Alles voor je badkamer in Den Bosch

Bij Van Heck Badkamers maken we al jaren luxe houten badkamers. Dus wil je je badkamer in Den Bosch binnenkort verbouwen? Dan maken wij voor jou graag een unieke badkamer die helemaal gebaseerd is op jouw wensen. In de werkplaats zijn de meubelmakers druk in de weer met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van luxe badkamermeubels van eikenhout en andere natuurlijke materialen. Alle badkamermeubels van Van Heck Badkamers zijn bovendien handgemaakt. Zo bestel je dus echt iets bijzonders voor in jouw badkamer in Den Bosch.

Landelijke badkamer in Den Bosch

Van Heck Badkamers is opgericht in Twente. Het Twentse land inspireert ons keer op keer en dat zie je terug in wat we maken. We werken bijna alleen maar met natuurlijke materialen, zoals eiken en verschillende soorten natuursteen. Bestel je bij ons landelijke badkamermeubels voor je badkamer in Den Bosch? Dan krijg je een handgemaakt luxe badkamermeubel dat niemand anders heeft.

De ideeën voor onze luxe badkamers halen we overigens niet alleen uit de omgeving. We horen ook graag wat jouw wensen voor je badkamer in Den Bosch zijn. Want het leveren van een luxe houten badkamermeubel op maat is ook mogelijk.

landelijke badkamer

Waarom kiezen voor Van Heck

GROOTSTE COLLECTIE VAN EUROPA

GOEDE PRIJS/ KWALITEIT VERHOUDING

MAATWERK / ZELF SAMENSTELLEN MOGELIJK

DEALERS DOOR HEEL
EUROPA

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Op zoek naar een landelijk badkamermeubel voor je badkamer in Den Bosch? Kom naar Van Heck Badkamers. Bijna al onze handgemaakte badkamermeubels zijn gemaakt van het beste eikenhout. Bij Van Heck Badkamers vind je bovendien de grootste collectie houten badkamers van Europa. We houden zo van eiken omdat het mooi, klassiek en veelzijdig is. Er is veel variatie mogelijk en hout past bij elke smaak.

De meubelmakers van Van Heck Badkamers kunnen de mooiste eikenhouten badkamers maken. Het maken van een eiken badkamermeubel is een heus ambacht, maar het resultaat is het harde werk meer dan waard! Je zult bovendien zien dat jouw landelijke houten badkamer in Den Bosch heel lang meegaat.

Vakmanschap bij Van Heck Badkamers

Wij zijn trots op iedere badkamer die we in Den Bosch maken. De passie voor het werk herken je in de landelijke badmeubels van Van Heck Badkamers. Andere voordelen van Van Heck Badkamers:

  • De grootste collectie houten badkamermeubels van Europa
  • Unieke handgemaakte badmeubels
  • Een landelijke badkamer op maat behoort tot de mogelijkheden
  • Twee eigen winkels, in Borne en Soest
  • Van Heck Badkamers is tot 22.00 uur online bereikbaar voor vragen over een landelijke badkamer in Den Bosch
Luxe badkamer
Luxe badkamermeubels

Badkamer in Den Bosch bestellen?

Wil je je badkamer in Den Bosch verbouwen? Bij Van Heck Badkamers bestel je de mooiste houten badkamermeubels in landelijke stijl. Je bent bovendien van harte welkom in onze winkel in Soest.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken voor een badkamer in Den Bosch op maat? Neem dan gerust contact op met Van Heck Badkamers.

Je kunt ons bellen via 074 266 20 35 of mailen naar sales@vanheckbadkamers.nl. Of vul het online contactformulier onder aan deze pagina in.

Bekijk ons assortiment

Stuur jouw vraag

Voor al jouw vragen omtrent onze producten, service, garantie, techniek of vragen over uw dichtsbijzijnde dealer, vragen we je onderstaand contactformulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met onze reactie