Aankomende maandag, dinsdag en woensdag 17-19 mei is de toonzaal in Wommelgem gesloten

Eiken badkamermeubels

Als je op zoek bent naar eiken badkamermeubels dan vind je die hier. Onze badmeubels zijn allemaal gemaakt van massief eiken. Kies voor staand of hangend, voor romantisch of stoer. We geven op alle badmeubels een garantie van 12 jaar, je koopt bij ons topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

toon de blokken hulp

Materiaal

Kleur

Serie

Type kraan

Breedte

Diepte

Aantal lades

Aantal wastafels

Materiaal blad

Filter op prijs

Resultaat 1–30 van de 85 resultaten wordt getoond

Populaire badkamermeubels

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit

Onze eiken badkamermeubels zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer en warmte. Van Heck Badkamers is al jaren de marktleider op het gebied van eiken badkamermeubilair. Onze badmeubels worden geleverd aan het grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor je zeker bent van jouw aankoop omdat daar service en garantie op hoog niveau staat. Alle badkamermeubels worden in Europa gemaakt. Hierdoor wordt een korte levertijd gegarandeerd. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot badkamermeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

Houten badkamermeubel uit Frans eiken, met twee granieten waskommen en bijpassende spiegels.
Tuscans Oak Badkamermeubel 200

Waar zijn onze eiken badkamermeubels te koop?

Onze collectie eiken badkamermeubels is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores, waar je de volledige collectie kunt zien. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne. In Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

Hier vind je echt alles op het gebied van de eiken badkamer en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter, dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

Meest gestelde vragen bij de aankoop van een eiken badkamermeubel

Heel vaak wordt de vraag gesteld of een eiken badkamermeubels wel kunnen worden toegepast in een badkamer, maar eigenlijk is dat een hele gekke vraag. Immers 99% van alle badkamermeubels die er in de wereld worden geproduceerd hebben als basis hout, maar ja, dat zie je natuurlijk niet snel als je een badkamermeubel koopt dat aan de buitenkant gelamineerd is met een folie. Daaronder bevindt zich namelijk meestal spanenplaat of MDF en dat is een fijn geperst hout. Bij de fabrikanten die daarmee werken, wordt de vraag of een badkamermeubel wel van hout kan worden gemaakt echter nooit gesteld, dat terwijl juist bij dit type producten de oorzaak van de twijfel over hout en vocht ontstaat. Hierdoor denkt een grote groep klanten denkt dat hout en vocht wel eens problematisch zou kunnen zijn.

Waarom de eiken badkamermeubels van Van Heck?

Een eiken badkamermeubel koop je niet elke dag. Bovendien zijn er maar weinig specialisten die verstand hebben van het eiken badkamermeubilair. Pas je niet de juiste producten toe, kies je de foute kleur wand-of vloerafwerking, dan ben je onder andere in staat om je badkamer te verprutsen. Daarnaast is het eeuwig zonde als u uiteindelijk niet tevreden met uw aankoop. Daarom willen wij u daarin graag adviseren om de beste keuze te maken.

Al meer dan 25 jaar zijn we actief in dit onderscheidende segment. We hebben wat  betreft de eiken badkamermeubels bijna elke situatie al gezien en zullen we je daarom behoeden voor elke fout. Immers in een kleine ruimte komen veel disciplines samen. Het ontwerp, de tegelzetter, de installateur, stucadoor, schilder en electriecien, allemaal moeten ze samenwerken om tot een goed eind te komen. Daarbij is het van het grootste belang dat de sanitaire producten niet alleen op tijd worden geleverd, maar dat je er zeker van kunt zijn dat de producten van topkwaliteit zijn, zonder dat je gedoe hebt met lekke kranen of andere ellende.

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.