Schrijf je in en ontvang 10% korting op alle kranen

  De klassieke kraan in jouw badkamer

  Bij een klassieke wastafel of badkamermeubel horen uiteraard klassieke kranen. Qua uitstraling hebben we een assortiment badkamerkranen samengesteld dat helemaal aansluit bij de hedendaagse wensen. Want comfort en kwaliteit zijn de belangrijkste eigenschappen die wij stellen aan onze kranen. Maar daarnaast geven onze kranen ontzettend veel uitstraling aan het door jouw gekozen badkamermeubel, vandaar dat wij al onze kranen zelf ontwerpen en ontwikkelen. Kies je de verkeerde badkamerkraan, dan wordt jouw meubel minder mooi. Kies je de goede wastafelkraan, dan wordt het gehele aanzicht van jouw badkamer mooi.

  MEER LEZEN

  Plan een afspraak in één van onze showrooms!

  Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom in één van onze Brandstores en adviseren we je over jouw nieuwe badkamer. Er zijn maximaal  3 mensen per 100 vierkante meter, we maken extra schoon en waarborgen jouw veiligheid.

   Ons assortiment klassieke kranen

   Waarom kiezen voor Van Heck

   GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

   GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

   MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

   DEALERS DOOR HEEL EUROPA

   Inspiratie voor klassieke kranen

   Onze klassieke kranen

   Onze klassieke kranen zijn opgedeeld in verschillende series. Per serie vind je vervolgens de klassieke kranen onderverdeeld in de volgende categorie:

   • klassieke wastafelkraan
   • klassieke wastafelkraan voor in de muur
   • klassieke wastafelkraan verhoogd, bij een waskom
   • klassieke badkraan
   • klassieke douchekraan

   Kortom, elke serie maakt elk onderdeel van jouw badkamer compleet. Onze klassieke kranen voldoen allemaal aan de Europese aansluitnormen. Dat betekent dat bij vervanging van jouw badkamerkranen je verzekert bent van dezelfde aansluitmaten. Dat voorkomt natuurlijk ontzettend veel hak- en breekwerkzaamheden, daar zit je namelijk niet altijd op te wachten.

   Waarom zeggen we dit? Bij alle Engelse kranenfabrikanten wordt gewerkt met de Engelse maatvoeringen. Neem het merk Hudson Reed. Een Engelse fabrikant waarbij je vaak ziet dat de kraan niet op de bestaande situatie kan worden aangesloten en erger nog waarbij de kraan niet voldoet aan de Nederlandse of Europese druk. Omdat onze warmwatersysteem wordt geregeld via de CV ketel of geiser, hebben wij een veel hogere druk dan in het Verenigd Koninkrijk. Dat zorgt ervoor dat de Engelse kraan gaat lekken. Wees daarom verzekert van een goede kwaliteit. Kies voor de Engelse uitstraling, met de Duitse kwaliteit!

   klassieke inbouwkraan met zwarte handvaten

   Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

   klassieke wastafelkraan

   Onze kwaliteit

   We moeten eerlijk zijn, in de wereld van de klassieke kranen wordt enorm veel rommel verkocht. Er zijn talloze aanbiedingen (zeker online) en je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Al gauw wordt je geconfronteerd met grote prijsverschillen en wordt je gelokt door een onweerstaanbare aanbieding. Sites als Hudson Reed zijn daar een goed voorbeeld van. Dit type kranen wordt veelal in China en India geproduceerd en hebben een zeer korte levensduur.

   Als je een Van Heck badkamerkraan koopt ben je verzekert van een topproduct van hoge kwaliteit. Al onze landelijke kranen hebben een garantie van 12 jaar. Bij onverhoopte problemen is er een snelle service worden onderdelen binnen 1 werkdag nageleverd, of komen onze servicemonteurs bij u thuis om het euvel te verhelpen. Alle producten worden in Europa gefabriceerd en door topingenieurs ontwikkeld. Een badkamerkraan is nou eenmaal een zeer technisch product.

   CONTACT OPNEMEN

   Waar zijn onze klassieke kranen te koop?

   Onze collectie klassieke kranen is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze delalers. Daarom hebben we drie eigen winkels, zgn Brandstores, waar je de volledige collectie kunt zien. In Nederland onder andere in Soest, of op de hoofdvestiging in Borne. In Belgie hebben we een grote showroom in Wommelgem, dat vlakbij Antwerpen ligt.

   Hier vind je echt alles op het gebied van de klassieke kranen en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

   Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

   klassieke badkraan met zwarte handvaten bij een vrijstaand bad op pootjes
   klassieke douchekraan

   Onze stijlen

   We hebben niet alleen maar de klassieke kranen. Wil je een nostalgische wastafelkraan, een landelijke douchekraan of landelijke wastafelkraan, dan ben je aan het juiste adres. Een heel geliefd artikel is de nostalgische douchekraan, je weet wel die met die grote douchekop. Ons assortiment biedt niet alleen veel verschillende varianten, maar daarnaast hebben we al deze kranen ook nog eens voorzien van de modernste kwaliteit. Met moderne antikalk nozzels in de douchekoppen, keramische binnenwerken en europese aansluitmaten.

   Wist je bijvoorbeeld dat alle Engelse Douchekranen een compleet andere aansluitmaat hebben dan wij in Nederland gebruiken. Je kunt je voorstellen dat dit nogal wat problemen kan opleveren bij de renovatie van jouw badkamer. Heb je de koud-en warmwater niet op de juiste hartafstand, dan betekent dat nogal veel extra uren in de installatie.

   Bij de klassieke kraan moet je dus iets verder kijken dan alleen naar de prijs. Zeker hier geldt goedkoop is veelal duurkoop.

   De prijzen van onze klassieke-nostalgische-landelijke kranen

   We bieden value for money. Nee we zijn niet de goedkoopste in de wereld van klassieke kranen, maar je mag verzekert zijn van een geen gedoe kraan die helemaal past in jouw stijl. Koppel dat aan 12 jaar garantie op jouw landelijke kraan en je weet dat je bij Van Heck een zekeren aankoop doet.

   Bovendien kan je onze kranen op heel veel plekken kopen bij tal van Dealers of webshops. Daar krijg je een concurrerende prijs en een goede service. Doe eens een prijsvergelijk bij onze aangesloten webshops of laat je informeren bij jouw dichtsbijzijnde dealer. Dan zul je zien dat de Van Heck kraan zeker niet de duurste is en slechts ietsje duurder dan de Chinese aanbiedingen op het world wide web.

   kLassieke keukenkraan van nikkel met twee hendels

   Voorbeelden van onze klassieke kranen

   klassieke badmengkraan

   Waarom Van Heck badkamerkranen

   • De landelijke kraan – groot assortiment – 12 jaar garantie
   • De klassieke kranen – betaalbare kwaliteit – dealers door heel Europa
   • De klassieke badkraan – comfort en kwaliteit – scherpe prijzen
   • De nostalgische wastafelkraan – passend bij de meubels – enorm keuze
   • De nostalgische douchekraan – voor elke dag douchen – kalkvrij!
   • De klassieke wastafelkraan – uit voorraad leverbaar- bedieningsgemak
   klassieke wastafelkraan in glanzend nikkel

   Vind ik bij Van Heck de klassieke badkamerkraan die ik wil?

   Zeker weten dat, dat gaat lukken!

   • Alle klassieke kranen zijn leverbaar in vele uitvoeringen
   • Een klein budget? Kom eens langs in de outlet en profiteer van zachte prijsjes
   • Advies nodig, bezoek onze showrooms. We hebben de grootste keus in landelijke badkamers.
   • Door eigen productie zijn we bovendien vaak snel in staat om maatvoeringen aan te passen.
   Onze groothandels showroom in Borne is op afspraak gewoon geopend!
   Onze showroom in Wommelgem is ook voor particulieren elke dag open!