Kies voor een complete badkamer

De complete badkamer

Het is erg handig om te kiezen voor een complete badkamer die speciaal is samengesteld voor jou. We helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte badkamer die bij jou past. Het is handig vanwege verschillende redenen om te kiezen voor een volledig pakket van badkamermeubel, wastafels, douche, bad en kranen. Een volledige badkamer heeft een aantal voordelen die hieronder uit een worden gezet.

De La Ciotat Badkamer bestaat uit een eiken badmeubel met een groevenfront met daarop een betonnen wastafelblad, betonnen waskom en een zwarte wastafelkraan. Boven het badmeubel hangt een eiken spiegel en naast het badmeubel een eiken kolomkast met groevenfront
Massief eiken badkamermeubel 120 cm. bestaande uit een onderkast met 2 softclose lades. Hierop ligt een dubbele keramische witte wastafel, voorzien van twee kraangaten.

Tijdbesparend

Als eerste bespaar je erg veel tijd als je niet van de ene winkel naar de andere winkel hoeft om steeds een ander onderdeel te kiezen die past in de badkamer. Doordat je alles in een keer aankoopt bespaard dit erg veel tijd en frustratie. De tijd die je bespaart met het uitkiezen van je badkamer kun je nu spenderen aan het uitkiezen van leuke details en accessoires die je badkamer compleet maken.

Uniforme Stijl

Met een complete badkamer weet je zeker dat alle elementen en onderdelen erg goed op elkaar afgestemd zijn. Hou je van een landelijke badkamer? Kies dat voor afwerking met hout en warme kleuren. Ben je toch eerder fan van een klassieke badkamer? Dan past daar perfect een bad op pootjes bij met klassieke kranen. Modern is ook zeker mogelijk, dan kun je het beste kiezen voor witte en strak afgewerkt badkamermeubel. Om het gemakkelijk te maken hebben we verschillende collecties ontworpen, alles uit een collectie past bij elkaar. Zo hebben we long island collectie, de new country collectie, industrial collectie etc.  We helpen je graag, dus vraag ons gerust om advies. Want een ding is zeker: met een volledige badkamer passen alle elementen mooi bij elkaar voor een stijlvolle badkamer.

Landelijke badkamer met eiken wastafelblad, bad op pootjes in landelijke stijl
Traditional Spiegel met koof

Realistischer beeld van je badkamer

Doordat je alles in één pakket koopt, weet je beter hoe je badkamer er als geheel uit komt te zien. Je hoeft daardoor je hoeft je dan geen zorgen meer te maken of het meubel wel gaat passen, en hoe het geheel er uit komt te zien, want dat weet je dan immers meteen. Met een complete badkamer weet je dus op voorhand hoe je badkamer eruit komt te zien.

Financieel voordelig

Uiteraard hebben we graag dat we je helemaal kunnen helpen en de perfecte badkamer voor jou kunnen creëren.  We stellen bijvoorbeeld sets samen waardoor je voordeliger uit bent. We hebben verschillende badkamer sets, waarbij je een badkamermeubel, waskommen en bijvoorbeeld een spiegel koopt voor een voordelig prijsje. Ook is het mogelijk om bij van Heck Badkamers een persoonlijke korting te krijgen. Deze is onder anderen gebaseerd op de hoeveelheid die je koopt, hierdoor kan het voordeliger zijn om een gehele badkamer te kopen.

Check onze site voor nog meer informatie over de perfecte badkamer voor jou. Je kunt een afspraak met ons maken, langs komen in onze showrooms, chatten, appen, bellen of mailen. We zijn op veel verschillende manieren bereikbaar, dus neem gerust contact met ons op.

badkamermeubel wit in wommelgem

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure