Alles voor je badkamer in Roosendaal

Bij Van Heck Badkamers maken we veel luxe badkamers. Dus wil je je badkamer in Roosendaal een make-over geven? Dan geven wij je graag een houten badkamer die helemaal aansluit bij jouw stijl. In ons atelier zijn de meubelmakers bezig met het bedenken, ontwikkelen en bouwen van landelijke badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien met de hand gemaakt. Bij ons krijg je dus echt iets speciaals voor in jouw badkamer in Roosendaal.

Landelijke badkamer in Roosendaal

Van Heck Badkamers is een Twents bedrijf. Het platteland blijft ons inspireren en dat zie je terug in ons werk. We werken bijna alleen maar met natuurlijke materialen, zoals eiken en verschillende soorten natuursteen. Bestel je bij ons eiken badkamermeubels voor je badkamer in Roosendaal? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat echt uniek is en past bij jouw stijl.

De ideeën voor onze landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit de natuur. We horen ook graag wat jouw ideeën voor je badkamer in Roosendaal zijn. Want het ontwerpen van een luxe houten badkamermeubel op maat bestellen kan bij Van Heck Badkamers ook.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Op zoek naar een luxe badkamermeubel voor je badkamer in Roosendaal? Kom naar Van Heck Badkamers! Bijna al onze handgemaakte producten zijn gemaakt van het beste eiken. Bij Van Heck Badkamers hebben we zelfs het grootste aanbod houten badkamers van heel Europa. We houden zo van hout omdat het stijlvol, tijdloos en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij elke inrichting.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste houten badkamermeubels maken. Het maken van een eiken badkamermeubel is niet eenvoudig, maar het resultaat is het werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke badkamer in Roosendaal een leven lang plezier geeft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer in Roosendaal die we maken. De passie voor het vak herken je in de landelijke badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Daarnaast bieden wij:

  • De grootste collectie houten badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badmeubels
  • Een landelijke badkamer op maat is ook mogelijk
  • Twee eigen winkels, in Borne en Soest
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een op maat gemaakte badkamer in Roosendaal
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Roosendaal bestellen?

Wil je je badkamer in Roosendaal verbouwen? Bij Van Heck Badkamers ontwerpen we de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Roosendaal op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt bellen via 074 266 20 35 of een e-mail sturen via sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul online het contactformulier in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie