Schrijf je in en ontvang 10% korting op alle kranen

Klassieke badkamers zijn weer terug van weggeweest, weliswaar met een hedendaagse sfeer. Vrijstaande wastafels, engelse keramische wastafels en noem het maar op passen in vrijwel elk badkamerontwerp.

De verschillende stijlen van ons ruime assortiment van diverse klassieke en landelijke wastafels en vele opties zullen u inspireren.

Neem een kijke in onze collectie of vraag ons naar alle mogelijkheden

Plan een afspraak in één van onze showrooms!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom in één van onze Brandstores en adviseren we je over jouw nieuwe badkamer. Er zijn maximaal  3 mensen per 100 vierkante meter, we maken extra schoon en waarborgen jouw veiligheid.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL EUROPA

Inspiratie voor klassieke wastafels

Waar kan ik nu terecht voor klassieke wastafels?

Wij bij Van Heck zijn al jaren lang bezig met het vervaardigen van klassieke wastafels. Het zoeken ernaar is een lastige opgave. Waar vindt u nou precies de goede wastafel die bij u past. Nou, bij Van Heck zijn wij van mening dat als het gaat om klassieke wastafels wij de beste hebben die er zijn. Onze wastafels zijn gemaakt van het beste porselein en ze beschikken over de echte klassieke stijl.

Mooie klassieke wastafel voor in de badkamer

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

klassieke wastafel in de badkamer

Klassieke wastafels bij u in de buurt

Van Heck beschikt over vele dealers. Deze dealers hebben de klassieke wastafels voor u in de winkel geplaatst. Ze staan netjes opgesteld en zo krijgt u direct een idee hoe een de wastafel nou bij uw badkamer zal passen. Het is echter niet zo dat als uw badkamer een andere stijl heeft dan de klassieke stijl, dat een klassieke wastafel niet bij uw badkamer past.

CONTACT OPNEMEN

Waar zijn onze klassieke wastafels te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne. In Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

klassieke wastafel met inbouw wastafelkraan
inspiratie voor klassieke wastafel met twee fonteinkraantjes

Klassieke wastafels in de Van Heck winkels

De klassieke wastafels zijn echter niet alleen bij ons dealers te vinden. Ze zijn ook te vinden in een van onze Van Heck winkels. De Van Heck winkels hebben alle wastafels staan waarna u op zoek bent. Het mooie van een klassieke wastafel is dat u deze kunt bestellen met of zonder zuil.

De kwaliteit van de klassieke wastafels van Van Heck Badkamers is zeer hoog. Ook de kranen die zich op de wastafel bevinden beschikken over een hoge kwaliteit. Op alle kranen geldt bovendien 12 jaar garantie!

Waar kan ik de klassieke wastafels zien?

De klassieke wastafels kunt u bij ons uiteraard online bekijken. Ook hebben wij complete badkamer voorbeelden waar u de klassieke wastafels opgesteld ziet staan in een badkamer. Zo heeft u direct een idee van hoe het bij u in de badkamer zal staan.

klassieke wastafel met toilet
klassieke badkamer met keramische wastafel

De voordelen van een Van Heck badkamer

 • Ten eerste is door gebruik van natuurlijke materialen de kwaliteit gewaarborgd
 • Vervolgens zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar
 • Leverbaar via uitgebreid netwerk dealers en installateurs
 • Daarnaast hebben we 3 eigen showrooms
 • Tenzij je voor gemak gaat; alles is online verkrijgbaar
 • Bovendien geven we 12 jaar garantie op alle producten
 • Tenslotte mag je er zeker van zijn dat jouw bestelling tijdig en correct wordt geleverd.
mooie klassieke wastafel in de badkamer

Vind ik bij Van Heck de badkamer die ik wil?

Zeker weten dat, dat gaat lukken!

 • Elk badkamermeubel is leverbaar in vele maatvoeringen, van klein tot groot
 • Een klein budget? Kom eens langs in de outlet en profiteer van zachte prijsjes
 • Advies nodig, bezoek onze showrooms. We hebben de grootste keus in landelijke badkamers.
 • Door eigen productie zijn we bovendien vaak snel in staat om maatvoeringen aan te passen.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.klassieke wastafel met fonteinkraan inspiratie