Alles voor je badkamer in Haaksbergen

Bij Van Heck Badkamers kun je terecht voor luxe en landelijke badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Haaksbergen veranderen? Dan ontwerpen we bij Van Heck Badkamers graag een houten badkamer voor je die helemaal aansluit bij jouw stijl. In de werkplaats zijn de meubelmakers druk in de weer met het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van landelijke badkamers van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Zo krijg je dus echt iets unieks voor jouw badkamer in Haaksbergen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze winkel in Borne.

Landelijke badkamer in Haaksbergen

Van Heck Badkamers is een Twents bedrijf. Het platteland inspireert ons iedere dag weer en dat zie je terug in ons werk. We werken het liefst met natuurlijke materialen, zoals eiken en diverse soorten natuursteen. Bestel je bij ons houten badkamermeubels voor je badkamer in Haaksbergen? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor de landelijke badkamers halen we overigens niet alleen uit de omgeving. We horen ook graag wat jouw ideeën voor je badkamer in Haaksbergen zijn. Want het maken van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook een optie.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Bijna al onze handgemaakte badmeubels zijn van eiken. Bij Van Heck Badkamers vind je zelfs het grootste aanbod houten badkamers van Europa. We zijn zo dol op natuurlijk materiaal omdat het stijlvol, tijdloos en veelzijdig is. We kunnen eindeloos variëren en hout past bij elke stijl.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste badkamermeubels uit het hout tevoorschijn toveren. Het maken van een eiken badkamermeubel is niet eenvoudig, maar het resultaat is het meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw houten badkamer in Haaksbergen jarenlang mooi blijft.

Vakwerk bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers worden we blij van iedere badkamer die we in Haaksbergen mogen maken. De passie voor wat we doen herken je in onze luxe badkamermeubels. Ook bieden wij:

  • Het grootste aanbod luxe badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badkamers
  • Maatwerk behoort tot de mogelijkheden
  • Drie eigen winkels, waaronder een vestiging in Borne
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online te bereiken
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Haaksbergen bestellen?

Wil je je badkamer in Haaksbergen vernieuwen? Bij Van Heck Badkamers maken we de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Borne.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Haaksbergen op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt hiervoor bellen naar 074 266 20 35 of mailen naar sales@vanheckbadkamers.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website gebruiken.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie