Alles voor je badkamer in Winterswijk

Bij Van Heck Badkamers maken we al jaren landelijke badkamers. Dus wil je je badkamer in Winterswijk vernieuwen? Dan geven wij je graag een unieke landelijke badkamer die helemaal past bij jouw wensen. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers altijd bezig met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van luxe badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers worden bovendien met de hand gemaakt. Bij ons koop je dus echt unieke luxe badkamermeubels voor je badkamer in Winterswijk. Neem gerust contact op voor meer informatie of bezoek de winkel van Van Heck badkamers in Borne.

Landelijke badkamer in Winterswijk

Van Heck Badkamers is opgericht in Twente. Het platteland blijft ons inspireren en dat zie je terug in alles wat we doen. We werken bijna alleen maar met natuurlijke materialen, zoals eikenhout en diverse soorten natuursteen. Bestel je bij ons eiken badkamermeubels voor je badkamer in Winterswijk? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor onze landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit de omgeving. We horen ook graag wat jouw dromen voor je badkamer in Winterswijk zijn. Want het kopen van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook mogelijk.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Eikenhouten badkamer in Winterswijk

Bijna al onze handgemaakte producten zijn van hoogwaardig eikenhout. Bij Van Heck Badkamers vind je bovendien de grootste collectie houten badkamers van Europa. We zijn zo enthousiast over eikenhout omdat het stijlvol, tijdloos en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij iedere inrichting.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste houten badkamermeubels fabriceren. Het maken van een eiken badkamermeubel is echt een ambacht, maar het resultaat is het harde werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe houten badkamer in Winterswijk erg lang meegaat.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Winterswijk maken. De passie voor het vak is terug te zien in de luxe badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Daarnaast bieden wij:

  • De grootste collectie luxe houten badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Een landelijke badkamer op maat is een optie
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Borne
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Winterswijk bestellen?

Wil je je badkamer in Winterswijk verbouwen? Bij Van Heck Badkamers ontwerpen we de mooiste Houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Borne.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Winterswijk op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt hiervoor bellen naar 074 266 20 35 of mailen naar sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul het online contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie