Zwarte kranen

Kies jouw zwarte kranen bij Van Heck. We geven je 12 jaar garantie op ons gehele assortiment. Bestel online, of ga naar het verkooppunt bij jouw in de buurt. Alle kranen zijn in matzwarte uitvoering, volgens PVD technieken gemaakt. Wees dus zeker van een fantastische kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Materiaal

Kleur

Serie

Type kraan

Breedte

Diepte

Aantal lades

Aantal wastafels

Materiaal blad

Filter op prijs

Toont alle 10 resultaten

 • New Country Doucheset Zwart

  Adviesprijs: 1.065,00 695,00
 • Aanbieding

  New Country Country Doucheset Inbouw Zwart

  Adviesprijs: 1.550,00 795,00
 • New Country Muurwastafelkraan Zwart

  Adviesprijs: 299,00 199,00
 • New Country Wastafelmengkraan Zwart

  Adviesprijs: 230,00 150,00
 • New Country Wandaansluitbocht Zwart

  Adviesprijs: 74,00 49,00
 • New Country Handdoucheset Zwart

  Adviesprijs: 187,00 130,00
 • New Country Muurarm Zwart

  Adviesprijs: 134,00 89,00
 • New Country Hoofddouche 25 cm Zwart

  Adviesprijs: 455,00 325,00
 • New Country Inbouwthermostaat Zwart

  Adviesprijs: 701,00 460,00
 • New Country Verhoogde wastafelmengkraan Zwart

  Adviesprijs: 332,00 220,00

Top Collectie Zwarte Kranen

Bij onze badkamerstijlen zijn zwarte kranen vaak heel erg mooi. Juist bij toepassing van ons massieve eiken wastafelbladen en badmeubels is een zwarte wastafelkraan erg bijpassend. De trend van deze kranen in de badkamer is enkele jaren geleden opgekomen. Er ontstaat een industriele look, welke ongeevenaard is.

De zwarte badkamerkranen zijn gemaakt volgens een techniek die PVD kleurcoating heet. Dit ingenieuze proces brengt middels verdamping een dunne, sterke toplaag aan op een product.Een PVD-laag is ijzersterk, ook al is hij slechts flinterdun. Van Heck geeft 12 jaar fabrieksgarantie op alle kranen.

Hiermee kun je ervan verzekert zijn dat jouw wastafelkraan zwart dus mooi blijft en dat de zwarte kleur niet gaat vervagen of krassen. Dit in tegenstelling tot de zwarte kranen die zijn voorzien van een poedercoating. Die zijn erg ongeschikt voor langdurig gebruik. Dit verklaart ook het prijsverschil tussen die van ons en andere, goedkopere aanbieders.

Als je voor zwarte kranen kiest, is het belangrijk dat deze goed opvallen. Daarmee krijg je de gewenste uitstraling van deze prachtige producten. Kies daarom voor lichte kleuren rondom de kraan. Maak de muur achter jouw badmeubel bijvoorbeeld wit, of in een andere lichte tint. Daardoor valt de zwarte wastafelkraan namelijk nog meer op.

Ook in een Art Deco badkamer is het gebruik van zwarte kranen heel erg mooi. Hierbij zijn de basiskleuren van de badkamer ook vaak wit of licht. Bij het gebruik van bijvoorbeeld wit marmer, gecombineerd met een aqua groene wand, komt de zwarte wastafelkraan enorm tot zijn recht. Daarmee wordt de Art Deco stijl erg vernieuwd en is deze 100 jaar na zijn totstandkoming helemaal hip!