De Zomeruitverkoop loopt af

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Van Heck Zakelijk

WE DON’T DESIGN BATHROOMS, WE DESIGN DREAMS

Van Heck fabriceert en vermarkt haar producten aan een internationaal netwerk van zakelijke partners. Voor de zakelijke klant bieden we een breed scala aan oplossingen, of het nu projectmatig of voor een horeca gelegenheid is. We werken samen met retailers in de badkamerindustrie alsook met architecten, bouwbedrijven en installateurs.

Koop rechtstreeks bij de maker

schot in de roos met munten eronder

GEGARANDEERD DE BESTE PRIJS

Je kunt erop vertrouwen dat je de beste prijs krijgt op Vanheckbadkamers.nl

Altijd de beste prijs bij Van Heck Badkamers

Badmeubel met kraan en twee deurtjes

NIET GOED, GELD TERUG

Mocht je ontevreden zijn over jouw bestelling, dan kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst gewoon retourneren

Retourneren kan binnen 14 dagen

Getekend potlood met tandwiel

GROOTSTE ASSORTIMENT EIKEN BADKAMERMEUBELS

Als je jouw eiken badkamermeubel rechtstreeks koopt krijg je ook toegang tot exclusieve modellen. Alleen  rechtstreeks is op maat ook mogelijk

Op maat gemaakte eiken badkamermeubels

Wereldbol met bestemmingspunt

DIRECT CONTACT MET ADVISEUR

Het voordeel bij Van Heck is dat je direct contact hebt over de status van je order. Elke vraag die je hebt wordt direct door ons beantwoord

Elke vraag die je hebt wordt direct door ons beantwoord

Uw creatieve visie en ons product

Van Heck Trade biedt haar ontwerpervaring en productkennis aan om uw visie te ondersteunen. Vanaf het eerste idee tot aan de installatie staat ons team klaar om uw project te begeleiden en te helpen managen. Uw succes is ons succes! Robert Geerds zorgt voor het ontwerp en de techniek, Jac Mens is onze designer en is al 30 jaar een specialist in sanitair. En Sander Hoek begeleidt u door het gehele project. 

Onze ervaren adviseurs voorzien u van alle ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw project foutloos wordt opgeleverd.

  • We begeleiden u bij de juiste productkeuze
  • We helpen u met maatwerkoplossingen
  • We bieden u een uitgebreide productinformatie en technische tekeningen
  • We ondersteunen u met moodboards, of het ontwerpen van uw ruimte.

Ons team

Previous slide
Next slide

Werk met ons samen!

Wordt onze partner om uw visie te realiseren. Van Heck Trade is een uitbereiding van uw team. Klaar om uw visie te helpen ondersteunen. We zijn er om uw eerste concept te helpen uitwerken, speciale wensen of maatwerk te fabriceren, of u te ondersteunen op huisshows of in uw showroom. Samen met uw team komen we tot de juiste oplossing van uw ontwerp.

Van Heck Trade begrijpt de complexiteit binnen de badkamer. Alles moet niet alleen tijdens de ontwerpfase worden afgestemd, maar zeker ook tijdens de installatie. Daar ligt onze kracht. Door tijdige levering en grote flexibiliteit in maatwerkoplossingen zorgen we ervoor dat uw project gestroomlijnd wordt. Uiteraard bieden we ook financiele ondersteuning door in delen te leveren bij grotere opdrachten.

Veelgestelde vragen

Klik op deze link of onderstaande knop en vul het formulier in. Daarna zullen wij verder contact met u opnemen en alles in gang zetten.

Graag ontvangen wij een tekening van uw ruimte en een wensenlijst, zodat we kunnen komen tot de juiste oplossing. Graag zien wij uw mail tegemoet naar support@vanheckbadkamers.nl

Klik op deze link of onderstaande knop. Hierin kunt u een aanvraag formulier invullen om een zakelijke klant te worden. Zodra wij alle gegevens binnen hebben zullen wij contact met u opnemen.

Afhankelijk van de projectgrootte en de bestelhoeveelheden komen we tot een zeer concurrerende nettoprijs. Neem gerust contact met ons op als u meer vragen hierover heeft.

Nadat we uw gegevens hebben ontvangen kunnen we uiteraard op rekening leveren.

Bent u gevestigd in het buitenland en heeft u een BTW nummer dan factureren wij met 0% BTW.

Dat kan! Hiervoor is natuurlijk een stuk maatwerk nodig. Graag ontvangen we uw wensen, waarna onze technische medewerkers met u in overleg gaan over de exacte wensen van uw product. 

Download de Van Heck brochure

Ons assortiment bestaat uit 750.000 verschillende badkamermeubels met bijpassende kranen en andere oplossingen. Ontvang deze digitaal nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld.