Klassieke badkamers unieke collectie

Inspiratie voor klassieke badkamers

Onze klassieke badkamers kun je samenstellen uit grote delen van onze collectie. De klassieke badkamer is op vele manieren en in vele stijlen samen te vatten. Juist daar zijn we ontzettend goed in. Als je kiest voor een klassiek badkamermeubel, dan moet je al gauw denken aan een badmeubel met een front dat voorzien is van een paneel. Onze More badmeubels zijn zowel in hangend als staand allemaal te voorzien van een Residenz front, en die past het beste bij de klassieke badkamer stijl.

Terug van weggeweest is het witte (Bianco Carrara marmer). Je kent het vast nog wel uit de jaren ’30 huizen die op de slaapkamer een  klassieke wastafel hadden met de bekende wit marmeren achterplaat. Dit witte marmer wordt vandaag de dag vaak gecombineerd met zwarte kranen. Hiermee wordt de klassieke badkamer van nieuw leven voorzien en krijgt de klassieke badkamer een hele trendy look en feel.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Klassieke badkamers voor iedereen

Klassieke badkamers zijn van alle tijden en zijn voor iedereen. Je hoeft echt niet een groot huis of kasteel te hebben om een leuke klassieke badkamer te maken. Iedereen die zijn of haar badkamer wil voorzien van de klassieke stijl is bij Van Heck Badkamers aan het juiste adres. Voor een kleine of grote badkamer, hebben we alle producten in huis om de klassieke badkamer te maken volgens jouw wensen. Kijk eens goed naar onze badkamer kranen, we hebben ze in alle maten en soorten, van betaalbaar tot exclusief, maar altijd voorzien van 12 jaar garantie.

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

Klassieke badkamer met een wastafel van keramiek met een klassiek bad

Het inrichten van een klassieke badkamer

Bepaal eerst jouw wensen pakket. Een enkele of een dubbele wastafel, een bad of een douche. Wil je het toilet op de badkamer, of toch liever in een aparte ruimte. Als je dat allemaal hebt bepaalt zoek je naar de stijl die het beste bij je past. Onze badmeubels zijn leverbaar in vele kleuren, maar het de echte klassieke kleuren zijn vooral: Wit, antraciet, eiken en zwart. Juist het gebruik van deze kleuren zorgt ervoor dat jouw badkamer een klassieke badkamer wordt.

Klassieke kranen vindt je in vele kranenseries. Ons geborstelde gouden kranen zijn tegenwoordig erg populair. Het goud is niet kitsch, maar is juist stoer door de matte afwerking. Uiteraard kan je ook voor verchroomde kranen kiezen, bijvoorbeeld met zwarte klassieke hendels. Kom eens kijken in onze showrooms, we zijn ervan overtuigd dat we jouw badkamer kunnen maken.

Waar zijn onze klassieke badkamers te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we twee eigen winkels waar jij de volledige collectie kan zien. In Borne en Soest vind je echt alles op het gebied van klassiek sanitair en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website  zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kan natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

Klassiek badkamermeubel met gouden kranen en een marmeren wastafelblad
klassiek toilet en klassieke wastafel in de klassieke badkamer met een bad op pootjes

Klassieke wastafels en toiletten in de klassieke badkamer

Onze klassieke wastafels en toiletten passen natuurlijk perfect in klassieke badkamers. Echter, als je hiervoor kiest heb je wat minder opbergruimte. Om echter toch de juiste look en feel te maken hebben we ook veel klassieke badmeubels. Een heel leuke wastafel is de Titanic waskom. Door deze te plaatsen op een klassiek badkamermeubel krijg je het echte klassieke badkamer gevoel, maar heb je toch het voordeel van opbergruimte. Je wilt het immers ook een beetje praktisch.

Voorbeelden van onze klassieke badkamers

De voordelen van een Van Heck klassieke badkamer

Voordelen

Vind ik de klassieke badkamer die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer