De klassieke badkamer bij Van Heck

Jouw nieuwe Klassieke wastafel en toilet

De klassieke badkamer is weer helemaal terug van weggeweest, weliswaar met een hedendaagse sfeer. De Klassieke badkamers met karakteristieke uitstraling en hedendaagse sfeer zijn erg populair. De vrijstaande Engelse wastafels en toiletten zijn vaak terug te vinden in het hedendaagse badkamer.  

Klassiek badkamermeubel met gouden kranen en een marmeren wastafelblad

Verschillende stijlen

De klassieke wastafels en toiletten zijn erg goed te combineren met andere stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een landelijk badkamermeubel of een moderne gouden kraan. Ons assortiment is erg uiteenlopend en je kunt er dus elke kant mee op. Vrijstaande wastafels, Engelste keramische toiletten en noem het maar op, passen in vrijwel elk badkamerontwerp. Kom zeker langs in de showroom of check onze website en laat je inspireren. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw perfecte badkamer.  

Wij zijn al jaren lang bezig met het vervaardigen van klassieke wastafels en toiletten. Het zoeken ernaar is een lastige opgave. Waar vind jij nou precies de goede wastafel die bij jou past. Nou bij Van Heck zijn wij van mening dat als het gaat om klassieke wastafels en toiletten wij de beste hebben die er zijn. Onze wastafels en toiletten zijn gemaakt van het beste porselein en beschikken over de echte klassieke stijl.  

klassieke handdoek radiator in een klassieke badkamer
Klassieke badkamer, klassieke wastafel van keramiek met een toilet

De klassieke toiletten zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Ze zijn allemaal gemaakt van kwalitatief hoogstaand porselein. De meeste toiletten zijn verkrijgbaar in het wit maar voor de afwisseling wordt er ook een zwart porseleinen toilet aangeboden. Je kunt kiezen voor een hangende wc, of voor een staande wc met laaghangend of hoog hangend reservoir. De laatste keuze die je kan maken is voor de kleur van je toiletbril. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, je kan bijvoorbeeld kiezen uit kunststof, mahonie of eiken en uit de kleuren, wit, zwart, donker bruin of een licht houtkleur. Op deze manier kun je de toilet geheel aanpassen naar jou wensen.  

Ook onze klassieke wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een enkele en of dubbele wastafel voor 2 personen. Alle klassieke wastafels zijn verkrijgbaar in het wit of zwart en zijn wederom gemaakt van hoogwaardig porselein. Er zijn wastafels op een zuil of op een chroom onderstel. Door de verschillende variaties ben je in staat om de wastafel geheel aan te passen naar je eigen smaak.  

klassiek sanitair, klassieke wastafel en klassiek bad op pootjes
de mooiste sfeer gecreëerd door klassiek sanitair

Bij ons vind je een grote collectie antieke wastafels en toiletten. De antieken modellen komen uit de periode tussen 1880 en 1940, maar zijn zeer goed te implementeren in de hedendaagse stijl.  Je kunt de wastafels en toiletten dan ook zeer goed combineren met verschillende stijlen zoals bijvoorbeeld, landelijk, Scandinavisch of de Victoriaanse stijl. Het is zeker niet zo dat antieke wastafels enorm frivool en gedecoreerd zijn, het tegendeel is vaak waar. De modellen zijn stijlvol en strak afgewerkt, en juist daarom goed te combineren met moderne elementen. De wastafels en toiletten zijn heel verfijnd en subtiel en passen daardoor vrijwel in elke badkamer. Ze zijn zelfs te combineren met een Industrial look. Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent neem dan zeker contact met ons op, wij helpen jullie graag. We zijn te bereiken via de telefoon, mail, of chat met ons.  

Onze klassieke wastafels en toiletten

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Onze collectie verandert dagelijks. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en laatste ontwikkelingen kun je, je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De complete Yorkshire badkamer
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Download de Van Heck brochure

Nog meer inspiratie op doen? Download dan hier onze unieke Van Heck Brochure