klassieke wastafels collectie

Onze klassieke wastafels

Klassieke badkamers zijn weer terug van weggeweest, weliswaar met een hedendaagse sfeer. Vrijstaande wastafels, Engelse keramische wastafels en noem het maar op passen in vrijwel elk badkamerontwerp.

De verschillende stijlen van ons ruime assortiment van diverse klassieke en landelijke wastafels en vele opties zullen jou inspireren.

Neem een kijkje in onze collectie of vraag ons naar alle mogelijkheden.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Waar kan ik nu terecht voor klassieke wastafels?

Wij bij Van Heck zijn al jaren lang bezig met het vervaardigen van klassieke wastafels. Het zoeken ernaar is een lastige opgave. Waar vind jij nou precies de goede wastafel die bij jou past. Nou, bij Van Heck zijn wij van mening dat als het gaat om klassieke wastafels wij de beste hebben die er zijn. Onze wastafels zijn gemaakt van het beste porselein en ze beschikken over de echte klassieke stijl.

 

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

klassieke wastafel in de badkamer

Klassieke wastafels bij jou in de buurt

Van Heck beschikt over vele dealers. Deze dealers hebben de klassieke wastafels voor jou in de winkel geplaatst. Ze staan netjes opgesteld en zo krijg je direct een idee hoe een de wastafel nou bij jouw badkamer zal passen. Het is echter niet zo dat als jouw badkamer een andere stijl heeft dan de klassieke stijl, dat een klassieke wastafel niet bij jouw badkamer past.

Waar zijn onze klassieke wastafels te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we twee eigen winkels, zgn Brandstores. In onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne.

Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

een klassieke wastafel met een inbouwkraan en een spiegel
klassieke wastafel met twee fonteinkraantjes

Klassieke wastafels in de Van Heck winkels

De klassieke wastafels zijn echter niet alleen bij ons dealers te vinden. Ze zijn ook te vinden in een van onze Van Heck winkels. De Van Heck winkels hebben alle wastafels staan waarnaar jij op zoek bent. Het mooie van een klassieke wastafel is dat je deze kunt bestellen met of zonder zuil.

De kwaliteit  van Van Heck Badkamers is zeer hoog. Ook de kranen die zich op de wastafel bevinden beschikken over een hoge kwaliteit. Op alle  kranen, ook onze klassieke kranen,  geldt bovendien 12 jaar garantie!

Waar kan ik de klassieke wastafels zien?

De klassieke wastafels kan je bij ons uiteraard online bekijken. Ook hebben wij complete badkamer voorbeelden waar jij de klassieke wastafels opgesteld ziet staan in een badkamer. Zo heb je direct een idee van hoe het bij jou in de badkamer zal staan.

klassieke wastafel met een klassiek toilet

Voorbeelden van onze klassieke wastafels

De voordelen van een Van Heck badkamer

Voordelen

Vind ik bij Van Heck de badkamer die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer