De nieuwe trends binnen de badkamer

Op zoek naar een nieuw bad voor in de badkamer?

Een bad koop je niet elk jaar, het is dan ook logisch dat je niet alle trends op dat gebied volgt. Ben je nou wél op zoek naar een bad, dan vraag je je misschien af wat hip en trendy is. Met deze blog willen we jou helpen bij het vinden van het perfecte bad en je op de hoogte brengen van de huidige trends. We zetten dan ook alle bad-trends op een rijtje.

bad op pootjes in de landelijke badkamer
mooi losstaand bad met mooie badkraan in landelijke badkamer

Waar moet je aan denken bij een nieuw bad

Het is belangrijk dat de badkamer een plek is waar je totaal tot rust kan komen. Een uniek bad is hier perfect voor De trend die zich ontwikkeld is dan ook ‘het uitrusten van je badkamer als een echte spa’.  Men is opzoek naar rust en ontspanning vooral in tijden van Corona. Het is dan nu ook de perfecte tijd om een bad aan te schaffen. We zien juist daardoor dat de baden in populariteit toenemen. Buitenshuis zijn er minder ontspanningsmogelijkheden, en daarom is een bad de perfecte oplossing.

Als we kijken naar het type bad zien we dat de vrijstaande baden in populariteit toenemen. Zo’n mooie ovale kuip in het midden van je bad- of slaapkamer geeft ons een gevoel van luxe. Het liefst ook nog met een vrijstaande badkraan. Wij van Van Heck Badkamers hebben voornamelijk vrijstaande baden en spelen dan ook goed in op deze trend. Ook hebben we een aantal inbouw baden ook hier zit een voordeel aan. Namelijk het feit dat je een rand hebt waar je veel spullen op kwijt. Hier zijn een aantal voordelen van een vrijstaand bad ten opzichte van een inbouwbad:

  • Vrijstaande baden nemen minder ruimte in beslag
  • Onze baden hebben een garantie termijn van maar liefst 25 jaar
  • Vrijstaande gietijzeren baden houden het water langer warm
  • Vrijstaande baden kunnen centraal in de bad- of slaapkamer worden geplaatst.

De nieuwe trends

De leukste trend op het gebied van baden, vinden wij, is dat er steeds meer kleur op de markt komt. We hebben momenteel veel verschillende kleuren aan ons assortiment toegevoegd.  De baden zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in elke kleur die je maar wenst.  Onze gietijzeren baden op pootjes zijn namelijk van de buitenkant geschilderd in witte grondverf, maar kunnen door jou zelf op kleur worden gebracht in de kleur van jou wanden of het badmeubel. Je kunt gaan voor elke kleur die je wenst. Dat kan van zwart, tot legergroen, tot paars noem het maar op. De binnenzijde van onze baden zijn voorzien van een emaille laag. Alle acryl baden in onze collectie zijn altijd wit en ook niet overschilderbaar.

Een andere trend die we steeds vaker terug zien komen is de klassieke badkamer. Al jaren is bij ons deze collectie erg groots en tegenwoordig weer helemaal hip en trendy. Het bad op pootjes mag niet ontbreken in deze stijl. Onweerstaanbaar in de bijzondere stijl die jij voor jouw badkamer wilt

De collectie baden is te koop in een van onze winkels en online in onze webshop. Bij vragen mail, bel of chat gerust met ons. Wij helpen je dan bij het vinden van het perfecte bad voor jullie

bad op pootjes in klassieke badkamer met mooie badkraan

Voorbeelden van onze baden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure