Onze Collectie

Van Heck levert badkamers in een geheel eigen stijl. Massief houten badmeubels, elegante vrijstaande baden, en een prachtige kranencollectie. Kies de badkamer die bij u past, of stel uw badmeubel zelf samen door te kiezen voor de serie MORE. Veel plezier bij het maken van uw droombadkamer!

Badmeubels

Onze prachtige collectie badmeubels zijn in allerlei sferen. Kies voor stoere, landelijke, industriële of tijdloze badkamer meubels.

Bekijk onze badmeubels

Baden

Onze vrijstaande baden geven zoveel sfeer aan uw badkamer. Kies voor gietijzer of voor acryl. Kies voor strak of klassiek.

Bekijk onze baden

Waskommen

Onze collectie waskommen is onovertroffen. De kommen verfraaien uw badkamer en geven deze een eigen gezicht. De wastafel kom stijgt al jaren in populariteit, de selectie die we voor u hebben gemaakt is onderscheidend, eigenzinnig en bijzonder.

Bekijk onze waskommen

Eiken Planken en Wastafelbladen

Op onze handgemaakte eiken planken zijn allerlei kommen toe te passen. Eventueel met lade elementen of steunen te combineren. Er is van alles mogelijk!

Bekijk onze eiken planken

Klassieke wastafels en toiletten

Nog steeds bij ons te koop! Een leuke collectie met wastafels en toiletten in Engelse stijl, om zo de ware Engelse badkamer te maken.

Bekijk onze klassieke wastafels en toiletten

Fonteinmeubels

Bekijk onze unieke collectie met fonteinmeubels. Leverbaar in kleur of in robuust eiken. Verkrigbaar in diverse maatvoeringen en uiteraard allemaal gemaakt van massief hout.

Bekijk onze fonteinmeubels

Badkamer Kranen

Onze kranen zijn er in elke stijl. Van landelijk klassiek tot design en modern. Zoek uw wastafel kranen, badkranen, inbouwkranen en douchekranen. Alle kranen hebben een unieke kwaliteitsgarantie van 12 jaar.

Bekijk onze kranen

Landelijke Badkamers

Van Heck is de beste fabrikant van complete landelijke badkamers. Van landelijk badmeubel, tot een landelijke handdoekring of een klassieke kraan, we hebben de complete badkamerinrichting in landelijke stijl in huis.

Bekijk onze landelijke badkamers

Handdoek Radiatoren

Een badkamer verwarmen kan op vele manieren. Onze handdoekradiatoren zijn niet alleen praktisch, maar bovendien een sierraad in uw badkamer.

Bekijk onze handdoekradiatoren

Accessoires

Accessoires in uw badkamer zijn onmisbaar. Kijk in onze onderscheidende collectie.

Bekijk Accessoires

THE REAL DEAL

Van Heck is een bedrijf dat gebouwd is op authenticiteit

Al sinds 1924 is ons bedrijf  marktleider in design, marketing en distributie van onderscheidende badkamers. Onze designs zijn uniek, authentiek en uitsluitend gemaakt van duurzame materialen. Onze klanten herkennen zich daarin.

Bij Van Heck koop je uitsluitend de echte badkamer.

 

Philip, designer Van Heck