Alles voor je badkamer in Oldenzaal

Bij Van Heck Badkamers vind je landelijke badkamers. Dus wil je je badkamer in Oldenzaal veranderen? Dan maken we bij Van Heck Badkamers graag een luxe badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw wensen. In de werkplaats van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers altijd bezig met het bedenken, ontwikkelen en maken van de mooiste badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Bij Van Heck Badkamers vind je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Oldenzaal. Neem gerust contact op voor meer informatie of bezoek onze winkel in Borne.

Landelijke badkamer in Oldenzaal

Van Heck Badkamers vindt zijn oorsprong in Twente. Het platteland inspireert ons iedere dag weer en dat zie je terug in wat we maken. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. Koop je bij Van Heck Badkamers landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Oldenzaal? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor de houten badkamers halen we overigens niet alleen uit de omgeving. We horen ook graag wat jouw dromen voor je badkamer in Oldenzaal zijn. Want het leveren van een luxe houten badkamermeubel op maat kan ook.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Veel van onze handgemaakte badkamermeubelen zijn gemaakt van eikenhout. Bij Van Heck Badkamers vind je bovendien de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We werken zo graag met natuurlijk materiaal omdat het stijlvol, klassiek en veelzijdig is. We kunnen onze fantasie de vrije loop laten en hout past bij ieder interieur.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eiken badmeubels fabriceren. Het maken van een eiken badkamermeubel is echt een ambacht, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke houten badkamer in Oldenzaal jarenlang mooi blijft.

Hoogwaardige badkamer in Oldenzaal

Bij Van Heck Badkamers worden we blij van iedere badkamer die we in Oldenzaal maken. De passie voor het werk is terug te zien in de landelijke badkamermeubels van Van Heck Badkamers. Meer kwaliteiten van Van Heck Badkamers:

  • De grootste collectie houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badmeubels
  • Maatwerk behoort tot de mogelijkheden
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Borne
  • Wij zijn tot 22.00 online bereikbaar voor vragen
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Oldenzaal bestellen?

Wil je je badkamer in Oldenzaal verbouwen? Bij Van Heck Badkamers ontwerpen we de mooiste houten badkamers in landelijke stijl. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Borne. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Oldenzaal op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers. Je kunt ons telefonisch bereiken via 074 266 20 35 of een e-mail sturen naar sales@vanheckbadkamers.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website gebruiken.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie