Nieuwe collectie Toiletmeubels

Jouw nieuwe toiletmeubel

Pimp je badkamer op met een toiletmeubel. Door te kiezen voor een toiletmeubel in de wc krijgt de ruimte op eens een totaal andere uitstraling. In Nederland zijn de toiletruimtes over het algemeen klein maar in elk huis vind je toch vaak een fontein in het toilet. Wij van Van Heck Badkamers hebben onze toiletmeubels hier dan ook op aangepast. Ze zijn compact, praktisch, onderscheidend en erg veelzijdig. Je kan de toiletmeubels namelijk customizen en helemaal aanpassen naar je eigen stijl. 

Staand WC meubel van massief eiken met een granieten waskom en gouden kraan. Boven het toiletmeubel is een bijpassende eiken spiegel geplaatst
een toiletmeubel in een groene kleur met een toilet

Praktisch en mooi

Aller eerst de praktische kant van een toiletmeubel. Een WC meubel is erg handig om alle toiletspullen in op te bergen. De meeste toiletmeubels hebben een diepte van 20 cm waardoor ze bijna in elke toiletruimte zijn te plaatsen. Ze zijn in verschillende modellen beschikbaar waardoor je het aan kan passen aan jou wensen en stijl. Zo zijn er toiletmeubels met een rechtsdraaiende deur maar ook met een linksdraaiende deur. Het is mogelijk om te kiezen aan welke kant van het meubel de kraan wordt geplaats. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen tussen een staand of hangend toiletmeubel. En als laatste voor een open meubel met vakverdeling of een toiletmeubel met een deurtje zodat alle toiletspullen netjes opgeruimd kunnen wordenAlles wat je nodig hebt kan je hierin kwijt, denk aan de toiletverfrisser, toiletpapier, zeep of zelf schoonmaakmiddelen. 

Naast dat de toiletmeubels dus erg praktisch zijn zien ze er ook erg fraai uit en voegt het net een beetje extra kleur toe aan de wc. We bieden diverse designs en erg veel aanpassingsmogelijkheden zodat je het fonteinkast geheel kan aanpassen aan jouw eigen smaak. Je kan de toilet hiermee dus geheel laten aansluiten op de rest van het interieur in huis. Omdat er zoveel leuke kleurtjes zijn ben je altijd in staat om het af te stemmen op de tegens of vloer van de WC. Naast dat je de kleur kan kiezen van een meubel zijn er nog veel andere opties. Boven de fonteinkast kan je tussen 4 verschillende fonteinen kiezen:
een keramisch fontein, een granieten fontein, een wit marmeren fontein of een gefrijnde fontein. Heb je liever een waskom in plaats van een fontein? Dat is ook zeker mogelijk! Hierin zijn er erg veel mogelijkheden dus check in dit geval dan ook zeker even onze collectie waskommen.                                         

Dan de fonteinkraan. Je kunt kiezen voor een traditionele fonteinkraan in het chroom, maar een zwarte of gouden kraan kan ook heel mooi zijn.. Ook de plaats van de kraan kun je zelf kiezen.  

hangend toiletmeubel van eiken met een granieten wastafel en een fonteinkraan
een witte fonteinkast met een zwart wasblad

Ontelbare mogelijkheden

Zoals hierboven benoemd zijn er dus erg veel opties mogelijk waardoor er echt een uniek toiletmeubel ontstaan. Er zijn wel meer dan 10.000 mogelijkheden om het perfecte toiletmeubel voor jou samen te stellen. Check onze website voor een aantal mogelijke opties, maar neem ook zeker contact met ons op om samen het perfecte meubel te vinden of kom langs in een van onze showrooms. Wij helpen je graag. We zijn online altijd bereikbaar via whatsapp/chat of bel/mail ons!

Voorbeelden van onze toiletmeubels

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure