Badkamermeubel collectie en inspiratie

Welk badkamermeubel past bij jou?

Het mag duidelijk zijn dat we een bijzondere stijl hebben voor het badkamermeubel. Omdat onze collectie enorm groot is en er bovendien veel variatiemogelijkheden zijn in kleur, stijl of wastafelblad zijn we in staat veel klanten te bedienen. De typische bouwmarkt kast hebben we niet, maar zoek je wat speciaals, dan weten we zeker dat we hebben. Als je op Pinterest zoekt naar het woord badkamermeubel dan geven ze je direct vele suggesties. Wil je het badkamer meubel gemaakt van echt hout, moet het in zwart, wil je modern of zoek je juist een industrieel badmeubel. Of moet het in wit, juist in landelijk, vintage of zoek je iets in de Scandinavische stijl. We hebben geprobeerd de badmeubel mogelijkheden zo goed mogelijk te categoriseren, zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Hieronder beschrijven we allerlei mogelijke badkamer meubelen en geven we je zoveel mogelijk uitleg.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Een staand badkamermeubel

Een staand badkamermeubel zie je niet vaak in de design badkamer. Wij zullen ‘m  daarom niet snel adviseren. Is de badkamer meer tijdloos dan is juist een staand badkamermeubel het mooist. Daarnaast zijn staande badkamer meubelen enorm praktisch.

Omdat ze de hele wand gebruiken is er veel meer ruimte in een staand badkamermeubel dan in een hangende. Onder de wastafel bevindt zich een afvoer en een syphon. Deze zie je altijd terug in de bovenste lade van het badmeubel. Ook dat kost veel ruimte, ruimte die je bij een staand badmeubel echter weer terugkrijgt. Soms heb je last van niet al te stevige binnenwanden. Ook dan is een staand badkamer meubel de uitkomst voor deze problematiek. Immers het gewicht rust dan op de vloer en hangt niet aan de broze wand. Het laatste grote voordeel is dat je nooit de vloer hoeft te dweilen onder het badmeubel. Daar kan je vaak moeilijk bij, en bij het staande badkamermeubel dweil je er gemakkelijk omheen.

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

Eiken badmeubel met keramische waskom

Je bent verzekerd van hoge kwaliteit

Onze badkamermeubels zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer, warmte en romantiek.  Onze badkamers worden geleverd aan een grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Dit zijn allemaal gerenommeerde bedrijven, waardoor je zeker bent van jouw aankoop en waar service en garantie op hoog niveau staat. Onze badkamerproducten worden allemaal in Europa gemaakt. Dit garandeert een levertijd die wordt nagekomen en houdt de lijnen kort tussen ons en onze leveranciers. In onze fabrieken en magazijnen houden we elk onderdeeltje van kranen tot badkamermeubel op voorraad en zijn we altijd in staat om problemen snel en tijdig op te lossen.

Waar zijn onze Van Heck badkamermeubels te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar je de volledige collectie kan zien.

In borne en Soest vind je echt alles op het gebied van badkamers en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kan natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

een eiken badkamermeubel met twee kranen en waskommen
badkamermeubel met een mat zwarte kraan en een witte waskom

Een hangend badkamermeubel

Het hangende badmeubel is minder dominant aanwezig dan een staand badkamermeubel. Het geeft een ruimtelijk effect en het geeft de badkamer een modernere look en feel. Omdat een hangend badmeubel wat minder ruimte geeft dan een staand badkamermeubel is het belangrijk om toch voldoende opbergruimte te houden. Door toevoeging van een spiegelkast of een kolomkast lukt dat meestal goed. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld om een breed hangend badkamermeubel te kopen. Hierdoor heb je veel meer bladruimte en wellicht een extra lade, zodat je alles goed kwijt kunt.

Wat wordt er bedoeld met een badkamermeubel set

Op de site vind je allerlei combinaties van badkamermeubels. Uiteraard kan je van elk badkamermeubel alleen de lade elementen en het blad kiezen. Wil je echter ook de spiegel of de spiegelkast, bijpassend bij jouw badkamermeubel kopen, dan hebben we deze vaak als set aangeboden. Een badkamermeubel set is dus de onderkant en de bovenkant van het badkamermeubel.

Bij elk badkamermeubel bieden we verschillende spiegelkasten en spiegels die volledig op elkaar zijn afgestemd.

een blauw gespoten badkamermeubel met een keramische waskom, een spiegel en een zwarte kraan
Wit badkamermeubel in de badkamer met een eiken wastafelblad en een hoge kolomkast

Een houten badkamermeubel

Een Van Heck badkamermeubel is altijd gemaakt van echt hout. Dit biedt je niet alleen veel meer kwaliteit en duurzaamheid, maar het geeft jouw houten badkamermeubel ook veel meer karakter. Op alle badkamermeubels geldt een minimale garantie van 10 jaren, maar eigenlijk zijn we ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze badmeubels zo goed is dat we er wel een levenslange garantie op zouden kunnen geven. Het hout kan bij normaal gebruik gewoon niet stuk. Ook kan het houten badkamermeubel een massief eiken badkamermeubel zijn. Badkamer meubelen zijn er te kust en te keur. Als je het googled ziet je door de bomen het bos niet meer. Vandaar dat we jou zo goed mogelijk proberen te begeleiden in jouw aankoop, door alle specificaties duidelijk op onze website te omschrijven, maar ook door je te helpen tijdens jouw aankoopproces. Je koopt het immers niet elke dag.

Daarnaast hebben we een fantastisch dealernetwerk, waar je de meubels kunt laten intekenen in jouw ruimte en waar vaklieden klaar staan om jouw badkamermeubel te installeren. Contacteer ons voor al je vragen, we staan graag voor je klaar met al jouw badkamermeubel wensen.

Badkamermeubel voor de kleine badkamer

Als jij een kleine badkamer moet inrichten en je niet veel ruimte hebt voor jouw badkamermeubel is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Juist dan zouden we je eerder een staand badkamermeubel adviseren dan een hangend badmeubel, gezien de beperkte breedtemaat van jouw muur. Wij hebben de badkamermeubels ondergebracht in verschillende series. In bijna elke serie hebben we ook badmeubels in een kleiner formaat.

Te beginnen bij 45 cm en dan oplopend tot aan 100 cm breedte. In elke stijl, in elke variatie. Het badkamermeubel wordt er niets minder mooi van, ook jouw kleine badkamer wordt fantastisch als er een Van Heck badkamermeubel in wordt geplaatst.

Om juist in de kleine badkamer extra ruimte te krijgen om al jouw spullen in op te bergen, adviseren we je boven het badmeubel een bijpassende spiegelkast te plaatsen. Deze is dan vooral geschikt voor make up en andere kleinere prullen. Ook kan hier een föhn of scheerapparaat in worden opgeborgen. Een andere mogelijkheid is om in dezelfde stijl als jouw badkamermeubel ook een bijpassende kolomkast te hangen. Kolomkasten zijn er altijd in twee uitvoeringen, namelijk links- of rechtsdraaiend.

Neem bijvoorbeeld dit meubel hiernaast. Dit badkamermeubel past perfect in jouw kleine badkamer en heeft bovendien veel opslagruimte.

Mooie gouden kranen bij een marmeren blad en een uniek badmeubel
eiken badmeubel met 2 witte waskommen

Stel je eigen badkamermeubel zelf samen

Zoveel smaken, zoveel wensen. Om nog dieper in te gaan op de mogelijkheden van het badkamermeubel  bieden we ook de mogelijkheid om jouw badkamer meubelen helemaal zelf samen te stellen. We hebben zes badkamermeubel lijnen ontwikkeld. Om te beginnen kies je welk model je wilt. Vandaar gaat het verder en kan je de kleur van je badkamermeubel kiezen. We hebben de keuze uit 6 houtkleuren, van donker tot licht. En daarnaast bieden we de badmeubels ook aan in 6 lakkleuren.

Het ladefront biedt de keuze uit drie opties. Wens je een echt landelijk meubel met een licht klassiek karakter, wil je een eigenwijzer badmeubel, een ladefront, welke een kader heeft met daarbinnen een aantal lijnen of wil je een wat strakkere uitstraling met een egaal front. Alles is mogelijk.

Op de onderkast van het badmeubel komt een blad te liggen. We bieden allerlei mogelijkheden, hout, beton, graniet, marmer of composiet.

Vervolgens de bladen, er zijn enorm veel mogelijkheden welke waskom jij wenst bovenop het blad . Maar je kunt ook kiezen voor een wastafelblad met daaronder de wastafel. Ook hierin zijn veel mogelijkheden.

Nu nog kiezen, spiegel of spiegelkast, de juiste  badkamer kraan erbij en je hebt  een badmeubel samengesteld waarvan er maar eentje is op de hele wereld. We hebben geteld en komen tot wel 750.000 verschillende badkamer meubel opties.

Bovenstaande mogelijkheden om tot jouw badkamermeubel te komen is wellicht een beetje veel. We stellen voor dat je contact met ons opneemt. Uiteraard kan dat online, via mail of chat, maar ook telefonisch staan we voor jou klaar. Daarnaast adviseren we je om een bezoek te brengen aan een van onze geselecteerde dealers. Zij adviseren je graag over het te kiezen badmeubel.

Een badmeubel online kopen

We hebben Van Heck showrooms waar je elk badkamermeubel kunt bekijken. Daarnaast hebben we vele dealers door heel Nederland, waar een kleiner deel van onze collectie staat. Maar juist in deze tijd (we zitten midden in de Corona crisis) vinden we het belangrijk om jou online zo goed mogelijk te bedienen. Jij wilt namelijk de deur niet uit, maar wel graag een badkamermeubel kopen. Vandaar dat we trachten je zo goed mogelijk te informeren via deze site. Als jij op een artikel klikt zullen we je steeds gerelateerde artikelen aanbevelen. Ook laten we jou zien waar je het meest geschikt jouw online badkamermeubel kunt kopen. We werken namelijk samen met de beste webshops op badkamer gebied en via hun kan je uitstekend en vertrouwd jouw badkamer meubelen kopen. Daarnaast staan we je graag ook persoonlijk te woord. Je kan met ons chatten, appen, mailen of bellen.

De meeste artikelen die je op onze site vind zijn namelijk standaard en online kunnen we nog niet alle opties doorgeven. Als we je echter online kunnen begeleiden, zie je dat er nog veel meer mogelijk is. Een badkamermeubel online kopen is dan ook zeker mogelijk, onze fotografie is zo goed dat what you see is what you get.

Eiken tafel voorzien van granieten waskom

Voorbeelden van onze badkamermeubels

De voordelen van een Van Heck badkamermeubel

Voordelen

Vind ik het badkamermeubel die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer