Van Heck Badkamers in Wommelgem

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag10.00 – 18.00 uur
Woensdag10.00 – 18.00 uur
Donderdag10.00 – 18.00 uur
Vrijdag10:00 – 18.00 uur
Zaterdag10:00 – 17.00 uur
Zondag1 x per maand geopend

Van Heck Wommelgem

Autolei 315
2160 Wommelgem
T: +32 33544764
info@vanheckbadkamers.be

Wij zijn ook per Whatsapp en via de chat bereikbaar. 

Op afspraak zijn wij elke avond geopend. Neem contact met ons op voor een afspraak

Aan de ring van Antwerpen, om precies te zijn in de plaats Wommelgem, ligt onze grootste Van Heck showroom.  Hier vind je werkelijk alles, maar liefst 1500 vierkante meter ingericht met onze complete collectie badkamers en direct gelegen aan de afrit van de snelweg.

Houdt de site in de gaten, minstens 1 x per maand zijn we op zondag geopend. Daarnaast kan je ons gerust bellen voor een afspraak na sluitingstijd om in alle rust te worden geinformeerd over onze produkten.

 

Aan de ring van Antwerpen, om precies te zijn in de plaats Wommelgem, ligt de mooiste en grootste Van Heck showroom in Europa. Hier vindt u werkelijk alles, maar liefst 1500 vierkante meter ingericht met complete badkamers en direct gelegen aan de afrit van de snelweg.

Houdt de site in de gaten, 1 x per maand zijn we op zondag geopend en bel gerust als je na sluitingstijd wil langskomen om in alle rust te worden geinformeerd.

 

“ Voor de badkamer van je dromen en een superdeal ga je naar onze geweldige Showroom dichtbij Antwerpen"

Uw ontwerper en adviseur: Jac Mens

Jac zorgt voor het reilen en zeilen van de showroom. Vanwege zijn grote creativiteit is hij de steun en toeverlaat bij Van Heck Badkamers. Jac assisteert naast zijn showroomwerk ook bij het ontwerpen van de nieuwe collectie en de inrichting van onze beurs stands. Kortom u bent bij hem aan het goede adres voor uw nieuwe badkamer.

Uw ontwerper en adviseur: Jac Mens

Jac zorgt voor het reilen en zeilen van de showroom. Vanwege zijn grote creativiteit is hij de steun en toeverlaat bij Van Heck Badkamers. Jac helpt daarnaast bij het ontwerpen van de nieuwe collectie en de inrichting van onze beurs stands. Kortom u bent bij hem aan het goede adres voor uw nieuwe badkamer.

Bezoek onze showroom

In de showroom in Wommelgem vind je naast de complete collectie ook altijd onze nieuwste producten. We testen in deze showroom onze nieuwe collectie, vandaar dat je er ook heel veel producten vindt die je niet direct op de site ziet staan. Het leuke is dat er daardoor ontzettend veel gewisseld wordt. En al deze showroom modellen worden steeds weer met hoge kortingen verkocht. Dus als je op zoek bent naar iets bijzonders en bovendien wilt profiteren van de beste prijzen, zal een bezoekje aan deze showroom meer dan de moeite waard zijn.

Bezoek onze andere winkels

We hebben drie Brandstores waar je alle Van Heck producten kunt zien en waar je door de beste adviseurs en designers wordt geholpen. Die vind je in Borne, Wommelgem of Soest. In deze Brandstores vind je uitsluitend Van Heck producten. 

Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk met Dealers door heel Europa. Deze dealers zijn door ons aangesteld en kunnen de gehele Van Heck collectie aan jou leveren. Omdat onze dealers meestal niet de gehele collectie kunnen laten zien, vind je daar meestal onze bestsellers. 

Daarnaast kunnen we indien gewenst alle producten ook via jouw installateur of aannemer leveren. 

showroom in borne

Borne

Van Heck Badkamers Borne
Ambachtstraat 8
7622AP

showroom in borne
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Soest

Van Heck Badkamers Soest
Torenstraat 19
3764 VK  SOEST

SAMSUNG DIGITAL CAMERA