3 eigen winkels
Maatwerk mogelijk
Marktleider in massief houten badkamer meubilair
5 jaar garantie op badmeubels

Inbouw Wastafelkraan

Als je op zoek bent naar een bijzondere inbouw wastafelkraan ben je hier op het goede adres. Kies voor modern of landelijk. Alle inbouw kranen worden geleverd inclusief het inbouwdeel.

Op onze badkamerkranen geven we je een garantie van 12 jaar. Bijna alle kranen zijn voorradig, vandaag besteld is morgen in huis.

toon de blokken hulp

Materiaal

Kleur

Serie

Type kraan

Breedte

Diepte

Aantal lades

Aantal wastafels

Materiaal blad

Filter op prijs

Toont alle 15 resultaten

Een inbouw wastafelkraan wordt het meest toegepast bij een wastafelkom. De kraan wordt in de muur ingebouwd, dus je moet vooraf goed de hoogte plannen om mooi centraal boven de waskom uit te komen.

Elke inbouw wastafelkraan bestaat uit 2 delen: Het deel dat zichtbaar is, dus zeg maar de kraan zelf en het deel dat in de muur zit verwerkt.

Veel merken hebben aparte prijzen voor het inbouw en opbouwdeel, wij echter niet. Alle inbouw wastafelkranen worden inclusief het inbouwdeel dus helemaal compleet geleverd. De vermelde prijzen zijn dus voor de complete kraan.

 

Onze wastafelkranen zijn er in diverse modellen. Van klassiek tot modern, of juist net daar tussen in. Ook zijn er modellen in verschillende kleuren. Zwart, nikkel of geborsteld goud.

Wij geven op al onze kranen een unieke 12 jaars garantie. Je bent verzekert van een deugdelijke kraan die ook na jarenlang gebruik klachtenvrij zal functioneren.