Alles voor je badkamer in Turnhout

Bij Van Heck Badkamers maken we veel landelijke badkamers. Dus wil je je badkamer in Turnhout verbouwen? Dan ontwerpen wij graag een unieke landelijke badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw wensen. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers druk in de weer met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van luxe badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Hier krijg je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Turnhout.

Landelijke badkamer in Turnhout

Van Heck Badkamers is begonnen in Twente. Deze omgeving blijft ons inspireren en dat zie je terug in onze producten. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals eikenhout en verschillende steensoorten. Koop je bij ons eiken badkamermeubels voor je badkamer in Turnhout? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor de luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit het Twentse platteland. We horen ook graag wat jouw dromen voor je badkamer in Turnhout zijn. Want het bestellen van een luxe houten badkamermeubel op maat behoort ook tot de mogelijkheden.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Ben je op zoek naar een eikenhouten badmeubel voor je badkamer in Turnhout? Van Heck Badkamers heeft het. Bijna al onze handgemaakte badmeubels zijn van hoogwaardig eikenhout. Bij Van Heck Badkamers vind je bovendien het grootste aanbod houten badkamers van heel Europa. We houden zo van natuurlijk materiaal omdat het stijlvol, modern en veelzijdig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij elke smaak.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badmeubels uit het hout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is echt een ambacht en het resultaat is de moeite meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe houten badkamer in Turnhout erg lang meegaat.

Vakmanschap bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers zijn we trots op iedere badkamer in Turnhout die we maken. De passie voor wat we doen herken je in de landelijke badmeubels van Van Heck Badkamers. Meer voordelen:

  • De grootste collectie luxe badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badmeubels
  • Een houten badkamer op maat is ook mogelijk
  • Twee eigen winkels, in Borne en Soest
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een houten badkamer in Turnhout
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Turnhout bestellen?

Wil je je badkamer in Turnhout verbouwen? Bij Van Heck Badkamers koop je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Turnhout op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 074 266 20 35 of een e-mail sturen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of stuur een bericht via het contactformulier.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie