badkamermeubel met waskom

Hier vind je alles over het badkamermeubel met waskom

badmeubel in het wit met 2 waskommen op een betonnen wastafelblad
Schrijf je in en ontvang 10% korting op alle kranen

  Een badkamermeubel met waskom

  Als je op zoek bent naar een badkamermeubel met waskom ben je hier op het goede adres! De collectie die we gemaakt hebben is ontzettend gevarieerd. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende badmeubels en net zoveel verschillende waskommen. Door deze zelf samen te stellen en te kiezen wat jij wilt, stel je helemaal je eigen badkamermeubel met waskom samen.

  Soms horen we wel eens dat men denkt dat het badkamermeubel met waskom niet zo praktisch is in het gebruik. Nou niets is minder waar en hopelijk kunnen we je overtuigen.

  Want wees eerlijk, het badkamermeubel met waskom ziet er gewoon leuker uit. Het is speelser, gevarieerder en het maakt jouw badkamer meer onderdeel van je totale interieur. Natuurlijk wil je het praktisch en moet het dagelijkse gebruik en onderhoud eenvoudig zijn. Immers je gebruikt er water en dat spettert, tanden poetsen en scheren bevuilt jouw badmeubel, dus wil je het in een handomdraai weer schoon. Hieronder leggen we het verder voor je uit en hopelijk weten we je te overtuigen dat een wastafelmeubel met een waskom erop een hele goede keuze is.

  MEER LEZEN

  Plan een afspraak in één van onze showrooms!

  Kom naar onze showroom, voor jouw badkamermeubel met waskom! Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom in één van onze Brandstores en adviseren we je over jouw nieuwe badkamer. Er zijn maximaal  3 mensen per 100 vierkante meter, we maken extra schoon en waarborgen jouw veiligheid.

   Ons assortiment badkamermeubels met waskom

   Waarom kiezen voor Van Heck

   GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

   GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

   MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

   DEALERS DOOR HEEL EUROPA

   Inspiratie voor badkamermeubels met waskom

   Elke dag doen we ons best om het leukste badkamermeubel met waskom te bedenken en te ontwerpen. We doen onze inspiratie op door onder andere veel onderweg te zijn. Wereldwijd overleggen we met architecten. Daardoor zien we ontzettend veel toepassingsmogelijkheden voor onze landelijke badkamers.

   Het leuke is dat je in verschillende landen weer typische invloeden krijgt. Zo zien de landelijke badkamers er in Scandinavie weer heel anders uit als bijvoorbeeld in Italie. Juist omdat de landelijke stijl zo divers is en de smaken heel erg verschillend zijn hebben we een assortiment samengesteld waarbij je jouw stijl helemaal kunt personaliseren. Door gebruik van verschillende kleuren, toepassing van onderscheidende houtsoorten en wastafelbladen wordt het jouw eigen badkamer. Je vraagt het maar, bijna alles is met ons modulaire fabricage proces mogelijk. Daarbij hebben we voor elk badkamermeubel bijpassende spiegels, spiegelkasten en kolomkasten.

   Door bijvoorbeeld een greep te wisselen, of door het badmeubel greeploos te maken, krijg je een totaal ander beeld. Graag helpen we je bij het maken van dit soort keuzes.

   eiken badkamermeubel in landelijke badkamer

   Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

   landelijk eiken badkamermeubel met dubbele waskom

   Je bent verzekerd van hoge kwaliteit

   Uiteraard wil je bij de keuze van jouw badkamermeubel met waskom de beste kwaliteit. Onze badkamers zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer en warmte. Van Heck Badkamers is al jaren de marktleider op het gebied van badkamermeubels met waskommen. Onze badkamers worden geleverd aan het grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor u zeker bent van uw aankoop omdat daar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Hierdoor wordt een korte levertijd gegarandeert. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot badkamermeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

   CONTACT OPNEMEN

   Waar zijn onze badkamermeubels met waskom te koop?

   De keuze voor jouw badkamermeubel met waskom is niet eenvoudig. Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores, waar je de volledige collectie landelijke badkamers kunt zien. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne. In Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

   Hier vind je echt alles op het gebied van de landelijke badkamer en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

   Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

   Eiken wastafelblad met twee waskommen in landelijke stijl
   Waskom van beton op een betonnenblad met een verhoogde wastafelkraan

   De waskom op het badmeubel en de keuze van het wastafelblad

   Het badkamermeubel met waskom bestaat uit drie componenten.

   • De onderkast, met lades of met deuren
   • Het wastafelblad, waarop de kom wordt geplaatst
   • De wastafelkom, die op het blad wordt geinstalleerd

   Bij gebruik van de waskom zal er water of tandpasta vallen op het wastafelblad. De waskom is altijd van porselein of keramiek gemaakt, eenvoudig schoon te maken dus.  Het belangrijkste is dus het gebruik en onderhoud van het wastafelblad. Juist dat moet onderhoudsvrij zijn en sterk.

   Wij passen bij onze badkamermeubels de volgende wastafelbladen toe, die kan je altijd zelf kiezen:

   • blad in massief eiken, behandelt met meubelolie, ondoordringbaar voor vuil
   • blad van keramiek, hetzelfde materiaal als de waskom, dus onderhoudsvrij
   • graniet blad, onvergelijkbaar met blauwe steen, graniet is hard en dicht van structuur
   • marmeren blad,  Wit marmer, Bianco Carrarra,  een natuurproduct dat altijd mooi blijft
   • Blad van beton, een hoogwaardig lichtgewicht beton, scheurt niet en krast niet.

   Al deze wastafelbladen zijn onderhoudsvrij en kunnen zeer eenvoudig worden schoongemaakt.  Ze zijn waterbestendig, kalkbestendig en zullen na jarenlang gebruik nog net zo mooi zijn als in het begin.

   De uitstraling van een badmeubel met waskom

   Een badkamermeubel met waskom is harstikke praktisch! Omdat wij ontzettend veel coole waskommen in het assortiment hebben zijn er duizenden mogelijkheden. Juist de waskom bepaalt de uitstraling van jouw badkamermeubel.

   Bij Van Heck vinden we het belangrijk om je een badmeubel te verkopen dat helemaal bij jouw smaak past. Graag laten we je kiezen wat je wil. Natuurlijk helpen we je daarbij en laten we je in onze Brandstores alle mogelijke oplossingen zien. We hadden je al verteld dat door toepassing van hoogwaardige wastafelbladen is het toepassen van een superleuke waskom net zo praktisch is als een gewone wastafel. Nu moet je gaan nadenken hoe jouw badkamermeubel met waskom er komt uit te zien. Combineer en varieer er op los. Bijna alles is mogelijk en de waskommen die we bieden zijn ontzettend gevarieerd. Van modern tot klassiek van tijdloos tot gewaagd.

   Durf eens iets meer geld te besteden aan de waskom, omdat juist daardoor het badkamermeubel zoveel leuker wordt!

   Houten badkamermeubel New Country
   landelijk badkamermeubel

   De keuze van de kraan

   Hopelijk hebben we je overtuigd van de keuze voor een badkamermeubel met waskom, dan moet je daarbij nu kiezen voor een geschikte wastafelkraan.

   Er zijn daarbij twee mogelijkheden:

   • Een verhoogde wastafelkraan. Omdat de kom ongeveer 15 cm hoog is moet je bij het kiezen van een waskom een kraan hebben die boven de kom uitkomt. Al onze verhoogde wastafelkranen zorgen ervoor dat het water mooi centraal in de waskom valt. De hoge wastafelkraan kan links, rechts of centraal achter de kom worden geplaatst. Wij zorgen ervoor dat de kraangaten in uw blad komen.
   • Een andere mogelijkheid is de installatie van een bijpassende muurkraan. Dat is natuurlijk wel iets meer werk, want je zult een waterleiding in de muur moeten frasen die wordt aangesloten op de muurkraan. Maar het eindresultaat is dan wel fantastisch.Kies je voor een muurkraan denk eraan dat je dan een wastafelblad besteld zonder kraangaten.

   Draai het om, kies eerst je kom en dan de onderkast

   Juist de opzetkom is heel belangrijk als je een badkamermeubel met waskom wilt. Als je de waskom hebt gekozen, zou je op basis daarvan ook de kleur kunnen aanpassen van je badmeubel. Onze granieten waskommen staan bijvoorbeeld ook heel gaaf op een antraciet badkamermeubel. En kies je voor een gedecoreerde waskom, bijvoorbeeld met blauw, dan past dit weer heel erg leuk bij juist een lichtblauw badkamermeubel. Het zijn maar wat tips om eens over na te denken. Jouw badkamermeubel met waskom wordt zo namelijk nog specialer en volledig gepersonaliseerd op jouw wensen.

   Waskom op badkamermeubel met verhoogde wastafelkraan

   Voorbeelden van onze badkamermeubels met waskom

   De voordelen van een Van Heck badkamer op een rijtje

   De voordelen van een Van Heck badkamer

   • Bij de productie van een badkamermeubel met waskom gebruiken we natuurlijke materialen.
   • Ten tweede bieden we een onbeperkt assortiment voor alle badmeubels met waskommen.
   • Vervolgens zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar
   • Leverbaar via uitgebreid netwerk dealers en installateurs
   • Daarnaast hebben we 3 eigen showrooms
   • Tenzij je voor gemak gaat; alles is online verkrijgbaar
   • Bovendien geven we 12 jaar garantie op alle producten
   • Tenslotte mag je er zeker van zijn dat jouw bestelling tijdig en correct wordt geleverd.
   Landelijke badkamer

   Vind ik bij Van Heck de badkamer die ik wil?

   Zeker weten dat, dat gaat lukken!

   • Elk badkamermeubel met waskom is leverbaar in vele maatvoeringen, van klein tot groot.
   • Een klein budget? Kom eens langs in de outlet en profiteer van zachte prijsjes.
   • Advies nodig, bezoek onze showrooms. We hebben de grootste keus in landelijke badkamers.
   • Door eigen productie zijn we bovendien vaak snel in staat om maatvoeringen aan te passen.
   Onze groothandels showroom in Borne is op afspraak gewoon geopend!
   Onze showroom in Wommelgem is ook voor particulieren elke dag open!