WC meubels collectie 100+ mogelijkheden

Think Different, ook jouw WC meubel behoort tot je interieur

Door te kiezen voor WC meubels ofwel een toiletmeubel krijgt het toilet ineens een heel andere look & feel.  De toiletten zijn over het algemeen niet erg groot. Maar toch vind je in bijna elk huis een fontein in het toilet. Onze WC meubels zijn daar op aangepast. Ze zijn compact, maar toch zeer praktisch. We hebben gekozen voor een collectie die overtuigend anders is. Daarnaast kan je bij ons een toiletmeubel kiezen dat helemaal past bij de stijl van jouw interieur.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Je hebt opbergruimte nodig

Ondanks dat de ruimte klein is, wil je toch WC meubels in je toilet met het nodige praktische gemak. Een Van Heck toiletmeubel biedt hier uitkomst. Alle fonteinmeubels zijn leverbaar in vele variaties en ze zijn allemaal gemaakt van massief hout.  Bovendeine zijn alle WC meubels  voorzien van een schapje achter de deur. Hier kan je dus alles in kwijt wat je nodig hebt. Het toiletmeubel kan je inrichten met de toiletverfrisser, het toiletpapier kan je er mooi in kwijt, maar ook zeep of zelfs de schoonmaakspullen, zodat je die altijd bij de hand hebt.

Doe 's iets met kleur!

Alle WC meubels in onze collectie zijn leverbaar in 6 kleuren. Tevens zijn er verschillende modellen die gemaakt zijn van massief eiken. Deze kunnen niet in kleur, maar hebben de houtlook. Kleur bepaalt direct de uitstraling van de toiletruimte. Natuurlijk is wit het veiligst, maar is het juist niet leuk om jouw wc inrichting te voorzien van een unieke uitstraling? Het fonteinmeubel is daarbij het meest geschikt om aan te passen naar iets speciaals. We wensen je veel succes met het bepalen van jouw keuzes.

Hangend wc meubel van massief eiken in de toiletruimte met eiken spiegel

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

een toiletmeubel in een groene kleur met een toilet

Een massief houten WC meubel

Onze WC meubels zijn allemaal gemaakt van massief hout. Graag  leggen we je de voordelen uit en zullen we je overtuigen waarom een houten fonteinmeubel zoveel beter is dan die van MDF of spaanplaat.

Als je op internet zoekt op toiletmeubel hout krijg je onvoorstelbaar veel resultaten. Elke website laat de grootste keuze zien in fonteinmeubels maar helaas…. Het is allemaal dezelfde eenheidsworst. Bovendien zeggen de meeste aanbieders dat het wc meubel is gemaakt van echt hout, maar meestal is het spaanplaat met een laagje namaak fineer dat lijkt op hout.

Wij werken iets anders. Alle WC meubels worden gemaakt van echt massief hout. Als je kiest voor een fonteinmeubel in een kleur, dan gebruiken we grenen. Kies je voor een fonteinkast met de echte houtlook dan maken we deze van massief eiken.

Waar kan je Van Heck WC meubels kopen?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om alle WC meubels compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels waar u de volledige collectie kan zien.

In Borne en Soest vind je echt alles op het gebied van badkamers en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de chatfunctie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar u kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

WC meubel in het royal blue met een keramisch fontein en bijpassende spiegel
WC meubel met granieten fontein en gouden kraan met bijpassende spiegel met hangend toilet in de toiletruimte

De praktische kant van een WC meubel

Is het rommelig op jouw toilet? Liggen de zeepjes, toiletrollen en handdoekjes overal en niet op een vaste plek? Dan is een WC meubel het antwoord op deze uitdagingen. In het houten toiletmeubel kan je alles opbergen zodat het niet meer in de weg ligt. Daarnaast wordt het toilet natuurlijk ook vaak gebruikt door jouw bezoek. Mocht het WC papier op zijnt, dan kunnen jouw gasten makkelijk de reserverol vinden, zonder dat ze het jou hoeven te vragen. Alle benodigdheden liggen opgeruimd in jouw fonteinmeubel en dat is een groot gebruikersgemak.

Bijpassende kranen voor het WC meubel

Onze WC meubels moeten uiteraard worden voorzien van een bijpassende fonteinkraan. Die hebben we te kust en te keur. Als je bijvoorbeeld kiest voor een industriële look dan is zwart of rvs heel passend. Maar wil je een landelijke klassieke uitstraling op jouw toilet dan kan je het houten toiletmeubel beter voorzien van een bijpassende klassieke fonteinkraan. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit kwaliteits fonteinkranen. Op alle modellen geven we een garantie van 12 jaar. Daarmee ben je verzekert van topkwaliteit.

Eigen productie WC meubels

Alle WC meubels uit ons assortiment worden in onze eigen meubelmakerij geproduceerd. De fonteinen worden gemaakt uit natuursteen of keramiek. Omdat we alleen maar met massief hout of massief eiken werken ben je ervan verzekert dat we een fonteinkast van topkwaliteit leveren. Bovendien heb je bij ons nooit geen gezeur dat we dingen moeten navragen bij de fabrikant. Door alles in eigen beheer te hebben, weten we van de hoed en de rand en kunnen we elke vraag snel beantwoorden.

WC meubel met waskom

Een WC meubel met een waskom maakt de fonteinkast tot iets speciaals. We hebben eiken planken in diverse maatvoeringen en kleuren. Hierop kan je een kleine waskom plaatsen. Je kan kiezen uit verschillende  waskommen in natuursteen, keramiek of solid surface, dus voor elk wat wils. Door het gebruik van massief eiken maak je, je eigen uitstraling. Met het gebruik van een solid surface waskom wordt de WC inrichting modern en minimalistisch. Kies je juist voor graniet of keramiek, dan wordt het ontwerp juist landelijk of traditioneel. Onze mix & match geeft je de mogelijkheid om eindeloos te combineren en daarmee te komen tot jouw ideale toiletkast.

Staand WC meubel van massief eiken met een granieten waskom en gouden kraan. Boven het toiletmeubel is een bijpassende eiken spiegel geplaatst

Voorbeelden van onze WC meubels

De voordelen van een Van Heck WC meubel

Voordelen

Vind ik het WC meubel dat ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer