen praktisch maar ook super stijlvol.

hangend badmeubel met keramisch wastafelblad en waskom met bijpassende spiegelkast

Badkamermeubel wit

Een wit badkamermeubel is prachtig in de badkamer. Wit creëert een ruimtelijk gevoel, ziet er netjes uit en is praktisch in onderhoud. Door te kiezen voor een wit badkamermeubel met spiegelkast is het ook nog eens praktisch, want dit biedt extra opbergruimte voor al je badkamerbenodigdheden. Het badkamermeubel wit staat prachtig in de landelijke badkamer. Het meubel is gemaakt van hout, hierbij kunt u kiezen voor een onderbouwwastafel of voor een opbouwkom. Je kunt kiezen uit ons grote assortiment aan waskommen, van keramische waskom tot een gemaakt van natuursteen. Elke waskom kun je combineren met verschillende kranen. Voor de landelijke sfeer is het prachtig om te kiezen voor een kraan in de kleur chroom.

Dubbele spiegel kast

Bij een groot badkamermeubel met dubbele wastafels is het mooi om te kiezen voor een dubbele spiegelkasten. Hierin kunt je alle badkamerbenodigdheden kwijt, bijvoorbeeld de handdoeken, shampoos, toiletpapier, make-up etc. Met een groot gezin kunt u nooit genoeg opbergruimte hebben. Door onze handige schappen is het heel praktisch en overzichtelijk.

In onze New Country collectie maken we gebruik van massief eiken hout. Bij de massief eiken badkamermeubels hebben we nu ook massief eiken spiegelkasten. Dit is prachtig om samen te combineren. Op deze foto zie je zelfs een driedubbele spiegelkast gemaakt van massief eiken.

Eiken badkamermeubel op maat met een eiken spiegelkast en hoge kolomkast

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure