badmeubel met 2 waskommen

Bekijk hier de mooiste badmeubels met 2 waskommen

Badmeubel met 2 waskommen. Badmeubel is van massief eiken met twee mooie keramische waskommen
Schrijf je in en ontvang 10% korting op alle kranen

  Badmeubel met 2 waskommen

  Ook in de kleinere badkamer is het mogelijk om een badmeubel met 2 waskommen te maken. Je hebt daarvoor een minimale breedte nodig van 1,20 meter. Als je nog iets meer ruimte hebt, dan wordt de keuze zelfs nog groter, omdat we een heel groot assortiment hebben met badkamermeubels vanaf 1,30 meter.

  We begrijpen goed hoe druk het soms kan zijn in de badkamer. Je moet allebei gelijktijdig beginnen op je werk en dus wil je gelijktijdig gebruik maken van jouw badkamermeubel. Dan is een dubbel badmeubel natuurlijk onmisbaar en het is dan erg fijn om tegelijk voor de spiegel te staan.

  MEER LEZEN

  Plan een afspraak in één van onze showrooms!

  Als je op zoek bent naar een badmeubel met 2 waskommen adviseren we je onze showroom te bezoeken. Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom in één van onze Brandstores en adviseren we je over jouw nieuwe badkamer. Er zijn maximaal  3 mensen per 100 vierkante meter, we maken extra schoon en waarborgen jouw veiligheid.

   Ons assortiment badmeubels met 2 waskommen

   Waarom kiezen voor Van Heck

   GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

   GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

   MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

   DEALERS DOOR HEEL EUROPA

   Inspiratie voor badmeubels met 2 waskommen

   Bij ons wordt het badmeubel met 2 waskommen altijd gemaakt van massief hout. Als je gaat voor een echte houtkleur, gebruiken wij uitsluitend frans eiken. Wil je het meubel in een gespoten dekkende kleur dan gebruiken we grenenhout, omdat dit zich makkelijker laat lakken.

   De badmeubels met 2 waskommen van massief hout zijn natuurlijk veel duurzamer dan die van MDF. Bovendien hebben ze een veel authentiekere uitstraling. Wij geven op alle badmeubels een garantie van 12 jaren, maar eigenlijk durven we wel te stellen dat onze badmeubels een leven lang mee zullen gaan. Een massief houten badkamermeubel kan natuurlijk heel goed tegen vocht, je mag het wat dat betreft vergelijken met een robuuste eiken tafel. Ook die zijn onverwoestbaar.

   Mooi industrieel badmeubel met 2 waskommen

   Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

   Mooi badmeubel met 2 waskommen
   mooi badmeubel met 2 waskommen

   Het verschil tussen een MDF-en een massief houten badmeubel

   Het houten badmeubel met 2 waskommen maken we al meer dan 25 jaar. We hebben wat dat betreft bijna elke situatie al gezien en zullen we je daarom behoeden voor elke fout. Immers in een kleine ruimte komen veel disciplines samen. Het ontwerp, de tegelzetter, de installateur, stucadoor, schilder en electriecien, allemaal moeten ze samenwerken om de badkamer mooi te maken

   Alle badmeubels met 2 waskommen die Van Heck produceert worden gemaakt van massief Frans eiken. Een eikenboom wordt omgezaagd, vervolgens worden de planken aan elkaar gelijmd, waarna deze op maat worden gemaakt.

   Dit proces wordt allemaal gedaan door meubelmaker. Natuurlijk heeft deze machines, maar het meeste gebeurt met de hand. Zijkanten krijgen een profiel en het hout wordt nog extra behandelt door het te borstelen. Gewoon ouderwets timmermansgereedschap om het eiken badkamermeubel volledig in elkaar te zetten.

   Bij MDF badmeubels gaat de productie volledig anders. Daar koopt de fabrikant een dure machine en vervolgens worden daar spaanplaten ingeschoven. Nadat de machine 20 minuten heeft gedraaid komt het badkamermeubel er weer uit. Op de kopse kanten van de spanenplaat mag absoluut geen vocht komen, want dan zwelt het badmeubel namelijk direct op. Daar wordt door een andere machine een kantenband tegen geplakt en klaar is het badmeubel.

   Kortom, men moet bij een MDF-badkamermeubel allerlei kunstgrepen toepassen om het badkamermeubel te beschermen tegen water, terwijl  een massief eiken badkamermeubel van nature al beschermd is. We hopen dat het verschil duidelijk is gemaakt en dat u zich volledig zeker voelt bij de aankoop van uw eiken badkamermeubel.

   CONTACT OPNEMEN

   Waar zijn onze badmeubels met 2 waskommen te koop?

   De keuze voor jouw houten badmeubel met 2 waskommen is bij Van Heck enorm. De collectie badmeubels is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores, waar je de volledige collectie kunt zien. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne. In Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

   Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

   Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

   Mooi industrieel badmeubel met 2 waskommen

   Voorbeelden van onze badmeubels met 2 waskommen

   mooi badmeubel met 2 waskommen van eiken

   De voordelen van een Van Heck badmeubel

   • Het badmeubel met 2 waskommen wordt altijd gemaakt van natuurlijke materialen.
   • Vervolgens zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar
   • Leverbaar via uitgebreid netwerk dealers en installateurs
   • Daarnaast hebben we 3 eigen showrooms
   • Tenzij je voor gemak gaat; alles is online verkrijgbaar
   • Bovendien geven we 12 jaar garantie op alle producten
   • Tenslotte mag je er zeker van zijn dat jouw bestelling tijdig en correct wordt geleverd.
   mooi landelijk badmeubel met 2 witte waskommen

   Vind ik bij Van Heck het badmeubel met 2 waskommen dat ik wil?

   Zeker weten dat, dat gaat lukken!

   • Elk badmeubel is leverbaar in vele maatvoeringen, van klein tot groot
   • Een klein budget? Kom eens langs in de outlet en profiteer van zachte prijsjes
   • Advies nodig, bezoek onze showrooms. We hebben de grootste keus in landelijke badkamers.
   • Door eigen productie zijn we bovendien vaak snel in staat om maatvoeringen aan te passen.
   Onze groothandels showroom in Borne is op afspraak gewoon geopend!
   Onze showroom in Wommelgem is ook voor particulieren elke dag open!