Landelijke Badkamers

Landelijke badkamers

Ons merk staat bekend om badkamers in landelijke stijl. Het begrip landelijke badkamer is echter heel breed. We hopen u op deze pagina foto’s en voorbeelden te laten zien van landelijke badkamers, die zowel klassiek als enigszins een moderne uitstraling hebben. Van Heck geeft haar landelijke badkamers vooral authenticiteit mee. Dat betekent dat onze badkamerproducten altijd zijn gemaakt van duurzame materialen. Badkamers en badmeubels waarin hout is verwerkt en geen gefineerde spanenplaat. Omdat onze producten en landelijke badmeubels allemaal met de hand worden gemaakt ontstaat een speciaal karakter, het is dit karakter wat de landelijke badkamers van Van Heck haar eigen gezicht geeft.

Hieronder vindt u een klein overzicht van onze landelijke badmeubels.

Inspiratie voor landelijke badkamers

Onze landelijke badmeubels zijn onderverdeeld in verschillende series maar met de badmeubelserie MORE kunt u uw badmeubel helemaal zelf samenstellen.

Op de foto hiernaast ziet u een hangend badmeubel gemaakt van eikenhout. Bij dit meubel heeft u de volgende keuze mogelijkheden:

  • Kies uw breedtemaat. (65,100,130,160,200 cm breedte)
  • Wilt u een effen front, een front met paneel, of een front met een Shaker paneel.
  • Kies voor een granieten, houten, betonnen, of marmeren blad
  • Kies uit 6 eikenkleuren of uit 6 lakkleuren.
  • Kies uw opbouw wastafelkom (alles is mogelijk)
  • Kies uw greep, of heeft u het meubel liever greeploos?

Op deze manier bent u in staat om uw badmeubel helemaal naar wens samen te stellen, van strak tot klassiek.

Landelijke badkamers

Onze landelijke badkamers zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer, warmte en romantiek. Van Heck Badkamers is al jaren de marktleider op het gebied van landelijke badkamers.  De landelijke badkamers die wij u aanbieden worden allemaal in Europa gemaakt. Om u een goed beeld te geven van onze landelijke badkamers hebben wij veel foto materiaal online geplaatst. Zo kunt u thuis heel goed zien welke stijl uw badkamer moet krijgen. Om een beter beeld te krijgen van de producten die in de complete landelijke badkamers adviseren we u om een kijkje te komen nemen bij een van onze showrooms of bij een van onze dealers.

Bekijk de landelijke badkamers.

FOL80LA-1 badmeubel collage
collage 2

Waar vind ik de landelijke badkamers?

De landelijke badkamers zijn natuurlijk te vinden bij een van onze drie winkels. In onze winkels hebben we getracht zoveel mogelijke complete landelijke badkamer opstellingen te plaatsen. Zo krijgt u een goed beeld van onze landelijke badkamers. Deze landelijke badkamers dienen echter alleen als voorbeeld en zouden voor u een steun in de rug kunnen zijn bij het kiezen van uw landelijke badkamers. De adviseurs in onze badkamerwinkels zullen u proberen te ondersteunen in het aankoopproces. Het is natuurlijk van belang dat u zeker weet dat al uw badkamer producten ook daadwerkelijk in uw badkamer passen. Daarom zullen onze adviseurs verscheidene proeftekeningen maken van de door u gekozen landelijke badkamers.

Waarom de landelijke badkamers van Van Heck?

In al onze landelijke badkamers kunt u ervoor kiezen een badmeubel te laten plaatsen. Onze badmeubels zijn vervaardigd uit hout, en zijn leverbaar in alle beschikbare Van Heck kleuren. De massief houten badmeubels kunnen worden voorzien van allerlei bladen. Dit geeft het badmeubel net de finishing touch die nodig heeft. Maar niet alleen onze badmeubels maken onze badkamers landelijk. Alle landelijke badkamers zijn voorzien van een vrijstaand bad of een bad op pootjes. Deze baden zullen ervoor zorgen dat uw badkamers een ruimtelijk gevoel krijgt en geeft het de sfeer die moderne badkamers u niet kunnen geven.

Een complete landelijke badkamer met alles van Van Heck

De landelijke badkamers van Van Heck Badkamers zijn gevuld met gehele assortiment van Van Heck. Bij ons zult u dus niets anders krijgen dan de juiste kwaliteit. Kranen, accessoires, een onestopshop. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid dealer netwerk. Onze dealers beschikken over delen van het Van Heck assortiment, en zullen u prima adviseren hoe u uw landelijke badkamer droom waar maakt.

junior badmeubel (more collection) collage
vrouw in bad

Waarom landelijke badkamers?

Landelijke badkamers zijn een van de weinige badkamers die uw badkamer van sfeer en warmte zal voorzien. De landelijke badkamers van Van Heck Badkamers zijn dan ook precies de landelijke badkamers waar u naar op zoek bent. Om alvast nog meer informatie op te doen over landelijke badkamers kunt u een gratis badkamer magazine aanvragen. Hierin zult u vele afbeeldingen te zien krijgen van landelijke badkamers en alle aanverwante artikelen. Onze landelijke badkamers zijn voornamelijk geïnspireerd op het Twentse landschap. Dit is weer te zien in onze badmeubels die allen uit hout vervaardigd zijn.

Vind ik bij Van Heck de landelijke badkamer die ik wil?

Daarvan zijn we overtuigd. Omdat we alles in eigen huis maken zijn we heel flexibel met de productie. Aanpassingen in bladmaten zijn vaak eenvoudig te realiseren. Vanwege het enorme aanbod aan lade elementen, staand en hangend maken we uw landelijke badmeubel helemaal volgens wens.

Landelijke badkamer