klassieke kranen collectie en inspiratie

De klassieke kraan in jouw badkamer

Bij een klassieke wastafel of badkamermeubel horen uiteraard klassieke kranen. Qua uitstraling hebben we een assortiment badkamerkranen samengesteld dat helemaal aansluit bij de hedendaagse wensen. Want comfort en kwaliteit zijn de belangrijkste eigenschappen die wij stellen aan onze kranen. Maar daarnaast geven onze kranen ontzettend veel uitstraling aan het door jouw gekozen badkamermeubel, vandaar dat wij al onze kranen zelf ontwerpen en ontwikkelen. Kies je de verkeerde badkamerkraan, dan wordt jouw meubel minder mooi. Kies je de goede wastafelkraan, dan wordt het gehele aanzicht van jouw badkamer mooi.

Plan een afspraak in!

Bij het inplannen van een afspraak krijg je een privé rondleiding door onze showroom waarbij enkel jij en wij aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Onze klassieke kranen

Onze klassieke kranen zijn opgedeeld in verschillende series. Per serie vind je vervolgens de klassieke kranen onderverdeeld in de wastafelkraan, inbouwkraan, de badkraan en de douchekraan.

Kortom, elke serie maakt elk onderdeel van jouw badkamer compleet. Onze klassieke kranen voldoen allemaal aan de Europese aansluitnormen. Dat betekent dat bij vervanging van jouw badkamerkranen je verzekert bent van dezelfde aansluitmaten. Dat voorkomt natuurlijk ontzettend veel hak- en breekwerkzaamheden, daar zit je namelijk niet altijd op te wachten.

Waarom zeggen we dit? Bij alle Engelse kranenfabrikanten wordt gewerkt met de Engelse maatvoeringen. Neem het merk Hudson Reed. Een Engelse fabrikant waarbij je vaak ziet dat de kraan niet op de bestaande situatie kan worden aangesloten en erger nog waarbij de kraan niet voldoet aan de Nederlandse of Europese druk. Omdat onze warmwatersysteem wordt geregeld via de CV ketel of geiser, hebben wij een veel hogere druk dan in het Verenigd Koninkrijk. Dat zorgt ervoor dat de Engelse kraan gaat lekken. Wees daarom verzekert van een goede kwaliteit. Kies voor de Engelse uitstraling, met de Duitse kwaliteit!

Meer inspiratie en persoonlijk advies nodig op locatie?

klassieke wastafelkraan

Onze kwaliteit

We moeten eerlijk zijn, in de wereld van de klassieke kranen wordt enorm veel rommel verkocht. Er zijn talloze aanbiedingen (zeker online) en je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Al gauw wordt je geconfronteerd met grote prijsverschillen en wordt je gelokt door een onweerstaanbare aanbieding. Sites als Hudson Reed zijn daar een goed voorbeeld van. Dit type kranen wordt veelal in China en India geproduceerd en hebben een zeer korte levensduur.

Als je een Van Heck klassieke kraan koopt ben je verzekert van een topproduct van hoge kwaliteit. Al onze landelijke kranen hebben een garantie van 12 jaar. Bij onverhoopte problemen is er een snelle service worden onderdelen binnen 1 werkdag nageleverd, of komen onze servicemonteurs bij jou thuis om het euvel te verhelpen. Alle producten worden in Europa gefabriceerd en door topingenieurs ontwikkeld. Een badkamerkraan is nou eenmaal een zeer technisch product.

Waar zijn onze klassieke kranen te koop?

Onze collectie klassieke kranen is zo groot dat we niet in staat zijn om deze compleet te kunnen tonen bij onze dealers. Daarom hebben we twee eigen winkels, zgn Brandstores, waar je de volledige collectie kunt zien. In onder andere Soest, of op de hoofdvestiging in Borne vind je echt alles op het gebied van de klassieke kranen en zijn onze adviseurs er om je bij te staan bij je keuze. Daarnaast proberen we onze site steeds weer te verbeteren en je alle informatie te verstrekken die je nodig hebt. Zeker in tijden van Social Distancing proberen we je door middel van onze online website zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gebruik bijvoorbeeld de Whatsapp functie, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen.

Mocht je samenwerken met je eigen installateur of loodgieter dan is dat geen probleem. We werken met alle erkende bedrijven en komen graag met de door jouw gekozen vakman in contact.

klassieke badkraan met zwarte handvaten bij een vrijstaand bad op pootjes
klassieke douchekraan

Onze stijlen

We hebben niet alleen maar de klassieke kranen. Wil je een nostalgische wastafelkraan, een landelijke douchekraan of landelijke wastafelkraan, dan ben je aan het juiste adres. Een heel geliefd artikel is de nostalgische douchekraan, je weet wel die met die grote douchekop. Ons assortiment biedt niet alleen veel verschillende varianten, maar daarnaast hebben we al deze kranen ook nog eens voorzien van de modernste kwaliteit. Met moderne antikalk nozzels in de douchekoppen, keramische binnenwerken en europese aansluitmaten.

Wist je bijvoorbeeld dat alle Engelse Douchekranen een compleet andere aansluitmaat hebben dan wij in Nederland gebruiken. Je kunt je voorstellen dat dit nogal wat problemen kan opleveren bij de renovatie van jouw badkamer. Heb je de koud-en warmwater niet op de juiste hartafstand, dan betekent dat nogal veel extra uren in de installatie.

Bij de klassieke kraan moet je dus iets verder kijken dan alleen naar de prijs. Zeker hier geldt goedkoop is veelal duurkoop.

De prijzen van onze klassieke-nostalgische-landelijke kranen

We bieden value for money. Nee we zijn niet de goedkoopste in de wereld van klassieke kranen, maar je mag verzekert zijn van een geen gedoe kraan die helemaal past in jouw stijl. Koppel dat aan 12 jaar garantie op jouw landelijke kraan en je weet dat je bij Van Heck een zekeren aankoop doet.

Bovendien kan je onze klassieke  kranen op heel veel plekken kopen bij tal van Dealers of webshops. Daar krijg je een concurrerende prijs en een goede service. Doe eens een prijsvergelijk bij onze aangesloten webshops of laat je informeren bij jouw dichtsbijzijnde dealer. Dan zul je zien dat de Van Heck kraan zeker niet de duurste is en slechts ietsje duurder dan de Chinese aanbiedingen op het world wide web.

kLassieke keukenkraan van nikkel met twee hendels

Voorbeelden van onze klassieke kranen

waarom Van Heck klassiek kranen?

Voordelen

Vind ik bij Van Heck de klassieke kraan die ik wil?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Badmeubel in donker eiken met een betonnen blad en twee betonnen kommen. Boven het meubel hangen twee gouden spiegels
Badmeubel in donker eiken met een betonnen blad en twee betonnen kommen. Boven het meubel hangen twee gouden spiegels