Een luxe uitstraling geven aan jouw badkamer

Luxe badkamer

Wat zorgt er nou voor dat je badkamer eruit ziet als spa en je helemaal tot rust brengt? Dat kunnen verschillende aspecten zijn. Er zijn een aantal elementen die extra luxe gevoel geven aan de badkamer, wat deze zijn hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Massief eiken badkamermeubel 120 cm. bestaande uit een onderkast met 2 softclose lades. Hierop ligt een dubbele keramische witte wastafel, voorzien van twee kraangaten.

Top kwaliteit

De uitstraling zit ook vaak in de kwaliteit van het product. Hoelang gaat een product bijvoorbeeld mee en hoelang blijft een badkamermeubel mooi? Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. Zo kiezen wij bijvoorbeeld voor massief eiken of grenen in plaats van MDF hout. Daarnaast kiezen we ook voor veel natuurlijke elementen, zoals graniet, marmer en hout. Dit zijn materialen die een lange levensduur hebben, tijdloos zijn en een luxe uitstraling kunnen geven aan de badkamer

Luxe badkamermeubel

De basis van een luxe badkamer begint natuurlijk bij een badkamermeubel. Een badkamermeubel met opzetkom benadruk namelijk een gevoel van luxe in de badkamer. Zo kun je bij ons kiezen uit diverse kleuren en materialen waskommen. Je kan kiezen voor een eiken badmeubel met granieten waskom. Of juist voor een prachtig wit meubel met marmeren en gouden details.

Ga voor luxe Sanitair

Op het gebied van sanitair is de keuze wederom erg groot maar om een luxe uitstraling te creëren zijn er meerdere opties waarvoor je kunt gaan. Wil je een luxe romantische uitstraling dan is het erg mooi om een warm gevoel te creëren in de badkamer. Dat kan door bijvoorbeeld te kiezen voor goud sanitair. Gouden kranen, een gouden douche en eventueel zelfs een badkraan. Je kan ook gaan voor een stoerdere luxe uitstraling en kiezen voor al het sanitair in zwart. Wat hier ook goed bij past is een zwart bad op pootjes. Als iets chique is dan zijn het onze gietijzeren baden wel.

Mooie gouden kranen bij een marmeren blad en een uniek badmeubel
Eiken badkamermeubel met zwarte kraan en zwarte spiegel

Luxe douche

Wij zijn enorme fan van een inloopdouche en laat deze nou net een luxe uitstraling geven aan de badkamer. Met een inloopdouche heb je meer dan genoeg plaats om lekker te kunnen douchen. Dankzij de open uitstraling laat je bovendien de badkamer ook optisch groter lijken.

Wij helpen je graag bij het vinden van jouw luxe badkamer. Kijk online of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en helpen we bij het vinden van jouw perfecte badkamer.

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure