Landelijke kranen collectie en inspiratie

De landelijke kraan in jouw badkamer

Bij een landelijke wastafel of badkamermeubel hoort uiteraard een landelijke kraan. Qua uitstraling hebben we een assortiment badkamerkranen samengesteld dat helemaal aansluit bij de hedendaagse wensen. Want comfort en kwaliteit zijn de belangrijkste eigenschappen die wij stellen aan onze kranen. Maar daarnaast geven kranen ontzettend veel uitstraling aan het door jouw gekozen badmeubel, vandaar dat wij al onze kranen zelf ontwerpen en ontwikkelen. Kies je de verkeerde badkamerkraan, dan wordt jouw meubel minder mooi.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijgt u een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel u en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Onze stijlen

We hebben niet alleen maar de landelijke kraan. Wil je een nostalgische kraan, een klassieke douchekraan of klassieke kraan, dan ben je aan het juiste adres. Een heel geliefd artikel is de nostalgische douchekraan, je weet wel die met die grote douchekop. Ons assortiment biedt niet alleen veel verschillende varianten, maar daarnaast hebben we al deze kranen ook nog eens voorzien van de modernste kwaliteit. Met moderne antikalk nozzels in de douchekoppen, keramische binnenwerken en europese aansluitmaten.

Wist je bijvoorbeeld dat alle Engelse Douchekranen een compleet andere aansluitmaat hebben dan wij in Nederland gebruiken. Je kunt je voorstellen dat dit nogal wat problemen kan opleveren bij de renovatie van jouw badkamer. Heb je de koud-en warmwater niet op de juiste hartafstand, dan betekent dat nogal veel extra uren in de installatie.

Bij de klassieke kraan moet je dus iets verder kijken dan alleen naar de prijs. Zeker hier geldt goedkoop is veelal duurkoop.

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

landelijke kranen

De kwaliteit van een landelijke kraan

We moeten eerlijk zijn, in de wereld van de landelijke kraan wordt enorm veel rommel verkocht. Er zijn talloze aanbiedingen (zeker online) en je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Al gauw wordt je geconfronteerd met grote prijsverschillen en wordt je gelokt door een onweerstaanbare aanbieding. Sites als Hudson Reed zijn daar een goed voorbeeld van. Dit type kranen wordt veelal in China en India geproduceerd en hebben een zeer korte levensduur.

Als je een Van Heck badkamerkraan koopt ben je verzekert van een top product van hoge kwaliteit. Bovendien zijn landelijke kranen goed toepasbaar bij onze badkamermeubels of wastafelbladen. Al onze landelijke kranen hebben een garantie van 12 jaar. Bij onverhoopte problemen is er een snelle service worden onderdelen binnen 1 werkdag nageleverd, of komen onze servicemonteurs bij jou thuis om het euvel te verhelpen. Alle producten worden in Europa gefabriceerd en door topingenieurs ontwikkeld. Een badkamerkraan is nou eenmaal een zeer technisch product.

Waar zijn onze landelijke kranen te koop?

Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores, waar je de volledige collectie landelijke kranen kunt zien. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne. In België hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

verhoogde wastafelkraan in landelijke sfeer
landelijke inbouwkraan

De prijzen van onze klassieke-nostalgische-landelijke kranen

We bieden value for money. Nee we zijn niet de goedkoopste, maar je mag verzekert zijn van een geen gedoe kraan die helemaal past in jouw stijl. Koppel dat aan 12 jaar garantie op jouw landelijke kraan en je weet dat je bij Van Heck een zekeren aankoop doet.

Bovendien kan je onze kranen op heel veel plekken kopen bij tal van Dealers of webshops. Daar krijg je een concurrerende prijs en een goede service. Doe eens een prijsvergelijk bij onze aangesloten webshops of laat je informeren bij jouw dichtsbijzijnde dealer. Dan zul je zien dat de Van Heck kraan zeker niet de duurste is en slechts ietsje duurder dan de Chinese aanbiedingen op het world wide web.

Voorbeelden van onze landelijke kranen

waarom Van Heck landelijke kranen?

Voordelen

Vind ik de landelijke kraan die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.