Op tweede pinksterdag is de showroom in Soest geopend van 10:00-16:00!

Eiken badkamermeubels

Als je op zoek bent naar eiken badkamermeubels dan vind je die hier. Onze badmeubels zijn allemaal gemaakt van massief eiken. Kies voor staand of hangend, voor romantisch of stoer. We geven op alle badmeubels een garantie van 12 jaar, je koopt bij ons topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

toon de blokken hulp

Materiaal

Kleur

Serie

Type kraan

Breedte

Diepte

Aantal lades

Aantal wastafels

Materiaal blad

Filter op prijs

Resultaat 1–30 van de 80 resultaten wordt getoond

Meest gestelde vragen bij de aankoop van een eiken badkamermeubel

Heel vaak wordt de vraag gesteld of een eiken badkamermeubels wel kunnen worden toegepast in een badkamer, maar eigenlijk is dat een hele gekke vraag. Immers 99% van alle badkamermeubels die er in de wereld worden geproduceerd hebben als basis hout, maar ja, dat zie je natuurlijk niet snel als je een badkamermeubel koopt dat aan de buitenkant gelamineerd is met een folie. Daaronder bevindt zich namelijk meestal spanenplaat of MDF en dat is een fijn geperst hout. Bij de fabrikanten die daarmee werken, wordt de vraag of een badkamermeubel wel van hout kan worden gemaakt echter nooit gesteld, dat terwijl juist bij dit type producten de oorzaak van de twijfel over hout en vocht ontstaat. Hierdoor denkt een grote groep klanten denkt dat hout en vocht wel eens problematisch zou kunnen zijn.

Waarom de eiken badkamermeubels van Van Heck?

Een eiken badkamermeubel koop je niet elke dag. Bovendien zijn er maar weinig specialisten die verstand hebben van het eiken badkamermeubilair. Pas je niet de juiste producten toe, kies je de foute kleur wand-of vloerafwerking, dan ben je onder andere in staat om je badkamer te verprutsen. Daarnaast is het eeuwig zonde als u uiteindelijk niet tevreden met uw aankoop. Daarom willen wij u daarin graag adviseren om de beste keuze te maken.

Al meer dan 25 jaar zijn we actief in dit onderscheidende segment. We hebben wat  betreft de eiken badkamermeubels bijna elke situatie al gezien en zullen we je daarom behoeden voor elke fout. Immers in een kleine ruimte komen veel disciplines samen. Het ontwerp, de tegelzetter, de installateur, stucadoor, schilder en electriecien, allemaal moeten ze samenwerken om tot een goed eind te komen. Daarbij is het van het grootste belang dat de sanitaire producten niet alleen op tijd worden geleverd, maar dat je er zeker van kunt zijn dat de producten van topkwaliteit zijn, zonder dat je gedoe hebt met lekke kranen of andere ellende.