Wastafelbladen

De mooiste wastafelbladen vind je hier

Twee mooie wastafelbladen
Schrijf je in en ontvang 10% korting op alle kranen

  De wastafelbladen

  Als je gebruik gaat maken van wastafelbladen in de badkamer hebben we voor jouw een unieke collectie. Het gebruik hiervan wordt steeds populairder en de mogelijkheden die we je daarvoor bieden zijn bijna onbeperkt. De wastafelbladen die wij je bieden zijn er in verschillende materialen, welke we op deze pagina allemaal laten zien.

  Ook is het mogelijk om onder het blad een zwevende lade te plaatsen. De lades zijn verkrijgbaar in elke stijl, en in de breedtes: 65cm-80cm-100cm-130cm-160cm-200cm.

  Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten kranen, de  verhoogde wastafelkraan en inbouw wastafelkraan zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor boven het wastafelblad.

  MEER LEZEN

  Plan een afspraak in de Brandstore showroom!

  Bij het inplannen van een afspraak krijgt u een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel u en wij aanwezig zijn.

   Ons assortiment wastafelbladen

   Waarom kiezen voor Van Heck

   GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

   GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

   MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

   DEALERS DOOR HEEL EUROPA

   Inspiratie voor wastafelbladen

   Een houten wastafelblad

   Wil je houten wastafelbladen gaan toepassen, dan bieden wij je de mogelijkheid te kiezen uit 3 diktematen: 3 cm dik volmassief, 5 cm dik volmassief of 10cm opgedikt massief. Deze bladen zijn allemaal verkrijgbaar in 6 houtfinishes, van licht tot donker. Het houten blad wordt door ons voorzien van een onverwoestbare olie, welke vuil en vocht bestendig is. Jouw blad is daardoor ook na jarenlang gebruik nog even mooi.

   De 10cm opgedikte bladen worden geleverd met onzichtbare steunen, welke onder het blad worden geplaatst. Hierdoor lijkt het of jouw wastafelblad vrijhangt aan de muur. 

   Mooiste houten wastafelblad met bijpassende spiegel en mooie waskom

   Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

   badmeubel met 2 waskommen. Eiken badmeubel met 2 mooie waskommen en kranen

   De eigenschappen van een eiken wastafelblad

   Bij het gebruik van massief eiken wastafelbladen ben je ervan verzekert dat deze een levenlang meegaat en ook na jaren gebruik nog mooi is. Het eiken wastafelblad geeft veel warmte aan de badkamer en biedt een unieke sfeer. Je hoeft niet bang te zijn voor vocht of vlekken. De olie die we gebruiken zorgt ervoor dat het blad geen vlekken zijn. Een houten wastafelblad is bij daarom zeker geschikt voor gebruik in uw badkamer.

   CONTACT OPNEMEN

   Waar zijn onze wastafelbladen te koop?

   Onze collectie wastafelbladen is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar u de volledige collectie kan zien. In Nederland in Soest of op het hoofdkantoor in Borne. In Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

   Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar u kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

   Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

   mooie wastafelbladen van massief eiken
   marmeren wastafelblad met wastafel en mooie kraan

   Een marmeren wastafelblad

   Ook kan je bij ons terecht voor een marmeren wastafelblad. Je kunt kiezen om een onderbouw wastafel, welke onder het blad wordt gekit toe te passen. Ook is het populair om een waskom op het blad te plaatsen. We bieden twee mogelijkheden wastafelbladen in natuursteen. Wit marmer en zwart graniet die beide van topkwaliteit zijn en van Europese makelij. De marmeren wastafelbladen zijn ook op maat mogelijk.

   Het boomstam wastafelblad

   Nieuw in de collectie wastafelbladen is ons boomstam wastafelblad. Hier is de waankant van de boom zichtbaar aan de voorzijde van het blad. Daardoor wordt het wastafelblad nog authentieker en zeer geschikt om toe te passen in een landelijke badkamer. Soms zie je dat fabrikanten zelfs een deel van de boomschors zichtbaar houden. Wij doen dat bewust niet, omdat deze na verloop van tijd er vanaf gaat vallen. Het blijft een badkamer, waarbij hygiene bij ons toch bovenaan blijft staan.

   boomstam wastafelblad badmeubel
   betonnen wastafelblad op mooi badkamermeubel

   Betonnen wastafelblad

   Als je gaat voor de industriele look is zijn de wastafelbladen van beton de juiste keuze. Deze zijn 5 cm dik en gemaakt van lichtgewicht beton. De binnenzijde van het wastafelblad is gemaakt van een polyplaat. Dat zorgt niet alleen voor een lichter gewicht en een eenvoudige installatie, maar het voorkomt ook elke scheurvorming. Onze betonnen wastafelbladen zijn geschikt voor alle toepassingen in uw badkamer. Een nieuwe techniek zorgt ervoor dat ze robuust maar toch elegant zijn om te gebruiken.

   Alles op maat

   Alle wastafelbladen die we in ons assortiment hebben zijn leverbaar in vele standaard maatvoeringen, maar zijn daarnaast ook door ons op maat te maken. Mail uw tekening aan de hand waarvan we u een specifieke offerte kunnen maken. Ook is het mogelijk om vensterbanken of schappen te maken uit alle bovengenoemde wastafelbladen.

   marmeren wastafelblad met granieten waskom
   wastafelblad van hout

   De waskom op jouw wastafelblad

   De wastafelbladen worden in de meeste gevallen voorzien van een leuke waskom(men). Onze collectie is ongeevenaard. Hierdoor wordt jouw wastafelblad nog specialer. Door een kraangat te laten boren in het blad, kan je een hoge wastafelkraan toepassen. Uiteraard kan je ook kiezen voor een leuke muurkraan welke boven de kom wordt geplaatst.

   Waar koop je jouw wastafelblad?

   We hebben dealers door heel Europa waar je onze wastafelbladen kunt bestellen. Omdat de collectie erg groot is, hebben we daarnaast drie Brandstores, waar je alle bladen kunt bekijken. In Borne, Soest en Wommelgem (Belgie) hebben we fantastische showrooms. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om je online te adviseren. Bel, chat of app met ons, we staan direct klaar om je te helpen. 

   Twee mooie wastafelbladen
   Elk wastafelblad kan op maat gemaakt worden zoals bij dit eiken wastafelblad

   Bijpassende spiegels, spiegelkasten en kolomkasten

   Het is mogelijk om lade elementen te plaatsen onder de wastafelbladen, maar daarnaast kan je ook twee bladen boven elkaar plaatsen. Het onderste blad gebruik je dan voor een leuke rieten mand of je legt daar je stapel handdoeken op. Boven het blad hebben we een super assortiment bijpassende spiegels en spiegelkasten. En heb je nog plek over dan adviseren we je om een kolomkast in hout of eiken te plaatsen. Hier kan je nog meer in kwijt en het zorgt ervoor dat jouw badkamer altijd opgeruimd blijft.

   Voorbeelden van onze wastafelbladen

   De mooiste wastafelbladen

   De voordelen van een Van Heck badkamer

   • Door gebruik van natuurlijke materialen is kwaliteit gewaarborgd
   • Onbeperkt assortiment, voor kleine en grote wastafelbladen
   • De meeste producten uit voorraad leverbaar
   • Leverbaar via uitgebreid netwerk installateurs
   • 12 jaar garantie op alle producten
   • Groot dealernetwerk
   • 3 eigen showrooms
   • Outletcenter in Borne (NL)
   • Online verkrijgbaar
   Mooi marmeren wastafelblad op een eiken badkamermeubel in industriële stijl

   Vind ik bij Van Heck de badkamer die ik wil?

   Zeker weten dat, dat gaat lukken!

   • Alle wastafelbladen zijn leverbaar in vele maatvoeringen, van klein tot groot
   • Een klein budget? Kom eens langs in de outlet en profiteer van zachte prijsjes
   • Advies nodig, bezoek onze showrooms
   • Door eigen productie zijn we bovendien vaak snel in staat om maatvoeringen aan te passen.
   Onze groothandels showroom in Borne is op afspraak gewoon geopend!
   Onze showroom in Wommelgem is ook voor particulieren elke dag open!