Landelijke kranen

De mooiste landelijke kranen vind je hier.

De landelijke kraan in jouw badkamer

Bij een landelijke wastafel of badkamermeubel hoort uiteraard een landelijke kraan. Qua uitstraling hebben we een assortiment badkamerkranen samengesteld dat helemaal aansluit bij de hedendaagse wensen. Want comfort en kwaliteit zijn de belangrijkste eigenschappen die wij stellen aan onze kranen. Maar daarnaast geven kranen ontzettend veel uitstraling aan het door jouw gekozen badmeubel, vandaar dat wij al onze kranen zelf ontwerpen en ontwikkelen. Kies je de verkeerde badkamerkraan, dan wordt jouw meubel minder mooi.

MEER LEZEN

Plan een afspraak in één van onze showrooms!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom in één van onze Brandstores en adviseren we je over jouw nieuwe badkamer. Er zijn maximaal  3 mensen per 100 vierkante meter, we maken extra schoon en waarborgen jouw veiligheid.

  Ons assortiment landelijke kranen

  Waarom kiezen voor Van Heck

  GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

  GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

  MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

  DEALERS DOOR HEEL EUROPA

  Inspiratie voor landelijke kranen

  Onze stijlen

  We hebben niet alleen maar de landelijke kraan. Wil je een nostalgische kraan, een klassieke douchekraan of klassieke kraan, dan ben je aan het juiste adres. Een heel geliefd artikel is de nostalgische douchekraan, je weet wel die met die grote douchekop. Ons assortiment biedt niet alleen veel verschillende varianten, maar daarnaast hebben we al deze kranen ook nog eens voorzien van de modernste kwaliteit. Met moderne antikalk nozzels in de douchekoppen, keramische binnenwerken en europese aansluitmaten.

  Wist je bijvoorbeeld dat alle Engelse Douchekranen een compleet andere aansluitmaat hebben dan wij in Nederland gebruiken. Je kunt je voorstellen dat dit nogal wat problemen kan opleveren bij de renovatie van jouw badkamer. Heb je de koud-en warmwater niet op de juiste hartafstand, dan betekent dat nogal veel extra uren in de installatie.

  Bij de klassieke kraan moet je dus iets verder kijken dan alleen naar de prijs. Zeker hier geldt goedkoop is veelal duurkoop.

  landelijke inbouwkraan met zwarte handvaten voor in de badkamer

  Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

  De mooiste landelijke wastafelkraan voor in de badkamer

  Onze kwaliteit

  We moeten eerlijk zijn, in de wereld van de landelijke kraan wordt enorm veel rommel verkocht. Er zijn talloze aanbiedingen (zeker online) en je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Al gauw wordt je geconfronteerd met grote prijsverschillen en wordt je gelokt door een onweerstaanbare aanbieding. Sites als Hudson Reed zijn daar een goed voorbeeld van. Dit type kranen wordt veelal in China en India geproduceerd en hebben een zeer korte levensduur.

  Als je een Van Heck badkamerkraan koopt ben je verzekert van een topproduct van hoge kwaliteit. Bovendien zijn landelijke kranen goed toepasbaar bij onze badkamermeubels of wastafelbladen. Al onze landelijke kranen hebben een garantie van 12 jaar. Bij onverhoopte problemen is er een snelle service worden onderdelen binnen 1 werkdag nageleverd, of komen onze servicemonteurs bij u thuis om het euvel te verhelpen. Alle producten worden in Europa gefabriceerd en door topingenieurs ontwikkeld. Een badkamerkraan is nou eenmaal een zeer technisch product.

  CONTACT OPNEMEN

  Waar zijn onze landelijke kranen te koop?

  Onze collectie is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores, waar je de volledige collectie landelijke kranen kunt zien. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne. In Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

  Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

  Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

  landelijke wastafelkraan bij een eiken badkamermeubel
  landelijke inbouwkraan

  De prijzen van onze klassieke-nostalgische-landelijke kranen

  We bieden value for money. Nee we zijn niet de goedkoopste, maar je mag verzekert zijn van een geen gedoe kraan die helemaal past in jouw stijl. Koppel dat aan 12 jaar garantie op jouw landelijke kraan en je weet dat je bij Van Heck een zekeren aankoop doet.

  Bovendien kan je onze kranen op heel veel plekken kopen bij tal van Dealers of webshops. Daar krijg je een concurrerende prijs en een goede service. Doe eens een prijsvergelijk bij onze aangesloten webshops of laat je informeren bij jouw dichtsbijzijnde dealer. Dan zul je zien dat de Van Heck kraan zeker niet de duurste is en slechts ietsje duurder dan de Chinese aanbiedingen op het world wide web.

  Voorbeelden van onze landelijke kranen

  landelijke inbouw wastafelkraan in de landelijke badkamer

  Waarom Van Heck badkamerkranen

  •  De landelijke kraan – groot assortiment – 12 jaar garantie
  •  De klassieke kraan – betaalbare kwaliteit – dealers door heel Europa
  •  De klassieke douchekraan – comfort en kwaliteit – scherpe prijzen
  •  De nostalgische wastafelkraan – passend bij de meubels – enorm keuze
  •  De nostalgische douchekraan – voor elke dag douchen – kalkvrij!
  •  De klassieke wastafelkraan – uit voorraad leverbaar- bedieningsgemak
  landelijke wastafelkraan in een landelijke badkamer

  Vind ik bij Van Heck de landelijke kraan die ik wil?

  Zeker weten dat, dat gaat lukken!

  • Elk badkamerkraan is leverbaar in vele uitvoeringen
  • Een klein budget? Kom eens langs in de outlet en profiteer van zachte prijsjes
  • Advies nodig, bezoek onze showrooms. We hebben de grootste keus in landelijke badkamers.
  • Door eigen productie zijn we bovendien vaak snel in staat om maatvoeringen aan te passen.
  Onze groothandels showroom in Borne is op afspraak gewoon geopend!
  Onze showroom in Wommelgem is ook voor particulieren elke dag open!