Bad op pootjes collectie en inspiratie

Een bad op pootjes roept beelden op van klassieke hotels en een tijd waarin elegantie centraal stond in elk interieur. Van Heck Badkamers brengt die nostalgie terug naar moderne huizen met hun prachtige collectie baden op pootjes. Deze baden zijn niet alleen een stijlstatement, maar ook een bewijs van kwaliteit en comfort. Terwijl de poten een klassieke touch toevoegen, is het bad zelf ontworpen voor een optimaal badgenot. Dus, als je je badkamer een unieke draai wilt geven en tegelijkertijd wilt genieten van een diep en ontspannend bad, overweeg dan zeker een bad op pootjes.

Lees meer >

Het bad op pootjes

Onmisbaar in de klassieke of Engelse badkamer. Al jaren vast onderdeel van onze collectie is het bad op pootjes. Onweerstaanbaar in de bijzondere stijl die jij voor jouw badkamer wilt.

Onze baden zijn leverbaar in acryl of in gietijzer. Een gietijzeren bad op pootjes is van de buitenkant geschilderd in een witte grondverf, maar kunnen door jou zelf op kleur worden gebracht in de kleuren van jouw wanden of badmeubel. Deze zijn aan de binnenzijde voorzien van een emaille laag. De acrylbaden op pootjes zijn namelijk altijd in wit.

Een andere mogelijkheid zijn vrijstaande baden. Deze hebben we zowel in klassieke vormen als in moderne vormen. Deze baden hebben weliswaar geen pootjes, maar je plaatst ze wel vrijstaand in de badkamer.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Onze baden, de beste keuze!

Als je, je oog hebt laten vallen op een van onze baden op pootjes dan willen we je verzekeren dat Van Heck de beste is. Onze voordelen op een rijtje:

  • Ruim assortiment
  • 25 jaar garantie op alle vrijstaande baden
  • Technische ondersteuning, stel al je vragen
  • Top prijs/kwaliteits verhouding
  • Dealers door heel Nederland

Andere voordelen van een vrijstaand bad op pootjes is dat deze eigenlijk ruimte besparend zijn in jouw badkamer. Juist als ze in de lengterichting van een muur worden geplaatst heb je bij een vrijstaand bad geen extra betegeling nodig. Vaak worden inbouwbaden voorzien van een extra tegelrand, en die heb je nu niet. Daarom geeft een vrijstaand bad ook een groot ruimtelijk effect. Een van de vele grote voordelen van een bad op pootjes is dat het bad op pootjes minder ruimte in beslag neemt dan een inbouw bad.

Een ander voordeel van het bad op pootjes is dat de installatiekosten veel goedkoper zijn dan bij een inbouw bad. Geen tegelwerk, geen moeilijke aansluitingen. Je zet het bad in de ruimte, sluit de afvoer en kranen aan en dat is alles.

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

mooi bad op pootjes in de badkamer met leeuwenpootjes

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit

Onze baden op pootjes zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer en warmte. Onze baden worden geleverd aan het grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor jij zeker bent van jouw aankoop omdat daar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Hierdoor wordt een korte levertijd gegarandeerd. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot badkamermeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen. Bij elk bad op pootjes ben jij verzekerd van hoge kwaliteit.

Waar zijn onze Van Heck baden op pootjes te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar jij de volledige collectie kan zien. In Nederland onder andere in Soest, of op het hoofdkantoor in Borne, in Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

Hier vind je echt alles op het gebied van badkamers en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kan natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

Vrijstaand bad op pootjes met een klassieke badkraan
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Waarom de baden van Van Heck?

Een bad op pootjes koop je niet elke dag. Bovendien zijn er maar weinig specialisten die verstand hebben van de baden. Pas je niet de juiste producten toe, kies je de foute kleur wand-of vloerafwerking, dan zou je, je badkamer kunnen verknallen. Dan is het eeuwig zonde als je uiteindelijk niet tevreden met je aankoop. Daarom willen wij je daarin graag adviseren om de beste keuze te maken.

Bij ons koop je het beste bad op pootjes. Al meer dan 25 jaar zijn we actief in dit onderscheidende segment. We hebben wat dat betreft bijna elke situatie al gezien en zullen we je daarom behoeden voor elke fout. Immers in een kleine ruimte komen veel disciplines samen. Het ontwerp, de tegelzetter, de installateur, de stucadoor, schilder en electricien. Allemaal moeten ze samenwerken om tot een goed einde te komen. Daarbij is het belangrijk dat de sanitaire producten niet alleen op tijd worden geleverd, maar dat je zeker bent dat de producten van topkwaliteit zijn. Dus zonder dat je gedoe hebt met lekke kranen of andere ellende.

Welke stijlen en vormen hebben Van Heck bad op pootjes?

Van Heck beschikt over de volgende stijlen baden.

Een bad is er niet in één en dezelfde vorm. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en vormen. Ook in de badkranen zijn er veel verschillende keuzes. Om jouw juiste ligcomfort te kiezen kan je in al onze baden een proefzit nemen. Zo ervaar jij direct het comfort van het bad en weet je vooraf of je de juiste vorm hebt gekozen.

Om je een idee te geven van onze  baden hebben wij verschillende sfeerbeelden. Zo krijg jij een klein idee van hoe een het bad eventueel in jouw badkamer zou kunnen staan. Ook hebben wij in diverse badkamer winkels, complete badkamer opstellingen voorzien van meerdere baden.

Grootste collectie bij Van Heck badkamers

Voorbeelden van onze baden op pootjes

De voordelen van een Van Heck bad op pootjes

Voordelen

Vind ik bij Van Heck het bad op pootjes die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer