Alles voor je badkamer in Hilversum

Bij Van Heck Badkamers maken we mooie landelijke badkamers. Dus wil je je badkamer in Hilversum vernieuwen? Dan ontwerpen we bij Van Heck Badkamers graag een houten badkamer die helemaal past bij jouw stijl. In onze werkplaats zijn de meubelmakers bezig met het bedenken, ontwikkelen en maken van luxe badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Bij Van Heck Badkamers krijg je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Hilversum.

Houten badkamer in Hilversum

Van Heck Badkamers is ontstaan in Twente. Dit gebied blijft ons inspireren en dat zie je terug in wat we doen. We werken het liefst met natuurlijke materialen, zoals eiken en verschillende steensoorten. Koop je bij ons houten badkamermeubels voor je badkamer in Hilversum? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor de houten badkamers halen we overigens niet alleen uit de omgeving. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Hilversum zijn. Want het leveren van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook mogelijk.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

De charme van houten badkamermeubels

Wil je een eikenhouten badmeubel voor je badkamer in Hilversum? Kom naar Van Heck Badkamers. Veel van onze badmeubels zijn van hoogwaardig eikenhout. Bij Van Heck Badkamers vind je bovendien de grootste collectie houten badkamers van Europa. We werken graag met natuurlijk materiaal omdat het stijlvol, tijdloos en veelzijdig is. De mogelijkheden zijn eindeloos en hout past bij ieder interieur.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badkamermeubels uit het eikenhout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is nog echt een ambacht, maar het resultaat is het harde werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw luxe badkamer in Hilversum lang mooi blijft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers genieten we van iedere badkamer in Hilversum die we maken. De passie voor het werk zie je terug in onze landelijke badkamermeubels. Andere redenen om te kiezen voor Van Heck Badkamers:

  • Het grootste aanbod houten badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badmeubels
  • Een houten badkamer op maat is een optie
  • Drie eigen winkels, met onder andere een vestiging in Soest
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een unieke badkamer in Hilversum
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Hilversum bestellen?

Wil je je badkamer in Hilversum vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers ontwerpen we de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Hilversum op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of een mail sturen sales@vanheckbadkamers.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website gebruiken.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie