Wastafelbladen collectie en inspiratie

De wastafelbladen

Als je gebruik gaat maken van wastafelbladen in de badkamer hebben we voor jouw een unieke collectie. Het gebruik hiervan wordt steeds populairder en de mogelijkheden die we je daarvoor bieden zijn bijna onbeperkt. De wastafelbladen die wij je bieden zijn er in verschillende materialen, welke we op deze pagina allemaal laten zien.

Ook is het mogelijk om onder het blad een zwevende lade te plaatsen. De lades zijn verkrijgbaar in elke stijl, en in de breedtes: 65cm-80cm-100cm-130cm-160cm-200cm.

Daarnaast kan je kiezen uit verschillende soorten kranen, de  verhoogde wastafelkraan en inbouw wastafelkraan zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor boven het wastafelblad.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Een houten wastafelblad

Wil je houten wastafelbladen gaan toepassen, dan bieden wij je de mogelijkheid te kiezen uit 3 diktematen: 3 cm dik volmassief, 5 cm dik volmassief of 10cm opgedikt massief. Deze bladen zijn allemaal verkrijgbaar in 6 houtfinishes, van licht tot donker. Het houten blad wordt door ons voorzien van een onverwoestbare olie, welke vuil en vocht bestendig is. Jouw blad is daardoor ook na jarenlang gebruik nog even mooi.

De 10cm opgedikte bladen worden geleverd met onzichtbare steunen, welke onder het blad worden geplaatst. Hierdoor lijkt het of jouw wastafelblad vrijhangt aan de muur. 

massief eiken wastafelblad met twee waskommen

De eigenschappen van een eiken wastafelblad

Bij het gebruik van massief eiken wastafelbladen ben je ervan verzekert dat deze een levenlang meegaat en ook na jaren gebruik nog mooi is. Het eiken wastafelblad geeft veel warmte aan de badkamer en biedt een unieke sfeer. Je hoeft niet bang te zijn voor vocht of vlekken. De olie die we gebruiken zorgt ervoor dat het blad geen vlekken zijn. Een houten wastafelblad is bij daarom zeker geschikt voor gebruik in jouw badkamer.

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

eiken wastafelblad met een witte waskom

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit wastafelbladen

Onze wastafelbladen zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer, warmte en romantiek.  Onze badkamers worden geleverd aan een grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor je zeker bent van jouw aankoop en waar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Dit garandeert een levertijd die wordt nagekomen en houdt de lijnen kort tussen ons en onze leveranciers. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot badkamermeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

Waar zijn onze wastafelbladen te koop?

Onze collectie wastafelbladen is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar je de volledige collectie kan zien.

In Borne en Soest vind je echt alles op het gebied van badkamers en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kan natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

Eiken wastafelblad met twee waskommen in landelijke stijl
marmeren wastafelblad met wastafel en mooie kraan

Een marmeren wastafelblad

Ook kan je bij ons terecht voor een marmeren wastafelblad. Je kunt kiezen om een onderbouw wastafel, welke onder het blad wordt gekit toe te passen. Ook is het populair om een waskom op het blad te plaatsen. We bieden twee mogelijkheden wastafelbladen in natuursteen. Wit marmer en zwart graniet die beide van topkwaliteit zijn en van Europese makelij. De marmeren wastafelbladen zijn ook op maat mogelijk.

Het boomstam wastafelblad

Nieuw in de collectie wastafelbladen is ons boomstam wastafelblad. Hier is de waankant van de boom zichtbaar aan de voorzijde van het blad. Daardoor wordt het wastafelblad nog authentieker en zeer geschikt om toe te passen in een landelijke badkamer. Soms zie je dat fabrikanten zelfs een deel van de boomschors zichtbaar houden. Wij doen dat bewust niet, omdat deze na verloop van tijd er vanaf gaat vallen. Het blijft een badkamer, waarbij hygiene bij ons toch bovenaan blijft staan.

boomstam wastafelblad badmeubel
betonnen wastafelblad voor de industriële look in de badkamer

Betonnen wastafelblad

Als je gaat voor de industriële look is zijn de wastafelbladen van beton de juiste keuze. Deze zijn 5 cm dik en gemaakt van lichtgewicht beton. De binnenzijde van het wastafelblad is gemaakt van een polyplaat. Dat zorgt niet alleen voor een lichter gewicht en een eenvoudige installatie, maar het voorkomt ook elke scheurvorming. Onze betonnen wastafelbladen zijn geschikt voor alle toepassingen in jouw badkamer. Een nieuwe techniek zorgt ervoor dat ze robuust maar toch elegant zijn om te gebruiken.

Alles op maat

Alle wastafelbladen die we in ons assortiment hebben zijn leverbaar in vele standaard maatvoeringen, maar zijn daarnaast ook door ons op maat te maken. Mail jouw tekening aan de hand waarvan we jou een specifieke offerte kunnen maken. Ook is het mogelijk om vensterbanken of schappen te maken uit alle bovengenoemde wastafelbladen.

granieten wastafelblad op een eiken badkamermeubel
gekleurde waskom op een keramisch wasatafelblad

De waskom op jouw wastafelblad

De wastafelbladen worden in de meeste gevallen voorzien van een leuke waskom(men). Onze collectie is ongeevenaard. Hierdoor wordt jouw wastafelblad nog specialer. Door een kraangat te laten boren in het blad, kan je een hoge wastafelkraan toepassen. Uiteraard kan je ook kiezen voor een leuke muurkraan welke boven de kom wordt geplaatst.

Bijpassende spiegels, spiegelkasten en kolomkasten

Het is mogelijk om lade elementen te plaatsen onder de wastafelbladen, maar daarnaast kan je ook twee bladen boven elkaar plaatsen. Het onderste blad gebruik je dan voor een leuke rieten mand of je legt daar je stapel handdoeken op. Boven het blad hebben we een super assortiment bijpassende spiegels en spiegelkasten. En heb je nog plek over dan adviseren we je om een kolomkast in hout of eiken te plaatsen. Hier kan je nog meer in kwijt en het zorgt ervoor dat jouw badkamer altijd opgeruimd blijft.

Badkamermeubel landelijk van massief eiken met betonnen wastafelblad en kom afgemaakt met een zwarte kraan en een zwarte spiegel

Voorbeelden van onze wastafelbladen

De voordelen van een Van Heck wastafelblad

Voordelen

Vind ik het wastafelblad die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer