Alles voor je badkamer in Middelburg

Bij Van Heck Badkamers maken we mooie luxe houten badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Middelburg verbouwen? Dan geven wij je graag een houten badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw wensen. In het atelier van Van Heck Badkamers zijn de meubelmakers bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van badkamermeubels van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Hier bestel je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Middelburg.

Landelijke badkamer in Middelburg

Van Heck Badkamers is van oorsprong een Twents bedrijf. Dit gebied inspireert ons keer op keer en dat zie je terug in wat we doen. We werken het liefst met natuurlijke materialen, zoals eikenhout en diverse soorten natuursteen. Koop je bij Van Heck Badkamers eiken badkamermeubels voor je badkamer in Middelburg? Dan krijg je een handgemaakt luxe badmeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor onze landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit onze omgeving. We horen ook graag wat jouw ideeën voor je badkamer in Middelburg zijn. Want het bestellen van een luxe houten badkamermeubel op maat kan ook.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Ben je op zoek naar een houten badkamermeubel voor je badkamer in Middelburg? Kom naar Van Heck Badkamers. Bijna al onze handgemaakte badmeubels zijn van het beste hout. Bij Van Heck Badkamers vind je bovendien de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We werken zo graag met eikenhout omdat het mooi, tijdloos en veelzijdig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij iedere inrichting.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badmeubels uit het eikenhout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is een hele klus, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe houten badkamer in Middelburg heel lang mooi blijft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers genieten we van iedere badkamer in Middelburg die we maken. De passie voor het vak herken je in de landelijke badmeubels van Van Heck Badkamers. Daarnaast bieden wij:

  • De grootste collectie houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamermeubels
  • Maatwerk is ook mogelijk
  • Twee eigen winkels, in Borne en Soest
  • Wij zijn tot 22.00 uur online te bereiken voor vragen over een unieke badkamer in Middelburg
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Middelburg bestellen?

Wil je je badkamer in Middelburg veranderen? Bij Van Heck Badkamers bestel je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Middelburg op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of mailen naar sales@vanheckbadkamers.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website gebruiken.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie