Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Landelijke badkamers 100+ landelijke badkamermeubels

In de wereld van luxe sanitair staat wij voor voor kwaliteit, elegantie en een onmiskenbare landelijke flair. Deze unieke stijl, die traditioneel vakmanschap combineert met hedendaagse innovatie, heeft veel huiseigenaren betoverd. Landelijke badkamers van Van Heck zijn niet alleen visueel verbluffend, maar zijn ook ontworpen met de hoogste normen van comfort en functionaliteit in gedachten. Met gebruik van natuurlijke materialen, nauwgezette details en een tijdloos ontwerp, verzekert Van Heck dat elke badkamer niet slechts een ruimte is, maar een beleving. Als u streeft naar een samensmelting van esthetiek en praktische bruikbaarheid in uw huis, dan is een badkamer van Van Heck ongetwijfeld de ultieme keuze.

Lees meer >

Grootste collectie landelijke badkamers

Van Heck staat bekend om haar landelijke badkamers. Toen de landelijke stijl jaren geleden erg populair werd en de grote woonmerken opkwamen met landelijke interieurs volgde de badkamer uiteraard in dit beeld. Tot op de dag van vandaag zijn deze badkamers nog steeds erg mooi en daarom ook in trek.

Het begrip landelijke badkamer is echter heel breed. We leggen je op onze site aan de hand van foto’s van gerealiseerde badkamers uit waar ons merk voor staat en wat Van Heck voor je kan betekenen. Onze badkamers zijn zowel klassiek landelijk als landelijk modern te maken. Immers zeker de laatste jaren zien we een kleine verschuiving naar landelijk strak.

Wij gebruiken bij de productie van onze badkamermeubels alleen maar duurzame materialen. Dus uitsluitend badkamers en badkamermeubels waarin echt hout is verwerkt. Onze producten zijn bijna allemaal handgemaakt waardoor een speciaal karakter ontstaat. Het is juist dit karakter wat de landelijke badkamers van Van Heck haar eigen gezicht geeft.

Wij zijn online altijd bereikbaar voor al jouw vragen!  

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Inspiratie voor landelijke badkamers

We doen onze inspiratie op door onder andere veel onderweg te zijn en te overleggen met wereldwijde architecten. Natuurlijk zijn ook de landelijke badkamers onderhevig aan trends, uiteraard gaan we daarin mee.

Het leuke is dat je in verschillende landen weer typische invloeden krijgt. Zo zien de landelijke badkamers er in Scandinavië weer heel anders uit als bijvoorbeeld de franse badkamer. Juist omdat de landelijke stijl zo divers is en de smaken heel erg verschillend zijn hebben we een assortiment samengesteld. Hiermee kan je jouw stijl helemaal personaliseren. Door gebruik van verschillende kleuren, toepassing van onderscheidende houtsoorten en wastafelbladen wordt het jouw eigen badkamer. Je vraagt het maar! Bijna alles is met ons modulaire fabricage proces mogelijk. Daarbij hebben we voor elk badkamermeubel bijpassende spiegels, spiegelkasten en kolomkasten.

Neem bijvoorbeeld dit badmeubel met 2 waskommen hier rechts. Dit badkamermeubel is in veel verschillende maten. Daar komen er bijpassende spiegels en greepjes naar keuze bij.

landelijk badkamermeubel in het wit met eiken wastafelblad en een wit bad op pootjes

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit landelijke badkamers