Alles voor je badkamer in Hasselt

Bij Van Heck Badkamers kun je onder andere terecht voor luxe houten badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Hasselt vernieuwen? Dan ontwerpen wij graag een luxe badkamer die helemaal past bij jouw stijl. In de werkplaats zijn de meubelmakers altijd bezig met het bedenken, ontwikkelen en fabriceren van luxe badkamermeubels van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn met de hand gemaakt. Hier koop je dus echt iets bijzonders voor je badkamer in Hasselt

Landelijke badkamer in Hasselt

Van Heck Badkamers is een Twents bedrijf. Deze omgeving blijft ons inspireren en dat zie je terug in wat we doen. We werken vrijwel uitsluitend met natuurlijke materialen, zoals eiken en diverse steensoorten. Bestel je bij ons houten badkamermeubels voor je badkamer in Hasselt? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor de houten badkamers halen we overigens niet alleen uit de natuur. We horen ook graag wat jouw wensen voor je nieuwe droombadkamer in Hasselt zijn. Want het maken van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook mogelijk.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels op maat

Wil je een landelijk badmeubel voor je badkamer in Hasselt? Kom naar Van Heck Badkamers. Bijna al onze badmeubels zijn gemaakt van hout. Bij Van Heck Badkamers vind je zelfs de grootste collectie houten badkamers van Europa. We houden zo van natuurlijk materiaal omdat het mooi, klassiek en veelzijdig is. We kunnen onze fantasie de vrije loop laten en hout past bij elke inrichting.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badmeubels uit het eikenhout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is niet eenvoudig, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe houten badkamer in Hasselt heel lang meegaat.

Vakmanschap bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Hasselt mogen maken. De passie voor het vak herken je in de landelijke badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Daarnaast bieden wij:

  • Het grootste aanbod luxe houten badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte producten
  • De mogelijkheid tot het maken van een badmeubel op maat
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Wommelgem
  • Wij zijn tot 22.00 uur online te bereiken voor vragen over een handgemaakte badkamer in Hasselt
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Hasselt bestellen?

Wil je je badkamer in Hasselt vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers bestel je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Wommelgem.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Hasselt op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of e-mailen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of gebruik het contactformulier op de website.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie