Kolomkasten

Toont alle 17 resultaten

De kolomkast

Een kolomkast, ook wel badkamerkast genoemd is een praktische toevoeging in jouw badkamer. Hiermee maak je gebruik van de hoogte van je badkamer, zodat het in de breedte weinig ruimte in beslag kan nemen.

 

Extra opbergruimte

Heb je extra opbergruimte nodig? Juist dan is een kolomkast de oplossing. Ze zijn er handig wanneer je handdoeken of douchespullen wilt opbergen in je badkamer. Deze doorgaans hoge kast zorgt dus voor erg veel opbergruimte en is in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Bij Van Heck Badkamers hebben we een uitgebreid assortiment halfhoge en hoge kolomkasten!!!

Verschillende stijlen

Industriële badkamer

We hebben bij elke stijl een kolomkast ontworpen die past bij het badkamermeubel. Voor de industriële look hebben we een bijpassende kast ontworpen, deze kolomkast heeft een ijzeren raamwerk en is voorzien van 4 eiken schappen en een massief eiken plint en koof. Het ijzeren raamwerk past perfect bij een industrieel uiterlijk. Deze kast heeft een open uitstraling, heeft dus geen deurtjes. Zie de foto hiernaast.

 

Traditionele klassieke kolomkasten

We hebben ook kolomkasten voor de traditionele look, dit bast in een klassieke traditionele badkamer. Deze kast is wederom een ideale aanvulling op jouw badmeubel. We hebben deze in verschillende maten, zo kun je dus gaan voor een halfhoge en een hoge kolomkast. De hoge kast heeft aan de bovenzijde een ruit, erg handig om handdoeken achter op te bergen. De onderste deur is dicht en hier kunt je dus alle kleine spullen in wegpakken. Deze kasten zijn leverbaar in bijna elke kleur en kan zowel links als rechts draaiend worden besteld. Het is ook erg mooi om 2 kasten naast het meubel te plaatsen. Check onze website voor alle kleuren of neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.