De kwaliteit van massief eiken bij het badkamermeubel latjes

Juist het ontwerp van dit houten badkamermeubel en dan vooral het geribbelde latjes front van de lades zorgt ervoor dat het alleen kan worden gemaakt uit massief eiken. Een geluk, want daarmee ben je in ieder geval verzekert van de beste kwaliteit. Het massieve eiken is bij uitstek geschikt voor de badkamer en het badmeubel is zo duurzaam dat je hier een levenlang plezier van zult hebben. De latjes zijn niet los van elkaar geplaatst, een dik front van ca. 2 cm is om en om uitgefreesd waardoor een solide geheel wordt behouden. 

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Eiken onderkasten met verborgen lades

Als je de lade van het houten badkamermeubel met latjes opent zie je pas de tweede opberglade verschijnen. Aan de bovenzijde van het geribbelde front vind je een doorlopende greeplijst waarmee de hoofdlade wordt geopend. Deze diepe lade zorgt ervoor dat we nog een extra binnenlade hebben kunnen toevoegen. Deze is wat ondieper en is gewoon egaal eiken, dus niet met het latteneffect. De bovenste lade kan handig worden gebruikt voor al je make up spullen en daarmee wordt het geheel praktisch opgeborgen.

Van Heck winkel in Soest

Badkamermeubel latjes in onze showrooms

In de Van Heck showrooms vind je alle mogelijkheden om jouw ideale badkamermeubel met houten latjes samen te stellen. Daarnaast kan je deze serie vinden bij alle Brugman Badkamer vestigingen of bij alle winkels van Sanidirect en Wooning. Als je toch rechtstreeks bij de maker wenst te kopen, ben je uiteraard van harte welkom! 

Een hangend badkamermeubel van massief hout in zwart met houten latjes aan de voorkant. Met boven het meubel een zwarte spiegel en rechtst naast het badkamermeubel met latjes een kolomkast

Onze wastafelbladen bij het badkamermeubel latjes

Het houten latjes effect van deze badkamermeubel serie vraagt om net zoveel design aan de bovenkant. Je kan het meubel afwerken met diverse wastafelbladen, jij mag zelf kiezen wat je wilt. Zo zijn er bladen met waskommen in allerlei steensoorten, van marmer tot beton. Maar ook solid surface, een mooie matwitte afwerking voor een strak ontwerp is heel geliefd bij dit badmeubel. Juist bij de geribbelde ladefronten die toch iets een landelijke uitstraling heeft is de combinatie met strak en industrieel heel sterk. 

Voor kleine en grote badkamers

La Riviera, het badkamermeubel met houten latjes, is er in vele maatvoeringen. Je kan kiezen uit de volgende breedtematen: 80-100-120-160-200 cm. Download het collectieoverzicht om alles te zien of neem contact met ons op om je te laten voorlichten over alle mogelijkheden van deze populaire badmeubel serie. 

een hangend badkamermeubel met houten latjes met daar een zwart wastafelblad en een zwarte waskom

La Riviera, nog meer opbergruimte in jouw badkamer

Kolomkasten, badkamerkasten en spiegelkasten voor extra opbergruimte zijn onmisbaar in deze serie van badkamermeubels met houten latjes. Uiteraard zijn deze afgestemd op het design, het geribbelde front zie je daar weer terug. 

Heb je vragen over het inrichten van jouw badkamer?

Neem dan vooral contact met ons op!

Wij helpen je graag bij het maken van jouw droombadkamer. Wij zijn bereikbaar via de chat, whatsapp of neem contact met ons op via de telefoon, mail of het contactformulier.

Deze badkamer in het echt bekijken?

Bezoek één van onze winkels voor het beste advies van een echte badkamer specialist.