Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Badmeubels

Als je op zoek bent naar een bijzonder badmeubel dan vind je die hier. We produceren de badmeubels allemaal van echt hout in eiken of in grenen. Kies voor staand of hangend, voor romantisch of stoer. We geven op alle badmeubels een garantie van 12 jaar, je koopt bij ons topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Kijk ook eens bij onze actiebadmeubels of showroombadmeubels. Met een beetje geluk, doe je een superdeal!

Materiaal

Kleur

Serie

Type kraan

Breedte

Diepte

Aantal lades

Aantal wastafels

Materiaal blad

Filter op prijs

Populaire badkamermeubels

Soorten badmeubels

Het mag duidelijk zijn dat we een bijzondere stijl hebben voor het badkamermeubel. Omdat onze collectie enorm groot is en er bovendien veel variatiemogelijkheden zijn in kleur, stijl of wastafelblad zijn we in staat veel klanten te bedienen. De typische bouwmarkt kast hebben we niet, maar zoek je wat speciaals, dan weten we zeker dat we het voor jouw in huis hebben.

Wil je een badkamermeubel met spiegel(kast), met keuze uit verschillende soorten spiegels en spiegelkasten, of ga je voor een badkamermeubel zonder spiegel.

Bij een badkamermeubel hoort natuurlijk ook een kolomkast die bij jou past. Wil je het badkamermeubel gemaakt van echt hout, moet het in zwart, wil je modern of zoek je juist een industrieel badmeubel. Of ben je op zoek naar een toiletmeubel? Moet het dan in het wit, juist landelijk, vintage of zoek je iets in de Scandinavische stijl. We hebben geprobeerd de badmeubel mogelijkheden zo goed mogelijk te categoriseren, zodat je snel kan vinden wat je zoekt.