Alles voor je badkamer in Emmen

Bij Van Heck Badkamers maken we mooie luxe houten badkamermeubels. Dus wil je je badkamer in Emmen vernieuwen? Dan ontwerpen we bij Van Heck Badkamers graag een landelijke badkamer die helemaal aansluit bij jouw stijl. In de werkplaats zijn de meubelmakers druk in de weer met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van luxe badkamers van eikenhout en natuursteen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Zo koop je dus echt iets speciaals voor in jouw badkamer in Emmen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bezoek onze winkel in Borne.

Houten badkamer in Emmen

Van Heck Badkamers is gestart in Twente. Het platteland inspireert ons keer op keer en dat zie je terug in wat we doen. We werken bijna alleen maar met natuurlijke materialen, zoals eikenhout en natuursteen. Koop je bij Van Heck Badkamers houten badkamermeubels voor je badkamer in Emmen? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat je nergens anders vindt.

De ideeën voor onze luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit de omgeving. We horen ook graag wat jouw ideeën voor je badkamer in Emmen zijn. Want het maken van een luxe houten badkamermeubel op maat is bij Van Heck Badkamers ook mogelijk.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Luxe eiken badkamermeubel

Bijna al onze handgemaakte producten zijn van hout. Bij Van Heck Badkamers hebben we bovendien de grootste collectie houten badkamers van heel Europa. We zijn zo enthousiast over natuurlijk materiaal omdat het mooi, tijdloos en veelzijdig is. We kunnen eindeloos variëren en hout past bij ieder interieur.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eiken badkamers fabriceren. Het maken van een eiken badkamermeubel is een hele klus, maar het resultaat is het werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke badkamer in Emmen heel lang mooi blijft.

Kwaliteit bij Van Heck Badkamers

Bij Van Heck Badkamers zijn we trots op iedere badkamer die we in Emmen maken. De passie voor het werk herken je ook in onze landelijke badmeubels. Verder bieden wij:

  • De grootste collectie luxe badkamers van Europa
  • Unieke handgemaakte badmeubels
  • Maatwerk behoort tot de mogelijkheden
  • Drie eigen winkels, met onder andere een vestiging in Borne
  • Wij zijn tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Emmen bestellen?

Wil je je badkamer in Emmen verbouwen? Bij Van Heck Badkamers bestel je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Borne.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Emmen op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt bellen via 074 266 20 35 of een e-mail sturen naar sales@vanheckbadkamers.nl. Of gebruik het contactformulier op de website.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie