Engelse Badkamers

De Engelse badkamers en het Engelse sanitair was de basis van ons bedrijf. Toen wij begonnen in 1995 met de import van badkamers zijn we heel Engeland afgestroopt op zoek naar het mooiste porselein.

In het Lake District, in het Cottagehouse Wellingtons Mansion vonden we wat we wilden. Engelse wastafels, Engelse kranen, prachtige toiletten met een hooghangend reservoir en de mooiste accessoires en van die hele grote douchekoppen.

In de Engelse badkamer hoort een bad op poten. Die kun je tegenwoordig overal kopen, maar bij Van Heck zijn alle baden op poten authentiek. Deze vrijstaande baden zijn van gietijzer, kun je schilderen in elke kleur en wij geven hierop een garantie van maar liefst 25 jaar. Zeg maar een ligbad op pootjes voor het leven.

Uiteraard zijn alle Engelse badkamers voorzien van klassieke kranen met de opdruk Hot & Cold. Typical English zoals het hoort! Zoals u van ons mag verwachten hebben we uitsluitend Engelse kranen en Engels sanitair dat voldoet aan Nederlandse aansluitmaten en normeringen.

Inspiratie voor Engelse badkamers