Klassieke Wastafels

Het aanbod in klassieke wastafels is niet wat het altijd geweest is. Waar vroeger de trend vooral ging naar modern en tijdloos, zien we deze steeds meer verschuiven. Klassieke wastafels zijn nog nooit zo in trek geweest als nu.

Inspiratie voor klassieke wastafels

Klassieke wastafel

Waar kan ik nu terecht voor klassieke wastafels?

Wij bij Van Heck zijn al jaren lang bezig met het vervaardigen van klassieke wastafels. Het zoeken van klassieke wastafels is een lastige opgave. Waar vindt u nou precies de klassieke wastafel die u zoekt. Nou bij Van Heck zijn wij van mening dat als het gaat om klassieke wastafels wij de beste klassieke wastafels hebben die er zijn. Onze klassieke wastafels zijn gemaakt van het beste porselein, en onze klassieke wastafels beschikken over de echte klassieke stijl.

Waar kan ik de klassieke wastafels zien?

De klassieke wastafels kunt u bij ons uiteraard online bekijken. Ook hebben wij complete badkamer voorbeelden waar u de klassieke wastafels opgesteld ziet staan in een badkamer. Zo heeft u direct een idee van hoe een klassieke wastafel bij u in de badkamer zal staan.

PB013 def 2

Klassieke wastafels bij u in de buurt

Van Heck beschikt over vele dealers. Deze dealers hebben de klassieke wastafels voor u in de winkel geplaatst. De klassieke wastafels staan netjes opgesteld en zo krijgt u direct een idee hoe een klassieke wastafel bij uw badkamer zal passen. Het is echter niet zo dat als uw badkamer een andere stijl heeft dan de klassieke stijl, dat een klassieke wastafel niet bij uw badkamer past. Een klassieke wastafel past in iedere badkamer.

Klassieke wastafels in de Van Heck winkels

De klassieke wastafels zijn echter niet alleen bij ons dealers te vinden. U kunt de klassieke wastafels ook vinden in een van onze Van Heck winkels. De Van Heck winkels hebben alle klassieke wastafels staan waarna u op zoek bent. Het mooie van een klassieke wastafel is dat u deze kunt bestellen met of zonder zuil. Een klassieke wastafel met zuil zorgt ervoor dat uw badkamer de echte gewenste klassieke stijl krijgt.

De kwaliteit van de klassieke wastafels van Van Heck Badkamers is zeer hoog. De klassieke wastafels beschikken over een zeer hoge kwaliteit. Ook de kranen die zich op de klassieke wastafels bevinden beschikken over een hoge kwaliteit. Op de kranen van klassieke wastafels krijgt u alleen al 12 jaar garantie.

RL6550-Z3 Shot_5_Detail_03 met logo