Fonteinmeubel collectie 100+ mogelijkheden

Maak je toilet tot een fantastische ruimte

Door te kiezen voor een fonteinmeubel krijgt de wc ineens een heel ander image. Jammer genoeg zijn de Nederlandse toiletruimtes over het algemeen klein. Maar in bijna in elk huis vind je een fontein in het toilet. Onze fonteinmeubels zijn daar op aangepast. Ze zijn compact, maar toch zeer praktisch. We hebben gekozen voor een collectie die anders en onderscheidend is. Je kan een toiletmeubel kiezen dat helemaal past bij de stijl van jouw interieur.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Praktische informatie

De meeste fonteinmeubels hebben een zeer geringe diepte (20cm) maar daardoor zijn ze eigenlijk in elk toilet te plaatsen. Zoals je van ons gewend bent hebben we alleen maar bijzondere fontein combinaties gemaakt. Bovendien zijn onze fonteinen alleen maar beschikbaar met een kastje eronder, een zogenaamd toiletmeubel. Je kan de fonteinen dus niet los ophangen, er zitten geen gaten in om ze los aan de wand te hangen. Alle fonteinmeubels zijn gemaakt van massief eiken of van grenen hout.

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit fonteinmeubels

Onze fonteinmeubels zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer, warmte en romantiek.   Onze fonteinmeubels worden geleverd aan een grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor u zeker bent van uw aankoop en waar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Dit garandeert een levertijd die wordt nagekomen en houdt de lijnen kort tussen ons en onze leveranciers. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot fonteinmeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

Staand fonteinmeubel in het wit met granieten fontein en gouden fonteinkraan in de toiletruimte

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

Waar kun je Van Heck Fonteinmeubels kopen?

Fotnteinmeubel in het duck egg green met marmeren fontein en hooghangen toilet in de toiletruimte

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar u de volledige collectie kan zien. In Nederland onder andere in Soest, of op het hoofdkantoor in Borne, in Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

Hier vind je echt alles op het gebied van badkamers en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar u kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

Een fonteinmeubel is een must in jouw WC inrichting.

Het fonteinmeubel in jouw toilet biedt dus veel meer mogelijkheden dan alleen je handen er te wassen.  Je kent t wel, er zijn gasten en het WC papier is zojuist opgebruikt. Iedereen begrijpt heel goed dat ze het kunnen vinden in dat handige toiletmeubel van jou. Dus er is nooit geen probleem, achter het deurtje van het toiletmeubel vinden jouw gasten alles wat ze nodig hebben. 

De sfeer van jouw toiletruimte

Door het fonteinmeubel  in het toilet speciaal te maken, wordt de ruimte ineens veel meer onderdeel van jouw interieur en jouw eigen woonsmaak. Omdat we zoveel leuke kleurtjes hebben, ben je altijd in staat om het toiletmeubel zo samen te stellen dat deze is afgestemd op de tegels van je vloer en de sfeer van jouw WC.  Kies de landelijke sfeer of toch juist meer de klassieke kant met een hooghangend toilet. 

Het leuke is dat daarmee de kleinste kamer van je huis ineens een heel andere look en feel  krijgt. Een sfeer die daarmee is afgestemd op jouw eigen smaak. De houten toiletmeubels zijn gemaakt van massief eiken of in grenen, net zoals alle badkamermeubels.

staand fonteinmeubel in royal blue met bijpassende spiegel en klassiek toilet in de toiletruimte

Beken kleur!

All fonteinmeubels in onze collectie zijn leverbaar in 6 kleuren. Daarnaast zijn er verschillende modellen die gemaakt zijn van massief eiken. Deze kunnen niet in kleur. Kleur bepaalt direct de uitstraling van de toiletruimte. Natuurlijk is wit het veiligst, maar is het juist niet leuk om het kleinste kamertje te voorzien van een unieke uitstraling? Het fonteinmeubel is daarbij het meest geschikt om aan te passen naar iets bijzonders. Daarom wensen we je veel succes met kiezen.

Keuze uit 5 verschillende fonteinen

Op de de meeste fonteinmeubels kan je kiezen uit verschillende fonteinen. Hiermee geef je de juiste sfeer aan jouw toilet. 

Kies uit:

-Bianco Carrarra Wit marmer voor een klassiek en chic toilet

-zwart graniet voor een tijdloos fonteinmeubel

-gefrijnd voor een landelijke uitstraling in de wc

-wit keramiek, je houdt het praktisch en clean

-graniet met bolrand, jij bent immers anders dan de anderen.

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit

Tot slot kan je kiezen uit een geselecteerde collectie fonteinkranen die jouw fonteinmeubel helemaal afmaken.

Voorbeelden van onze fonteinmeubels

De voordelen van een Van Heck fonteinmeubel

Voordelen

Vind ik het fonteinmeubel die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer